Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Caner Osmanpaşa

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tam bir ptt 1.lig oyuncusu

super ligden kume dusmeme mucadelesi veren teknik direktor bile kadrosuna bedava versen almaz

Yorum

• Volkan karşısında sağlam duramadı. Bu seviyesiyle TS'de oynaması imkansız.

Yorum

• Caner Osmanpaşa

Beğenenleri gördüm ve hayrete düştüm. Bitti denilen Volkan resmen başını döndürdü...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Yanliz olcan yardimina bir kez geldi...
          Forvete: Tencere Hill
          Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Kötü değildi. Yeri orası değil zaten seneye 4.stoper olarak kalsın.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Akbaş gibi bu düzeylerde oynayacak nitelikte değil.

Ancak MRA felsefesini savunan kişilerce bu kutsal formayı giyebilir.

Yorum

• Karşısındaki Volkan'ın klasik kendi ayağına top dolaştırma huyu yüzünden hiç sorun yaşamadı
                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Senenin son maçında iyiydi.

Yorum

• Yedekte kalsın.
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• inanılmaz kötü futbolcu.. olduğu kanat otoban oluyor,rakip kanatlar yürüyerek geçiyor,o kadar da vücutlu olmasına rağmen bir işe yaramıyor,elden çıkarılmalı..abdülkadir ve kadirle birlikte..
                      #GelsinGörelimÇocuklar

Yorum

• Soma'ya gittiğin için sonsuz teşekkürler.

Yorum

• Hesabı gerçekse durum vahim ! Hayırdır Caner !

yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
                          ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

• Caner Osmanpaşa

Tam da bunu paylaşmaya geliyordum siz paylaşmışsınız. 6 şampiyonluğumuz var diyen Kandilli Kız Lisesi futbol takımı oyuncularından Abdulkadir'den sonra bir de bu çıktı. Kendisiyse en kısa zamanda postalanması dileğiyle.. Kaldı ki yalanlar işin içinden çıkar.
                            En son Erkin tarafından düzenlendi; 20.07.2014, 16:55.
                            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Şaka mı bunlar ya? Bu takım kimlere kalmış allasen?

Yorum

• vücut olarak tip olarak rafik halliche modeline doğru gidiyor.halilhodzic'in aklına girmenin yolunu bulmuş
                                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                                -------------
                                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim