Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Soner Aydoğdu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adını duyduğum an cinler tepemde kolbastı oynamaya başlıyor.
    Beceriyorlarmi bari? 😀

Bu adamin isminin onune efsane koymanin zamani geldi. Oynamadan bu kadar para kazanip bu kadar teknik direktore dayanabilen ender (belkide tek) futbolculardan biri. Ama her an patlama yapabilir...beklesekmi
    "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• son iki maçta 1 gol 2 asisti oldu
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Keşke söylediklerimizi yuttursa bize bu sene...
        Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
        Бургундия синий
        61

Yorum

• İlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Keşke söylediklerimizi yuttursa bize bu sene...
          Ben yıllarca yuttum.
          Olmayacak duaya amin demek yok artık.
          Yuttum ve üstüne soğuk su içtim.

Yorum

• yine kampın yıldızı olmuş
            En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 27.07.2015, 00:41.

Yorum

• Tarz olarak bizim ligde oynayabilecek bir oyuncu değil. Çok hantal. Sadece araya 1-2 tane pas atacak diye 90 dakika sahada kalamaz. Medjani çok daha mücadeleci ve savaşçı orta sahada bence kesinlikle forma şansı bulamaz bu sene. Mbia-Ekici-Okay-Özer-Medjani-Constant hallederler orta sahayı.
              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Para pul beklemiyorum gitsin yeter..1 milyon euro karda oluruz..Acik ve net..

Yorum

• soner geliyor
                  Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Bundesligadan iki tane takim teklife hazirlaniyormus
                    Twitter hesabim: ugurak61

Yorum

• İlk olarak UgurAk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bundesligadan iki tane takim teklife hazirlaniyormus
                      Çikolatası Bitter olsun, çiçeğini de en gorkemlisinden yaptırsınlar. Başka türlü vermeyiz.

Yorum

• Başlığı görünce hemen daldım "yeni oyuncu mu aldık" diye... Meğer Klara imiş... İsmini öyle silmişim hafızamdan.

Bi de Almanlar istiyomuş bunu. Eritip tank paletinde yağ olarak kullanacaklar sanırım...Bu arada, insanlığın en büyük icadı ilk kez bizde denenen "bitmeyen kontrat"tır... Bitmiyo abi bitmiyo...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başlığı görünce hemen daldım "yeni oyuncu mu aldık" diye... Meğer Klara imiş... İsmini öyle silmişim hafızamdan.

Bi de Almanlar istiyomuş bunu. Eritip tank paletinde yağ olarak kullanacaklar sanırım...Bu arada, insanlığın en büyük icadı ilk kez bizde denenen "bitmeyen kontrat"tır... Bitmiyo abi bitmiyo...

Alemsin vallah...
                          Twitter hesabim: ugurak61

Yorum

• Almanya haberleri doğruysa sonraki satışından pay isteyelim. Belki oralarda "futbol" oynamaya karar verir.
                            En son Oğuz B. tarafından düzenlendi; 28.07.2015, 18:03.
                            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                            FIRTINAİHTİLALEFSANE
                            we the north

Yorum

• Takımla birlikte Makedonya'ya gitti ama listede adı yok nasıl oluyor bu iş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim