Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoca kaç maç oldu bir sistemin var mı senin?
    Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• ligde 3.sıradayız. arkamızdaki takımlarla puan farkı var. 1 ve 2. olma şansımız puan olarak devam ediyor. bu şartlarda eldeki yetersiz kadro ile türkiye kupasında ilerlemenin 1 tane mantıklı sebebi yok. böyle devam hocam. bizim için bu sene lig önemli. kalan 3 maçta yine yedekler oynasın.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Dünyanın en iyi hocasıdır. Aksini düşünen kriketçidir.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ligde 3.sıradayız. arkamızdaki takımlarla puan farkı var. 1 ve 2. olma şansımız puan olarak devam ediyor. bu şartlarda eldeki yetersiz kadro ile türkiye kupasında ilerlemenin 1 tane mantıklı sebebi yok. böyle devam hocam. bizim için bu sene lig önemli. kalan 3 maçta yine yedekler oynasın.
          İşin edebiyat kısmını geçersek büyüklük kupayla oluyor, Agaoglu doneminde peş peşe kupa kaldiran takim şimdi Ertugrul sayesinde İlhan Cavcav Genclerbirligi muamelesi görüyor. Yapmayin beyler.

Gs, fb yi gecip sampiyon mu olacaksin da ulkenin en buyuk 2. kupasina burun kıvırıyorsun?

Bizim icin en gercekci hedef ligde ilk 3 ve Turkiye Kupasi + Super Kupa hedefi olmaliydi.

Olaigbe zaten arızalıyken Cihan Çanak ile Alanya maçına çıkmak nedir Allah aşkına, hazirlik maçı değil kupa maçına çıkıyorsun. Merkezde de merkezle alakası olmayan Ozan var. Resmen yenilmek için kadro çıkardı.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• No Onuachu no party mi diyoruz hocam tek adama bağlı hücum planı ile bir yere varamayız, sürekli top geveliyor herkes ataklarda hız yok herkes yerleşmiş delik arıyoruz, messi varsa açarsın kilidi öyle biri yok bu takımda başka çareler üretmen şart artık
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dünyanın en iyi hocasıdır. Aksini düşünen kriketçidir.
              Buna senin gibiler inanir iyi td olsa hatasindan ders cikarirdi
              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Buna senin gibiler inanir iyi td olsa hatasindan ders cikarirdi
                Kes ya. Ben inanıyorum sen de git duvara konuş.

Yorum

• Fatih hoca hem mütedeyyin hem de Çalışkan Özkan Sümerde de olan Trabzonspor sevdası ile dolu birisi. Yeniler bilmez Gökdeniz ve Fatih asla asla kulübü satıp İstanbul'a kacmadit. Bu adamlarin aidiyeti ile büyüdük. Fatih tekke bambaşka biri. Trabzonsporda her zaman kalmalı 70 yaşına kadar kalsın 5 şampiyonluk yaşarız kesin .
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• 3-4 yil kalsa mutlaka birkere şampiyon yapacak..bakalim kulübün içindeki dinazorlar ve patlamaya yer arayan taraftarlar buna izin verecek mi
                    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Bu yaz 300'e yakın oyuncu izledim, epeycesine evet dedik demisti yazin. İstediğim oyuncuları koşullardan dolayı alamadık. Gençlere yöneldik de Galatasaray macindan sonra dedi. Ilgili cumleleleri aynen googlea kopyala yapisitir yaparak ilgili haberlere ulasabilirsiniz. Ugurcan ayrilmasaydi buyuk ihtimal bir forvet daha istiyordu. Ayrica Muci, Olaigbe ve Agusto kim bilir kacinci tercihti.

Haberlerde bizden kulubu 10 milyon kendisi de 3.5 istiyor diye yazilan Cerny nasil oluyorsa Besiktasa 6 ya satiliyor ve kendisi de 2.5 aliyor. Su anki durumda olumsuz konular icin en az suclu kendisi. Burada asil konusulmasi gereken adamin istedigi oyuncularin hicbirini al(a)mayan yonetim. Mesela en basitinden isteselerdi Cerny yi alirlardi. Mevcut transferlerden yonetimden birileri komisyon aliyorsa hic sasirmam. Olaigbe ye 5, Agusto ya 5 milyon bonservis veriliyor, yersen

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu yaz 300'e yakın oyuncu izledim, epeycesine evet dedik demisti yazin. İstediğim oyuncuları koşullardan dolayı alamadık. Gençlere yöneldik de Galatasaray macindan sonra dedi. Ilgili cumleleleri aynen googlea kopyala yapisitir yaparak ilgili haberlere ulasabilirsiniz. Ugurcan ayrilmasaydi buyuk ihtimal bir forvet daha istiyordu. Ayrica Muci, Olaigbe ve Agusto kim bilir kacinci tercihti.

Haberlerde bizden kulubu 10 milyon kendisi de 3.5 istiyor diye yazilan Cerny nasil oluyorsa Besiktasa 6 ya satiliyor ve kendisi de 2.5 aliyor. Su anki durumda olumsuz konular icin en az suclu kendisi. Burada asil konusulmasi gereken adamin istedigi oyuncularin hicbirini al(a)mayan yonetim. Mesela en basitinden isteselerdi Cerny yi alirlardi. Mevcut transferlerden yonetimden birileri komisyon aliyorsa hic sasirmam. Olaigbe ye 5, Agusto ya 5 milyon bonservis veriliyor, yersen
                        Cerny kendisi Trabzon'a gelmek istemedi sene başında.
                        Sene başındaki Trabzon'a kendini ispat etmiş oyuncuları getirmek de zordu. Şimdi belki biraz daha rahat olabilir!

Yorum

• Hala Trabzonspor'un kalibresinde olduğuna inanmıyorum.
                          You Will Never Walk Alone
                          Liverpool F.C

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cerny kendisi Trabzon'a gelmek istemedi sene başında. Sene başındaki Trabzon'a kendini ispat etmiş oyuncuları getirmek de zordu. Şimdi belki biraz daha rahat olabilir!
                            kaynak?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                            Yükleniyor...
                            X