Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ilk kez geri düşüp maç çevirdik, rakip eksik kalmasaydı çevirebilir miydik? bu sorunun cevabını hiçbi zaman bilemeyiz ama ilk kez maç çevirdik hedef tahtasına bi tik daha attık.

Umarım eksik olmayan rakiplere karşı da hatta eksik olduğumuz durumlarda bile geriden maç çevirebilecek seviyeye geliriz.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Galatasaray bozuldu bundan sonra yenilmesi daha kolay olur, fener zaten hep diken üstünde kaosa müsait. Bu kadar enseyi karartmaya ne gerek var her basın toplantısında.
      Bence Fatih Tekke'nin kavgası kendisiyle. Basın toplantılarında gördüğümüz ise bu kavganın yansıması oluyor. Başarısız olduğuna inandığı an bırakıp gidecek karakterde bir insan. Trabzonspor'u da bırakmak istemiyor haliyle. O yüzden kendi kendini başarılı olduğuna inandırmaya çalışıyor. Kafasının içinde "bu kadroyla 1-4 arası başarıdır, o yüzden kendimi başarılı sayabilirim, taraftarların da böyle yapması gerekir" diye kuruyor. Benim izlenimim bu şekilde. Yanılıyor da olabilirim tabi.

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bence Fatih Tekke'nin kavgası kendisiyle. Basın toplantılarında gördüğümüz ise bu kavganın yansıması oluyor. Başarısız olduğuna inandığı an bırakıp gidecek karakterde bir insan. Trabzonspor'u da bırakmak istemiyor haliyle. O yüzden kendi kendini başarılı olduğuna inandırmaya çalışıyor. Kafasının içinde "bu kadroyla 1-4 arası başarıdır, o yüzden kendimi başarılı sayabilirim, taraftarların da böyle yapması gerekir" diye kuruyor. Benim izlenimim bu şekilde. Yanılıyor da olabilirim tabi.

Bence oynadığımız futbol kalitesi aldığımız puanların çok altında olduğunun farkında onun için temkinli konuşuyor zirvede bizde varız diyemiyor

Yorum

• Felipe Agustoya cok iyi yapti Tekke. Basaksehir msci oncesi Agusto nun 5 Onuachunun 8 golu vardi. Agusto 6. golunu attiktan sonra ayni atakta 2 pozisyonda Onuachu ya pas vermedi. Mac boyunca surekli bencil davranip gol sayisini arttirmaya calisti. Tekke de bu hafta kendisini oynatmayarak en iyisini yapti. Zaten 2 - 3 hafta oncesinde soylemisti; benim isredigim gibi oynayacaksin kendi istedigin gibi oynarsan yedek kulubesinde benim yanimda oturursun diye.

Yorum

• oyuncu kaliteni farkındasın. yani kapasite yok oyuncularda. genel kaliteden bahsediyorum iki ucu haric.

transferlerden cok anlayabildiğini dusunmuyorum

ama anlayan bir ekibe ihtiyacın var

muci yuzde yuz bana gore aradıgımız oyuncu degil son iki mactur dikkat cekse bile. farklı bir oyuncu lazım bize

jaja wakayeme yattara tarzı adam lazım

bunlarla ugrasmak kanat diye alınan tırt adamlarla zaman kaybı Fatih para ve zaman kaybı

a kalite oyuncularla ugras ve aldırt duzgun oyun oynatmak istiyorsan

kaliteli oyuncu aldır aldıramıyorsan bilen birine danıs

sampiyonlar ligine katılmaya odaklan

bu kadroyla sampiyon olamassın bunu herkes farkında o konuda rahat ol

uruguay ligini takip et Fatih

güney amerikaya iyi bak
            En son erenslash tarafından düzenlendi; 30.11.2025, 05:13.

Yorum

• 14 maç oynadık ve istisnasız her maçın bir devresinde ezildik. Her maçta bir devreyi çöpe atıyoruz resmen. Buna bir çözüm bulman gerekiyor hocam.

Bi de maç sonu açıklamalarındaki şu depresif halden çık artık.
              www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Saint Castillo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ilk kez geri düşüp maç çevirdik, rakip eksik kalmasaydı çevirebilir miydik? bu sorunun cevabını hiçbi zaman bilemeyiz ama ilk kez maç çevirdik hedef tahtasına bi tik daha attık.

Umarım eksik olmayan rakiplere karşı da hatta eksik olduğumuz durumlarda bile geriden maç çevirebilecek seviyeye geliriz.
                11e 11 bir maçı da çivrdik, bir tik daha atıyoruz

Yorum

• En son pReN@_61 tarafından düzenlendi; 30.11.2025, 13:44.

(UEFA)

Yorum

• Puan durumunda ben dahi kimsenin beklemediği yerde olduğunda bile neden maç sonları dik duruş sergileyip ona göre konuşmanı yapmıyorsun...Ne kadar kızsak ta bazı tercihlerini eleştirsek te seni gönderip başkasını şu aşamada getirmek aptallık olur...Sende biraz güçlü olduğunu hissettir elinde sopa ile kim bekliyorsa...

Yorum

• hocam sevgi, saygı, gıpta, takdir ve güven dolu gözlerle bakıyoruz yemin olsun

Yorum

• dağıstanlılar güreş sporuna ne kadar sadıksa fatih hoca da futbola ve takıma o kadar sadık bir hava veriyor

Yorum

• Hocam elini masaya vur devre arası aldır şu adamları ya. Elin güçlü iyi puan topladın. Hem ikinci yarı hem de gelecek sezon için fayda sağlayacak net 2-3 adam içeri atmamız şart.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                          YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hocam elini masaya vur devre arası aldır şu adamları ya. Elin güçlü iyi puan topladın. Hem ikinci yarı hem de gelecek sezon için fayda sağlayacak net 2-3 adam içeri atmamız şart.
                            Top artık hocadan çıktı.Liderliğe oynuyoruz.Gerekli transferleri yapmazlarsa taraftar biletlerini keser.

Yorum

• efendim yar yar, tabibim yar yar
                              BENİM SULTANIM

Yorum

• Devre arasına bu şekilde girelim istediği adamları alırlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim