Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [QUOTE=erenslash;n11385944]Fatih cok zekı mızah anlayısı gelısmıs bır ınsan olabılır

hoca olarak demıyorum tabı.

yanı soylemek ıstedıklerının bazen tam tersını soyleyıp sarcastıc veya ıronıc mızah anlayısını kullanma olasılıgı var

genelde bu humor seklı amerıkan tarzıdır yanı surat sabıt gozukur kısının saka mı cıddı mı oldugunu tam cozemezsınız ılk basta

sakat oyuncu aldırdım sorumluluk bana aıt acıklaması - meali : yonetım benı mecbur bıraktı dark humor

bana gore penaltı degıl demesi : meali : bıze o kadar penaltı calmadılar ve hakkımızı yedıler nasıl olur?
    aslında bu da penaltı yuzde yuz ama laf sokuyor dıye dusundum ben sonra
    yuz yuzdeyuzluk pozısyonları bu o zaman penaltı olamaz yanı laf sokma var - ıronı dark humor var

benı az daha kovduracaklardı keretalarda su demek :

soylentılerden haberım var kulagıma gelıyor ıstıfa etmem ıstenıyor taraftarların bır kısmı tarafından

ınsanlar bana sabretmıyor bıraz zaman vermelerı lazım daha kac maca cıktım ısyanı var aslında orda ulan mac berabere bıtse ısım bıterdı oyuncular bana komplo kurabılırdı yapmadıklar cok sukur lol

fatıh cok zekı bır ınsan dılı ıyı kullanıyor ama saka bıle olsa bunlar penaltı konusunda daha dıkkatlı acıklama yapması lazım

hayret hakem bunu nasıl caldı Trabzon buna alısık degıl demek yerıne dırekt bana gore penaltı degıl demesı farklı bır mızah anlayısı oldugunu gosterıyor

baska konusması eskıden fatıh terıme halı sahada mı oynadınız hocam topu demesı

ozunde duygusal tepkıler veren ama bunları saka yollu soyleyebılen cıddı sekılde laf sokan ama amerkan style seklınde yapıyor

eger kı kendısı penaltı konusunda cıddıyse dıyelım bır daha ızlemeden pozısyonu yorum yapmaması lazım ama ızlemesıne ragmen bu acıklamayı yaptıysa sıze garantı ederım dalga gecıyor .

dalga gectıgı kısı trabzon yonetımı ve topcusu degıl hakemler ve Turk futbol sıstemı

20 mılyonluk topcum yok napım abı demesı de ayrı bır alaycı humor :

burda lafı herkese cakmıs olabılır bu bıraz bulanık ve karısık mevzu

transfer konusunda ben 15 mılyon euroya oyuncu almak ıstedıler ben almayın dedım demesı ona cok emın degılım. soylemek ıstedıgı seyler var hatır ıcın soylemıyor ekmegınden olmasın dıye susuyor olabılır mı?

ona cok emın degılım

fatıh fener macında gol ıptal olup vara gıdınce fatıhın suratına dıkkat edın . sasırmadım tabı kı ıptal olacak gol . bır kere de sasırtın bakısı var cok ınce kullandı beden dılını orada

oynanan futboldan genel olarak memnun degıl kendısı de.

ortada kotu oyun varsa hakeme sıgınmaya gerek yok tarzı seyler ıma etmesı dogru bır hareket.

kadroya takvıye aldırmaması yanı nokta atısları 8 ve 10 numara ve defans alınmaması canını sıktıysa aldırtmalıydı.

en buyuk hatası bu su ana kadar.

kendısının uzerındekı asıl baskı nokta atıslarında gereklı baskıyı kurmaması ve vızyonlu hareket etmemesı transfer polıtıkasında.

Cok güzel bir tesbit Tekkenin verilmeyen gol sonrasındaki hakeme gülümseyerek bakarken vücut dili aynen şunları der gibiydi “ Yüreğin yetmedi değilmi “ eskidende böyleydi hiç şaşırmadım

Tekkenin verilmeyen gol sonrası o çok anlam ifade eden yüz ifadesi tişört olarak bastırılması lazım ne zaman?…( eğer hakem hataları aleyhimize çoğalırsa)

Tekke konuşurken içersinde ironi mesaj serzeniş yerel mizah dokundurmalar vs hepsinden birseyler katarak konuşuyor bu tarz konuşmalar bazen ters anlaşılabilir bilhassa yabancı oyuncularla iletişim kurarken fazla imalı dolambaçlı yollardan değil net anlaşılır şekilde konuşmasi daha iyi olur
    En son objek tarafından düzenlendi; 29.09.2025, 16:57.

Yorum

• 35 yaşlık oyuncu topluluğundan bizi 25 yaş altına düşürdüğün için teşekkür ederim hatta 19 luk oyuncu 11 de oynamaya başladı gelecek adına Türkiye standartlarını aşacağımızı düşünüyorum tabi rahat bırakır ve bırakılırsak.
      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Fatih hoca şimdi basına konuşuyor.İzlediğinde penaltı olduğunu gördüğünü söyledi.Hocam amatörce izlemeden penaltı değil gibi açıklamalar umarım yapmazsın.Herkes zaten bizi ezme peşinde.Sende sanki ihtiyaç varmış gibi şu asalaklara koz verme hocam

Yorum

• Demekki açıklamaları konusundaki eleştiriler haklıymış. İlk antrenmandan konuşma yapıp düzelttiği için hocaya teşekkür ederim.
          www.x.com/zykmda

Yorum

• Toplantıyı açış cümlesi: "Çok enteresan gündemler..."

Acaba sebebi kim?
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• acilen kovulması lazım!!
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Umarım uzun yıllar kalır ve basarılar kazanır. Acilen kovulması lazım diyenlerin de, belki hayatta daha farklı öncelikler hedeflemeleri sağlıklı olabilir. Çünkü, nasıl bir aciliyet durumu söz konusu olabilir?

Yorum

• transfer polıtıkasından bır haber uzun yıllar kalamaz bu seneyı cıkaramaz fatıh bu kafayla

transfer sezonu kendısı ıcın onemlıydı ve basarısız yonetımle beraber

8 ve 10 numara nokta atısı ve kanat ve defans aldırtması gerekıyordu boktan oyunculara onay verdı ve tercıh ettı

bu kafayla fatıhle olmaz burdan kaybettı .

trabzona layık olması gereken oyuncuları aldırtmadı ve scoutıng bılgısı zayıf.

onerı ve torpıl kadrosu ve traınerlarla calısıyor. yabancı personelle calısmaz.

bellı bır sure gorev alıp gıder. veya gorevden alınır.

yonetımle beraber de gıdebılır once de. zaman gosterır
                  En son erenslash tarafından düzenlendi; 29.09.2025, 23:17.

Yorum

• tekkeden neden hoca olmaz ama onu sıze daha kısa vıdeolu atayım

bana gore penaltı acıklamasından daha beter

Yorum

• Dün idmandan önce yaptığı basın toplantısında söyledikleriyle ve fb maçından itibaren sahada göstermeye çalıştıklarıyla bendeki Fatih Tekke algısını değiştirmeyi başardı.

Kafamda dediğim dedik, takıntılı ve fikirlerine aşık bir adam vardı; ama öyle değilmiş. Hem taktik çeşitlilik açısından gerektiğinden pragmatist kararlar alabilen hem de söylediği yanlışsa bunu açık yüreklilikle kabul eden bir Fatih Tekke gördüm son dönemde.

Böyle bakınca diyorum ki bu adam hataları ve sevaplarıyla bize ait, biz gibi... Hata yaptığında biliyorum ki art niyet taşımıyor içinde. Doğruyu yaptığında da benim gibi mutlu oluyor, benim sevindiğim şeylere seviniyor. Bu duyguyu korumak zorundayız. Bu duygunun karanlığı da aydınlığı da bizim.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Devam hocam. Avcı fanları daha çok bekler.

Yorum

• Arda’yı tekrar a takıma çağır. Bu çocuklar takımın geleceği

Yorum

• Abdullah Avcıyla tekke kıyaslanmayı bırakın ayakkabısı bıle olamaz avcının. deneyımı yok adamın bır kere

bellı bır donem hızmet edıp bızden ayrılacak tekke

bunu herkes bılıyor

burada onemlı olan avcıyı tekrar takıma getırmek yerıne farklı kalıtelı yabancı bır hoca bulmak mesele

herseyden once kadro onemlı yoksa hangı hoca gelırse gelsın tırt bır kadroyla kalıtelı bır hocayı da harcarsın

Yorum

• başarılar teççe hozam

(UEFA)

Yorum

• Tekke futbol teknik direktöru olarak Ispartaspor corumspir ayarında.
                                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim