Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Caner Osmanpaşa

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bu adam mustafa yumlu'dan nekadar kötü olabilir ki? en azindan kadroda degisik bir yüz olsun.

Yorum

Elazig macin'da görev almayacaksa neden A Takima alindi?
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Caner ve Kadir artık oynamalı. İlk devre bitecek neredeyse Kadir hiç süre almadı, Caner ise 5-10 dakika ancak oynadı. Madem lig için yeteri kadar iyi değiller niye aldın 1461'den?

Yorum

Mustafa ve Aykut Demir cezalı olduğuna göre Caner muhakkak oynayacaktır.
          Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

Sanmıyorum oynayacağını.

Yorum

Caner Osmanpaşa

Giray oynayacağına Caner oynasın kendi kalesine 22 gol atsın ses edersem namerdim.
              9 # Osvaldo'

Yorum

Bu adamı neden oynatmadığımızı anlayamıyorum. Giray desen ligin en kötü stoperlerinden Aykut desen kötü performans gösteriyor. Bu adama niye şans verilmesin ki bu durumda? Kadir gibi bir etki yapabilir takımda.

Yorum

Süper lig'de herhangi bir defans giray'dan berbat olamayacağı için haftaya denenmeli

Yorum

* Rabia selamı verip sürekli belli siyasi noktaları pohpohlarsan belki Caner kardeş...
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Süper lig'de herhangi bir defans giray'dan berbat olamayacağı için haftaya denenmeli
                      Bence de,aykut ve giraydan daha kötü olma sansi yok mutlaka caneri kazanmak zorundayiz sadece mustafa ve bambayla bu defans yürümez.
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

bence çocuğu çekemiyorlar gibi adamı daha 1461 deyken sakatlamışlar
                        https://www.saltanatmt2.com.tr/
                        https://www.youtube.com/watch?v=rcffADw6la0
                        https://www.youtube.com/channel/UCGC...OQyFlgQ/videos

Yorum

hani sizin hocanız genç yetenekleri keşfedip cesurca takımla harmanlıyordu.hala giray oynuyor ve giray-mustafa-bamba-aykut dan 3ü cezalı sakat olmadığı sürece canere forma şansı da vermez o hoca(lafın gelişi hoca).kadire, yusufa mecbur kalmadıkça vermediği gibi.hatta o hoca aykut akgün vs dener stoperde de caneri oynatmaz.

Yorum

Bomba oynayacağına caner oynasın. Çok ümitliyim canerden.

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Mustafa hoca korkmayıp şu adamı bi oynatsa belki de kadir keleş etkisi yapıcak. Bence çok iyi stoper ama oynatcak hoca nerde?

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Zekri Yavru'dan zerr-i miskal eksigi olduguna inanmiyorum...

.!.
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim