Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Soner Aydoğdu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gençlerbirliğindeyken de vasatın çeyrek tık üstü bi oyuncuydu ama genç olduğu için bi albenisi vardı, şimdi hiç gideri yok. Bırak kulübe yarattığı fuzuli külfeti genel anlamda boşa giden milli servet.

Ben ömrü hayatımda bizim taraftar kadar yobazını görmedim. Yanlış anlaşılmasın hayat tarzı olarak değil, düşünsel manada. Böyle kafasında belli başlı şeyler kodluyor, geri adım yok, savunduğu şey ölene kadar devam. "Soner aslında çok yetenekli" de bunlardan biri, bu adam 4 yıldır bu takımda, 6. lig takımlarıyla oynadığımız türkiye kupası maçları haricinde ben iyi oynadığı, az buçuk sivrildiği tek maç hatırlamıyorum. Kesik yediği futbolcuları buraya yazsam yok artık diyip bileklerinizi kesersiniz, ama yıllardır bitmek tükenmek bilmeyen bi "Soner aslında çok yetenekli" muhabbeti.

Sevgili Soner kardeşim, bu dünyalığını ziyadesiyle yaptın, takımda olduğun süre boyunca bugün 6. ligde oynayan futbolcular dahil kesik yemediğin bir bakkal muharrem kaldı. işi yüzsüzlüğe vurmadan(daha ne kadar vurulabilirse artık) lütfen seks ve seyahat içeren o malum eylemi gerçekleştir. Rica ediyorum bak lütfen.

Yorum

• Bu tipolojidekiler fiziksel zaaflarını kapatmadıkları (ekstra antrenman) müddetçe oynadıkları mevkii gereği kalburüstü işler yapması mümkün değil. Hele ki günümüz ve ülke futbolunun fiziksel mücadelesinde...

Geliştirme yanlısı olmadığı ortada. Ancak yetenekleri her zaman gösterme potansiyellerinin olduğu gerçeği bir tık alt mücadelelerde hemen ortaya çıkıyor. İddia oranı düşük kupa maçları ve super lig gerisi klasmanlarda...

Bizim gibi hedef takımlarda rakipler her zaman üst seviyede fiziksel mücadele ile sahada hazır olduklarından Soner gibilerin bu zaafları hemen ön plana çıkıyor. Ancak biz ve bizim gibi hedef takım dışındaki bir takımda oynamaları halinde - biz niye sattık bu adamı, bu hafta ne oynadı, laflarının çokca haklarında söyleneceği tiplerdir...

Lafın özü yetenekli, ancak bizi 90 dakika idare edecek kadar değil. Güvenilip üzerine takım kurulmayacak yarım porsiyonluk adam, düşük maaliyete (300-350 $/year) takımın bir köşesinde bulunması gerekenlerden.
      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Yeni takımında patlarsın artık.
        Güle güle.

Yorum

• Kader almaya mı geldi seni benden ?
          Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

• Resmi birşey yok galiba arkadaşlar yalandan heyecanlandırmayın beni bak yıllardır bu anı bekliyorum.
            Mustafa Yumlu.

Yorum

• Bizde jübile yapar herhalde
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Şike davasına matuf olan meşhur başlığımızın içindeki entrylerle bir kitap derlemesi yapılacaktı.

Bence Soner Aydoğdu başlığının içine biriken nefret ve diğer karmaşık duygularla bezeli mesajlarda kitaplaşmasa bile bir broşür haline getirilmeyi hakediyor
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Akhisar ile anlaşmış deniliyor. Doğru mu bilmiyorum.

Yorum

• Gidiyor gönlümün prens(es)i
                    .

Francesco
                    Totti

Yorum

• İnşallah hadi bakalım.Bir kamburdan kurtulalım.Darısı diğer kamburlarımızın başına...
                      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• pişman olacağız, yazıyorum buraya ...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          pişman olacağız, yazıyorum buraya ...
                          Ne dersun ? İroni mi bu ?

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne dersun ? İroni mi bu ?
                            yok değil, böyle değer vermediğimiz bir çok oyuncu için sonradan pişman olduk... erman özgür, adem koçak vb...

Yorum

• Tarihimizin en kötü futbolcusu olarak iz bıraktı.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yok değil, böyle değer vermediğimiz bir çok oyuncu için sonradan pişman olduk... erman özgür, adem koçak vb...
                                Kardeşim;örnek verdiğin oyuncularla Soner arasında dağlar kadar fark var bence.
                                Sadece fayda/maliyet analizi bile Soner'i fersah fersah geride bıraktırır bu iki isme.
                                En kötüsü de arkadaş hiç ışık vermiyor...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim