Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tamam hoca anladık kolay değil

Yorum

• Bos degilsin bunu farkındayım bence bize faydalı olacaksın uzun yıllar ve saygım da var.

Ama vasatı normallestiremeyiz hocam biz.

Vasat oyuncularla bir yere gelemeyiz.

Genc oyuncular sisteme ayak uyduracak okayim ben de bunda kaliteli ama nokta atısı olmalı.

Bu yok bunu alalım vasat olsun da sorun olmasın diye bu da olmaz.

Bu konuda sana baskanın yardımcı olması lazım.

Senin de ona.

Yorum

• Hocam sen takılma bizim taraftara.

Aynen devam, sendeyiz. Yürüt bizi.
        "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Fatih hoca şansa bala derken iyi puanlar aldi görevde kalma süresini uzattı her maçta tecrübe kazanarak hatalarini görüp bir sonraki maçta düzeltmeye çalışıyor ayni zamanda büyük hoca olma yönünde stajına devam ediyor bu şansını iyi kullanmalı
          Büyük ihtimal şu anda öz eleştiri yapıyordur savıci niye ilk onbire koymadim okayi niye son çeyrekte ileriye atmadım oliagbeyi niye hamlede kullanmadım vs !
          En son objek tarafından düzenlendi; 4 gün önce.

Yorum

• En son pReN@_61 tarafından düzenlendi; 4 gün önce.

(UEFA)

Yorum

• Bjk maçını tekrar tekrar izlemen gerek,çıkarılacak çok ders var.
              • Memento mori

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fatih hoca şansa bala derken iyi puanlar aldi görevde kalma süresini uzattı her maçta tecrübe kazanarak hatalarini görüp bir sonraki maçta düzeltmeye çalışıyor ayni zamanda büyük hoca olma yönünde stajına devam ediyor bu şansını iyi kullanmalı
                Büyük ihtimal şu anda öz eleştiri yapıyordur savıci niye ilk onbire koymadim okayi niye son çeyrekte ileriye atmadım oliagbeyi niye hamlede kullanmadım vs !
                Savici koymamasının nedeni çok açık değil mi. 90 dakika oynayacak seviyeye tekrar gelmemiş olması ve bu sebeple tekrar sakatlanma riski. Mecbur kalmasa ikinci devre başı da girmezdi.
                kadro aşırı dar ve yedek kadro yetersiz.
                devre arası mutlaka belirli seviye üstü oyuncular alınmalı.
                Allahtan bu sene bu kadro avrupada değil bir de avrupa maçları olsa samsumun halinden beter konuma düşeriz.
                fb kadrosu bu açıdan çok iyi. Adamlar da 5_6 eksik bile olsa ,kadroları hiç eksik var gibi durmuyor. Gsnin ise ilk 11 kadro seviyesi çok yüksek. O kadrodan sadece osimhen çıksa gs şampiyon olamaz.

Yorum

• Rakiplerin kadrosu bizden daha geniş orası zaten baştan belli her hafta derbi maçı oynamiyoruz avrupada yokuz bizim tam kadro oynarken antep samsun alanya maclarinda 6 puan bırakmış olmamız iyi olmadi

Yorum

• seviyoruz seni bakma arada kızdıgımıza

⚽"Trabzonspor İle Şampiyonlar Ligi Finali Hayalim Var" | Trabzonspor Eski Oyuncusu Fatih Tekke

Fatih Tekke "Ligte Şampiyon Olup Şampiyonlar Liginde Adım Adım Finale Kadar Gideceğiz".

En son erenslash tarafından düzenlendi; 2 gün önce.

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Hocam, seviyoruz seni, senciyiz, devam.
                        "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Gereksiz bekledi yine. İkinci yarı değişikliklerle başlamalıydı. Hatalarından ders çıkar hocam.
                          . .
                          . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                          . .

Yorum

• Her maç şansa bala kazanılmıyormuş demi hocam?

Gs fb yi geçip şampiyon mu olacaksin, kupa maçına yedek kadroyla ve saçma sapan sistemle çıkmaktaki amacın neydi cidden merak ediyorum.

Sene olmuş 2025, hala Ozan Tufan ı merkez orta sahaya koyan adamdan antrenorluk bekliyoruz.

Augusto, Sikan ikilisiyle de olmuyor şunlardan birinin yerine 10 numaraya Onuralp i bile koyup denesen kimse kizmaz ama ayni vasat oyuncuları ısrarla oynatman artık bıktırdı. Resmen torpil peşindesin.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Adam 10 tane oyuncuyla buralara kadar geldi yüklenmeye gerek yok.
                              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Yaz transfer döneminde kaliteli futbolcular çok maliyetli diyordu

Şimdi Ocak transfer dönemi geldi. Yine aynı lafı söylüyor. Yazın pahalı olan oyuncu kışın ucuz mu olacaktı??

Kameralar önünde şov yapmayı kelime oyunlarını bırak. Kaliteli futbolcular transfer edeceksin. Benim hedefim yok diyorsan görevi bırakacaksın
                                En son Sacit tarafından düzenlendi; 2 gün önce.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X