Fatih Tekke senden ALLAH razi olsun seni gördügümüzde Trabzon'u görüyoruz. Bakislarin Trabzonspor için ne kadar çalistigini anlatmaya yetiyor. Bravo Fatih hep böyle ol ALLAH seni, Trabzonlulari, Trabzonsporlulari her zaman basarili kilsin.........
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Uni_Ts_Ytu tarafından gönderilditekkeye uzun saç daha çok yakisiyor.ayrica biraktigi top sakalla ustundeki imaji biraz degistirmek istiyor..anlayan anladi [img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img]
ben anladim [img]smileys/smiley2.gif[/img]
ama ben öteki imajinada hayranim...[img]smileys/smiley9.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Sadece Türkiye'nin degil, Avrupa'nin bile en zeki futbolcularindan biri.Fatih'i izledikçe futbolun zekâ oyunu oldugunu daha iyi anliyorum.
Allah her seyi vermis.Sag ayak var,sol ayak var,o boyla kafa hakimiyeti var,teknik var,gol becerisi var,asist var,...
Bir Trabzonsporlu olarak böyle bir yetenegin kendi takimimda olmasindan dolayi büyük mutluluk duyuyorum.
Yorum
-
enis sende sabanla! Fatih Sultan Tekke'yimi kiyasliyorsun!! lütfen yapma böyle seyler[img]smileys/smiley2.gif[/img]75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER
Yorum
-
Olmadi kaptan olmadi, bu aksam Fatih Sultan Tekke'yi izlemekten mahrum ettin bizi. Bu aksam gerçekten vasatti.
Olsun, Allah'in izniyle Trabzon'daki maçta cosacak.[img]smileys/smiley2.gif[/img]<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"3\">Yer <font color=BROWN>BORDO</font> Gök <font color=BLUE>MAVI</font></font></font>
<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font color=GREEN>Irtibati koparmayalim...</font></font>
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum