İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Korkak herifin teki. Muhterem eşleri hanımefendi, gider ŞL finali seyreder; bu onu televizyondan bile göremez. Küme düşecek takıma karşı rezil oldu. Rahatlamıştır. Artık ilk dörde girip kariyerinin zirvesini yaşar.
Büyük düşünmeyen korkak. Başarıya benim kadar inanmamıştır. Ancak sızlanıp durdu. Geçen sene de müthiş dahiyane rotasyon fikriyle hem ligde fişimizi çekti hem kupayı alamadı. Bu sene de aynısı olacak.
En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 4 hafta önce.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Beğen 2
Yorum
-
Yani 1 maç takımın eksik ve ligin neredeyse en kötü takımıyla oynuyosun. 1 maç bi reaksiyon gösterip değişik birşeyler deneyip son maçı kazanacaksın. Ligin ilk 8 inde ki takımlardan kocaeliyi götün çıktı başakşehir kırmızı göztepe kırmızı çok havaya girmeye gerek yok burdaki andavallara bakmayalım onlar hocayı farklı boyut görüyorEn son Numan Yerlikaya tarafından düzenlendi; 4 hafta önce.Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
Yorum
-
İskelet dağılınca patladık. Zaten son 1 ayda Muçi biraz kafasını kaldırmasa çok daha farklı şeyler konuşulacaktı. Hoca'nın niyetinden hiçbir şüphem yok eminim sorunu o da çözmek için uğraşacaktır. En önemli çözmesi gereken nokta da savunma. 12 lig maçında 8 gol yiyen takımın son 5 maçta 12 gol yemesi normal değil...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
ben bugün yenildik diye demiyorum ama metin diyadin'in çalıştırdığı ligin en ucuz takımlarından birisine karşı 4 gol yemek nedir, üstelik bir gol de ofsayttan döndü. as kadro ile her hoca maç kazanıyor. önemli olan böyle kriz anlarında takımı yönetebilmek. karagümrük'ten 3 yedik, 10 kişi başakşehir'den 3 yedik. bu maçlarda as kadroyduk. bitik beşiktaş'tan 3 yedik, küme düşme hattındaki gençlerbirliği 4 attı.
Yorum

Yorum