Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Soner Aydoğdu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hep istediğim şey;

Soner-Colman-Adrian ...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Sürekli oynatılsın,Colmanın nazını çekeceğimize hiç değilse belki genç bir futbolcu kazanırız.

Yorum

• Alttan alacaksın Abdülkadir ve Gökhan'ı. Sonerle beraber üçlü orta saha kuracaksın. Al sana taş gibi koşan, pas yüzdesi yüksek orta saha.
        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hep istediğim şey;

Soner-Colman-Adrian ...
          stoperlerimiz hızlı olsa güzel olurda mavcut stoperlerle zor..
          her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

• Şu adama yazık ettik önlibero oynatarak safkan 10 numara kendisi.
            Bordomavi.net

Yorum

• Kanat futbolunu niyeyse pek sevmemişimdir
              O yüzden ortayı soner-alper-gökhan-adrian 4 lüsü
              Forvete de iki adam.
              Sol-sağ açık görevini bekler üstlenmeli ama nerde ole bek.
              https://twitter.com/cemcaglaryavuz
              Beşirli/TRABZON

Yorum

• İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kanat futbolunu niyeyse pek sevmemişimdir
                O yüzden ortayı soner-alper-gökhan-adrian 4 lüsü
                Forvete de iki adam.
                Sol-sağ açık görevini bekler üstlenmeli ama nerde ole bek.
                Barça'da Dani Alves diye bir eleman var mesela, sonra Tottenham'da Bale var bekken böyleydi, baktılar beke fazla 10 numara pozisyonunda oynuyor şimdi. Onun dışında Lahm var Alman, Marcelo var Real Madrid'te.
                Més que un club!
                Nil Satis Nisi Optimum..
                Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• [QUOTE=Hasan61;1918959910]Önündeki topa mı koşmadı??
                  Biraz destekli sallayın yani.Takımda en çok koşan oyuncu.

istatistikler onu gösteriyor. ona bişey demiyorum.

2.yarında oğuzhanın nianga vermeyip kendi girdiği pozisyonda ki duruma bak istersen. koşarken bi anda durdu. ben onu diyordum. maç sonu niang diye kalmış aklımda.

bir de üslubuna dikkat et istersen. yaşıtın yok karşında.

sallama mallama. yakışan laflar değil. ben burada sizler kadar yorum yapmıyorum.
                  "Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
                  Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
                  Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

• daha fazla calim atman lazim, bizim taraftar calim atan oyunculari cok seviyor
                    https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Alper Potuk diye o kadar koşturacağımıza bu adamı sahaya atsak;
                      ne kadar hata yaaprsa yapsın ses çıkarmasak çok kısa sürede uazzam bir oyuncumuz olacak.
                      "Trabzonspor bir çember gibi,
                      her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                      - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• İlk olarak Halit M. MOLLASALİHOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Alper Potuk diye o kadar koşturacağımıza bu adamı sahaya atsak;
                        ne kadar hata yaaprsa yapsın ses çıkarmasak çok kısa sürede uazzam bir oyuncumuz olacak.
                        Alper Potuk Soner'le aynı yaşta, hatta 3-5 ay daha küçük ama oynadığı futbol çok daha cesur ve büyük. Soner'le tarzları da biraz farklı aslında. Soner daha çok Selçuk İnan potansiyelinde, Alper Potuk ise Emre bilmemneoğlu. Emre'nin sadece futbolculuk özelliklerini göz önüne alırsak benim izlediğim açık ara en iyi yerli orta saha futbolcusudur. Alper bu yaşta olmuş, her gün de üzerine koyan, her zaman iş yapan futbolcu profilinde, Soner ise olacak..

Her türlü Alper'i tercih ederdim, yine ederim. İnşallah alınır Alper.
                        Més que un club!
                        Nil Satis Nisi Optimum..
                        Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Soner Aydoğdu

Avrupa macinda gördül Alper Potuk'u. Spner akliyla ve teknigiyle oynayan biri, Alper ise Tempo ve Dribling ile oynayan bir Oyuncu.

Ve ben ikisini arasinda secebilsem her zaman teknigi daha iyi olan Oyuncuyu secerim, cünkü Futbol en nihayetinde akil ile oynanan bir Oyundur ve fit olan bir Soner, Alper'e fark atar.

Sent from my iPhone using Tepetaklak
                          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• alperde soner de farklı tipte oyuncular....alper tam bir 6 numara soner ise 10 numara oyuncusudur....Birbirlerine bence tercih edilemezler..İdeali ikisinin beraber oynamasıdır bence....

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Avrupa macinda gördül Alper Potuk'u. Spner akliyla ve teknigiyle oynayan biri, Alper ise Tempo ve Dribling ile oynayan bir Oyuncu.

Ve ben ikisini arasinda secebilsem her zaman teknigi daha iyi olan Oyuncuyu secerim, cünkü Futbol en nihayetinde akil ile oynanan bir Oyundur ve fit olan bir Soner, Alper'e fark atar.

abi ikisinden de lazım, yani bi khedira, schweinsteiger ikilisine ulaşmak varken, niye yarım kalalım.biri tekniğiyle takıma yön verirken, diğeri de temposuyla, gücüyle rakibe korku salsın.iyi ikili öyle olur.yani ikisini karşılaştırıp kavga etmeye gerek yok.

Yorum

• Soner Aydoğdu

İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                abi ikisinden de lazım, yani bi khedira, schweinsteiger ikilisine ulaşmak varken, niye yarım kalalım.biri tekniğiyle takıma yön verirken, diğeri de temposuyla, gücüyle rakibe korku salsın.iyi ikili öyle olur.yani ikisini karşılaştırıp kavga etmeye gerek yok.
                                Benim gözümde Alper gibi tempolu oyuncu'yu aramaya gerek yok. 1461'de oynayan Abdülkadir olsun, Gökhan olsun ikiside A Takima gelerek kendilerini gelistirebilirler. Soner gibi teknik sol ayakli bir futbolcu kolay kolay bulamazsin.

Ben illaki Alper alinmasin demiyorum, ama kac sezondur almak istiyoruz adamlar 5milyon gibi ucuk bir rakamdan asagiya inmiyof. Bende bu halde Soner'i tercih ederim, ve elimizde bulunan Abdülkadir veya Gökhan gibi potansiyelli Oyunculari denerim.

"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim