Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Caner Osmanpaşa

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Caner Osmanpaşa

Kulübümüz, Orduspor’dan savunma oyuncusu Caner Osmanpaşa ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
    Yönetim Kurulu Üyemiz Şaban Ünal, Caner’in hem genç hem de tecrübeli bir oyuncu olduğunu belirterek, “Trabzon doğumlu olan Caner’in bu özellikleri bize büyük avantaj sağlayacak. Kulübümüze önemli bir oyuncuyu transfer etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Transfer camiamıza hayırlı olsun” dedi.
    Başarılı savunma oyuncusu Caner Osmanpaşa ise hedefleri doğrultusunda iyi bir transfer yaptığını vurgulayarak, “1461 Trabzon takımına transfer olmakla çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Burada kendimi göstererek hem takımıma katkı sağlayıp hem de hedeflerime adım adım yaklaşmak istiyorum” diye konuştu.
    Diğer Fotoğraflar
    En son Misafir tarafından düzenlendi; 29.06.2012, 14:15.

Hayırlı olsun. Erciyes'e gitti diye biliyordum umarım faydalı olur

Yorum

maçkolikten bilgiler

Mehmet Çakır maçları, transferleri, maç istatistikleri, ilgili haberler
      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

Hayrlisi olur insallah.

Yorum

Başarılı oyuncumuz Caner Osmanpaşa'nın eniştesi Zafer Göksüz vefat etmiştir. Merhum Zafer Göksüz'e Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.
          1461 resmi sitesinden.

Allah Rahmet eylesin.

Yorum

rize maçında sağ bekte oynadı ve gayet de iyi oynadı ilk onbir oynayabilecek bir oyuncu...

Yorum

bazı oyuncular sahada hiç görünmez ama iyi iş çıkarırlar . işte onlardan birisi

Yorum

Dün akşam Bursa'ya karşı stoper oynayan 88 numaralı oyuncu bu arkadaş sanırım... Stadyumda canlı izledim ve en az 10 defa ''bu çocuğun aklına futbolcu olmak nereden gelmiş'' diye düşündüm... Hayatımda gördüğüm en kötü oyuncu... Bu ülkede para kazanmak gerçekten kolay...

Yorum

görev adamı diyebilirim çok cesur oynuyor ama yetenekleri kısıtlı 1461 takımı için ideal

Yorum

Dört dörtlük oynadin. Adamsin!!
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Takımdan biri gitse diğeri onu aratmıyor emeğinize sağlık.
                      #7 Óscar René Cardozo Marin
                      #28 Abdul Majeed Waris
                      #8 Mehmet Ekici
                      #11 Kévin Constant

Yorum

Bilmiyorum katilirmisiniz ama stilini Egemen'e benzetiyorum.

Yorum

caner gizli kahramanlardan.başlığı geride kalmış ama neden bilmem
                          from BOGAZIÇI

Yorum

Adamdaki vücuda bak hulk gibi herhalde devrilmez bunlar.Serkan'ın Olcan'ın Henrik'in göbeği nerede bu adamlar nerede

Yorum

2 3 maçtır kafa toplarında sıkıntı çekiyor ama genel anlamda karmil varkende defansın lideri bana göre caner di hız açısından bi stopere göre çok iyi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim