Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• %88 başarılı pas isabetiyle oynamışız. Bu td olduğunu zanneden avel, bu kadar pas hatası yapmamamız gerekiyor demiş.

Tam bir avel, al topu evinde bi yere monte edersin.

Yorum

• Olmadı hocam.. olmuyor da !
      Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        daha öncede dediğim gibi kalırsa en fazla süper kupa maçı sonrasına kadar süre veriyorum kendisine öyle yukardada dendiği gibi 10. Haftaları falan görmesi olanaksız bence…
        super kupa maclari ocak 2026 da oynanacak. Galatasaray ile biz fener ile de lig 3. su oynayacak.

Yorum

• Burasi senin egonu tatmin yapma yeri degil ya degisirsin yada defolup gidersin
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• çok büyük bir hayal kırıklığı. trabzonspor'u seviyor ve gerçekten iyiliğini istiyorsa istifa etmeli, takımın önünü açmalı. yanlış kadro tercihleri kendisine hiç yakışmadı.

Yorum

• Cihan i üçlü stoper soluna koyup Zubkov'u sol çizgiye çek, 10 oyuncusu Cham sağ kanatta, Visca 10 da, Waka forvet, Okay 8, Lundstram ve Ozan futbol literatüründe isimlendirilmemis değişik yerlerde, 6 oyuncusu Salih stoperde, sol kanat Dragus forvette, asıl forvet 80 den sonra oyunda vs vs vs

Psikolojik sorunları için hastaneye gitsin, Süper Lig seviyesinde bu kadar saçmalayan adama 100m euro transfer bütçesi versen ilk 4 e bile giremeyecek kadro kurar. Adam geleli kaç hafta oldu 442, 433, 4231, 352 ne halt oynattığı belli değil karman çorman bir şey izliyoruz.

Rıza Calimbay mesela 4231 oynatıyordu, Ünal hoca 4231, 433 ikisini de güzel oynattı. Avcı da bu iki sistemle oynattı. Tekke nin sistemi falan yok iyi futbolcuydu ama antrenörlükle alakası yokmuş onu çok net gösterdi.

Ertuğrul ne hallere düşürdün bizi ya.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                "5.lik sansimizi kaybetmedik kasimpasa yenildi" gibisinden bir sey saçmaladi kjhjkhkh
                61saatteki açıklama hatalı galiba. 5.lik şansımızı bu maçta değil Kasımpaşa maçında kaybettik demiş.
                ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  61saatteki açıklama hatalı galiba. 5.lik şansımızı bu maçta değil Kasımpaşa maçında kaybettik demiş.
                  yok ben dinledim de o yorumu yazdim, 61saat ne saçmalamis acaba... üstelik biz ksmpasa'ya yenilmedik berâbere kaldik
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yok ben dinledim de o yorumu yazdim, 61saat ne saçmalamis acaba... üstelik biz ksmpasa'ya yenilmedik berâbere kaldik

Tekke açıklamasında, “Burada aldığımız sonuçla Avrupa şansımızı kaybetmedik, Kasımpaşa yenildi. Basit top kayıpları ve rakibin uzun toplarla oynaması sonucu, ayağımızdaki topları kaybederek rakibe fırsat verdik..."

Acaba biz kazansak da Başakşehir kazandığı için zaten gidemeyecektik mi demek istedi? Bulmaca gibi konuşmuş
                    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tekke açıklamasında, “Burada aldığımız sonuçla Avrupa şansımızı kaybetmedik, Kasımpaşa yenildi. Basit top kayıpları ve rakibin uzun toplarla oynaması sonucu, ayağımızdaki topları kaybederek rakibe fırsat verdik..."

Acaba biz kazansak da Başakşehir kazandığı için zaten gidemeyecektik mi demek istedi? Bulmaca gibi konuşmuş
                      hah iste böyle konustu, bence de basak yendi diye degisen bir sey olmayacakti demeye getirdi, ama biz yenseydik yine bi umut vardi sanki basak yenmesine ragmen, matematiksel olarak... ne dedigini bilmiyor hoca, kafa gitmis
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Seni zamanında altaya, antepe falan gönderen adamlar o kadar haklıymış ki. Kızıyorduk ama bi bildikleri varmış
                        o kadar eskiye gitmeye gerek yok. Zenitte bunu transfer ettiren Dick Advocaat o donem Zenit tarihinin en pahali transferi olmasina ragmen bunu kadro disi birakti. Hatta Zenitte imza toreninde Advocaat da vardi. Sordular buna Zenitte ne kadar kalmayi dusunuyorsunuz diye bizimki 5 mac oynayayim sozlesmemi 3 yil daha uzatacaksiniz gibi birsey demisti. Kulup zaten bizimkiyle 4 yillik sozlesme yapmisti. Zenitte Advocaat bunun yerine Pogrenbyak i oynatinca bu da hocasi icin bu adam futbolu bilmiyor diyordu. Futbolu biraktiktan sonra kendi anlatiyordu Advocaat bunu oynatmadiginda adamin yanina gidip hocasinin aciklama yapmasina izin vermeden yalancisin diye soyleniyormus olay cikartiyormus. Yanlis yaptim falan diyordu o gunler icin. Zenitte kendisini gonderen Luciano Spaletti oldu. Yazlik turistik bir yerde kamp yapiliyormus Spaletti kimse gec gelmicek demis. Fatih de havaalaninda bavulumu kaybedince kampa gec gittim o yuzden kovuldum dedi o olay icin. Rubin Kazanda iken de kulup buna yeni sezon kamli icin gel dedi bizimki Istanbulda tedavi oluyorum dedi bu diyalog birkac kez yasaninca Rus kulubu buna hic gelme dedi. En son Besiktasta Schuster ile olayi oldu bunu kadro disi birakti. Ankaragucunde kadro disi kalmadi. Sonra Metin Diyadin bunu Orduspora aldi ardindan ligin ikinci yarisi Hector Cuper yeni hoca oldu bunu yine kadro disi biraktilar. Orasi icin de kulup baskanindan parami istedim diye kadro disi kaldim dedi. Trabzonsporda iken de Erman Ozgur Fatih Tekke ile youtube programinda anlatiyordu. Takim Surmeneye maca gitmis. Fatih Tekke bir onceki macta oymatilmadigi icin maca gelmemis. Otobuste herkes Fatihi bekliyormus. Ahmet Suat Ozyazici varmis o donem. Masor Sefik abi Ahmet Suat hocanin kulagina birseyler diyip gidiyormus. Takimdaki ilk zamanlariydi. Teknik direktor iken de bi ara 96 kadrosunun hocasi Senol hoca yerine ben olsam kesin sampiyonduk diyordu. Yine Trabzonsporda Austria Wien ile hazirlkk macinda yan hakeme tokat atmisti. Mehmet Ipek ile hep kavga ediyormus. Zenite yeni transfer olmusken yaz kampini Holandada yapiyorlarmis. Oradaki antreman tesislerimde calisan bir Turk Fatihe jest olsun diye soyunma odasina adinin yazili oldugu kagit ve yaninda Turk yemekleri birakmis. Hatta Trabzonsporlu taraftarlara da haber vermis. Gelip Fatihe tezahirat yapmislar. Advocaat yemek jestinden oldukca memnunken Fatih hicbir sey dememis. Adamla hic konusmamis baya egoluydu falan diyordu. Haber61 miydi 61saat miydi facebookdaki bir Trabzonspor gonderisinin altina yorumlarda yazmisti.

Yorum

• Egolu deyince kızanlar vardı bana. Sadece egolu değil inatta.

Tarihin en başarısız teknik direktörü olmaya aday..

Bu kafayla önümüzdeki sezon en fazla 5-6 Maç sonra kovulur.

Kendi kadrosunu kurmadı diyenlere vizyonu ve teknik bilgisi olmayan bir hoca adam aldırsa ne aldırmasa ne hiç bir yol olmaz. Daha nasıl değişikli yapılır haberi yok Ama güzel çorba yapıyor
                          Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz. :D

Yorum

• trabzon kümeye diye bağıran samsun'u yenip 3.sırayı kaybetmesine sebep olacaksın. bakalım ne kadar trabzonlu olduğunu göreceğiz. o maçı da kaybedersen çıkıp istifanı ver yönetime.
                            En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 19.05.2025, 00:37.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Hocadan olmaz açık net. Olur diyenler geçmişte Hami,Shota,Tolunay,MRA övmüş adamlar.
                              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Teknik direktorler mac oncesi her zaman olmayabiyor ama mac sonunda her zaman beinsportsa ayriyeten roportaj veriyorlar

Mac oncesi beinsports

Mac sonrasi beinsports

Mac ozeti beinsports

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim