Koyunlar melemeye devammmmm
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Leş kargaları hiç vakit kaybetmiyor. Böyle taraftarla 40 yılda bir şampiyonluk ancak olur. Dün Muçi gömüyordular şimdi vasat oynadığı için sıra bouchuari'ye gelmiş. Ne bekliyordunuz ki arkadaş. Bütün maçları kazanmayı mı? Sanki her yıl şampiyonluk mücadelesi veriyormuşsun gibi, şampiyon oluyormuşsun gibi bu ne havalar ya. Tekke mucize yaratıp takımı bir şekil potaya soktu ama şampiyonluk dillendirmedi çünkü takımını da biliyor taraftarını da biliyor. Hiç bir söylediği boşa değil. Bouchuari için de özür formlarını doldurursunuz form tutunca.
Yorum
-
İnşallah Tekke bir 10 sene kalır bunu samimiyetimle söylüyorumİlk olarak _OziloZ_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLeş kargaları hiç vakit kaybetmiyor. Böyle taraftarla 40 yılda bir şampiyonluk ancak olur. Dün Muçi gömüyordular şimdi vasat oynadığı için sıra bouchuari'ye gelmiş. Ne bekliyordunuz ki arkadaş. Bütün maçları kazanmayı mı? Sanki her yıl şampiyonluk mücadelesi veriyormuşsun gibi, şampiyon oluyormuşsun gibi bu ne havalar ya. Tekke mucize yaratıp takımı bir şekil potaya soktu ama şampiyonluk dillendirmedi çünkü takımını da biliyor taraftarını da biliyor. Hiç bir söylediği boşa değil. Bouchuari için de özür formlarını doldurursunuz form tutunca.
fakat Tekke nin hic bir katkısı yok
Kazandığımiz maclari onachu ve muci sayesinde bala g@te zar zor kazandik
Bu sene kayseri maçı harici ( o maçta bile rakip 17 sut cekti) hangi macin son 10 dakikasında ecel terleri dokmedinNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Les sevici varsa o da senin gibiler kral ciplakİlk olarak _OziloZ_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLeş kargaları hiç vakit kaybetmiyor. Böyle taraftarla 40 yılda bir şampiyonluk ancak olur. Dün Muçi gömüyordular şimdi vasat oynadığı için sıra bouchuari'ye gelmiş. Ne bekliyordunuz ki arkadaş. Bütün maçları kazanmayı mı? Sanki her yıl şampiyonluk mücadelesi veriyormuşsun gibi, şampiyon oluyormuşsun gibi bu ne havalar ya. Tekke mucize yaratıp takımı bir şekil potaya soktu ama şampiyonluk dillendirmedi çünkü takımını da biliyor taraftarını da biliyor. Hiç bir söylediği boşa değil. Bouchuari için de özür formlarını doldurursunuz form tutunca.
Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
- Beğen 1
Yorum
-
Tamam da kimi örnek alıyoruz biz. Yani Göztepe diyorsan onlar da ite kaka kazanıyor, Samsun diyorsan bizden beter. Galatasaray bile kaç maçını zar zor kurtardı. Muçi'yi Tekke istedi dendiğinde ortalığı ayağa kaldırdılar. Şimdi adam direkt maç alıyor. Bu Tekke'nin ona biçtiği rolün karşılığı. İnside story izleyen görmüştür. Bouchouari ağır sakatlık yaşadı, kamp görmedi. Attık Ozan'ın yanına bir şeyler yapmaya çalışıyor. Nedir bu sabırsızlık anlamıyorum.İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İnşallah Tekke bir 10 sene kalır bunu samimiyetimle söylüyorum
fakat Tekke nin hic bir katkısı yok
Kazandığımiz maclari onachu ve muci sayesinde bala g@te zar zor kazandik
Bu sene kayseri maçı harici ( o maçta bile rakip 17 sut cekti) hangi macin son 10 dakikasında ecel terleri dokmedin
Yani maçları Muçi ve Onuachu alıyorsa o zaman Fenerbahçe Talisca sayesinde, Galatsaray osimhen sayesinde kazanıyor mu diyelim. Böyle bir mantık olabilir mi? Barcelona Yamal sayesine kazanıyor desek ne kadar saçma sapan bir cümle olur değil mi?
Yorum
-
Biz önceden de Denswil-Mendy stoper hattıyla orta sahada Umut güneşle Bardhi,Fountas,Berat ile 3. Oluyorduk takımda toplasan 3 adam vardı elle tutulur. Biz daha ileri gidelim dedikce geri gidiyoruz biz buna kızıyoruz. Transfere o kadar para harcanıyor 2 sene önceki takımla denk oluyoruz.Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
Yorum
-
Avciyi yere goge sigdiramayan super dahi taraftarimiz simdilerde Tekke ye saydiriyor. Bazi yorumlar da cidden kac iq ile yazildi insan merak ediyor. Hayir adamim elinde Arif, Ozan, Sikan, Savic, Serdar gibi adamlardan baska oynatabilecegi kim var. Bu oyuncularin da hicbirini kendi aldirmadi. Sanki yedeklerde Messi, Ronaldo var da oyuna almadi. Yine tam kadro olsak bunlari yenerdik eksik oyuncularla bu kadar oluyor. Onuachu, Mustafa, Oulai, Visca, Folcarelli, Okay olsa bu mac boyle mi olurdu. Hatta ceza alan Salih ve Boran bile olsa bu eksik kadroda oynarlardi. Hatta Nwakaeme bile su anki eksik durumda yildiz olur. Onun da yakinda lisansini cikartacaklar. LESCILER RAHAT BIRAKSIN ADAMI.
Yorum
-
Sende haklısınİlk olarak _OziloZ_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tamam da kimi örnek alıyoruz biz. Yani Göztepe diyorsan onlar da ite kaka kazanıyor, Samsun diyorsan bizden beter. Galatasaray bile kaç maçını zar zor kurtardı. Muçi'yi Tekke istedi dendiğinde ortalığı ayağa kaldırdılar. Şimdi adam direkt maç alıyor. Bu Tekke'nin ona biçtiği rolün karşılığı. İnside story izleyen görmüştür. Bouchouari ağır sakatlık yaşadı, kamp görmedi. Attık Ozan'ın yanına bir şeyler yapmaya çalışıyor. Nedir bu sabırsızlık anlamıyorum.
Yani maçları Muçi ve Onuachu alıyorsa o zaman Fenerbahçe Talisca sayesinde, Galatsaray osimhen sayesinde kazanıyor mu diyelim. Böyle bir mantık olabilir mi? Barcelona Yamal sayesine kazanıyor desek ne kadar saçma sapan bir cümle olur değil mi?
yorum yapamam
kızdığım nokta başkana transfer yaptırmıyorEn son zafer6161 tarafından düzenlendi; 4 hafta önce.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Ben o işin tam olarak böyle olduğunu düşünmüyorum. Hangi hoca transfer istemez ki. Yönetim hocanın önüne bir tablo koymuştur. O da kabul etmek zorunda kalmıştır. Ağız birliği ediliyor basına karşı yoksa sıkıntı çıkar. Burada adım atması gereken yönetim. Takım transfer diye bağırıyor.İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sende haklısın
yorum yapamam
kızdığım nokta başkana transfer yaptırmıyor
- Beğen 1
Yorum
-
Kapanış tatsız olsa da beklentimin üstünde bir ilk yarı geçirdik. Genç oyuncularımıza şu maça kadar 5er 10ar dakika süre verebilseydin bugün belki de Serdarları Ozanları bu kadar izlemek zorunda kalmazdık. Eğer altyapımıza güvenimiz bu kadar düştüyse, çok acil müdahale edilmesi gerekiyor.
Her şeye rağmen tebrikler hocam. Arkandayız.En son [KAPLAN] tarafından düzenlendi; 4 hafta önce.. .
. Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
. .
- Beğen 1
Yorum
-
Abdullah Avcı bile ilk geldiğinde takım çok gol yiyor duran toptan gol yemeye alışkanlığını düzeltmeliyiz dedi. Bundan çok mu iyiydi defans hattı ? Orta saha bundan daha mı iyiydi Flavio Berat Baker oynuyoduk ama adam bir şekil verim alıyordu sonra ki sene adam nokta transferlerle eze eze şampiyon yaptı. Sonra ki senelerde sıçtı batırdı çok kötü performansı vardı burda onu savunmuyorum. Benim için teknik direktör tanımı elinde kısıtlı kadro da olsa birşeyler deneyendir şu maçta sağlam defans yapsak 1 gol bulur kazanırdık. Yani burada özevlatçılık kimse yapmasın senelerdir bunun bokunu çekiyoruz burda benim gibi Trabzonun T siyle uzaktan yakından alakası olmayan bir sürü bu takımın sevdalısı varYalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
- Beğen 3
Yorum
-
Les kargasi da sizsiniz, koyun da. Vasati gectim iyi oynadigimiz bir tane mac yok bu sezon. Sadece Goztepe maci o da iyi oyun degil iyi mucadele, tabi sans da bizimleydi. Formu artan bir tane oyuncu yok neredeyse. Onacyu bile geriye gitti haftalardir. Hicbir oyun planimiz yok. İsimiz bir Allaha bir Zubkov , bir de tutturursa Muchi ye kalmis.
Elinde adam yok diyorsunuz, bu kadro planlamasini biz yapmadik, bu vitaminsizleri takima biz toplamadik. Kaldi ki Gençlerbirliği ni yenmek icin full kadro olmana gerek yoktu, 5 duran topun 4 unu gol yiyerek savusturamazsin. Son 3 macinda 8 tane keklik gibi gol yedirtemezsin takimina. Ya dogru analiz yapmiyorlar ya da dogru calistirmiyor bunlari.
- Beğen 3
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum