Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Öztürk

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih Öztürk

İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Masala bak yahu. Nerede senin bilimci akçay hocan ? 1461 den getirilen kankilerin ? Hocan dünyanın en iyi hocasıydı kankilerinde barça topçularıydı adeta ? Hocan süper ligde hocalık yapabilir mi ? Kankilerinden bi tanesi süper ligde sene de 5 maça çıkabilir mi ? Bu Trabzonlucukla yediniz Trabzonsporu.

Yok şuydu yok buydu. Fatih yetersizin önde gideniydi kale boş kaleden farksızdı o yüzden olmadı o yüzden Trabzonsporun anasınk ağlattı 10 maçta.
    Türkiyenin birinci ligiyle diğer liglerinin arasındaki uçurumu gayet iyi biliyorsun. Boş yere insanları itham etmeyi bırak az vicdanlı ol yahu, karşı tarafı da anlamayı dene. Bu kadar mı zor arkadaşım?
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Aklıma Tolga geldi, o da böyle zamanında linç edilmişti sonra neler yaptığını herkes gördü.
      Değerlerimizi acımazca eleştirmekte üstümüze yok. Tamam beğenmezsin ama o da insan, gelip buraları okuyordur illa ki, bu adamın psikolojisini düşünebiliyor musunuz?

Şikeden sonra maçları dikkatle izlemiyorum fakat öyle ahım şahım da hata yaptığını hatırlamıyorum ben. İnsanlara haksızlık yapmanın alemi yok.

Yorum

• Bursa macından sonra hocaya ayrılmak istiyorum hocam demiş .
        Trabzonspor da kalabilecek mental yapıda değildi. Büyük takım stresini kaldıramadı . yetenekleride sınırlıydı zaten .
        Bu yüzden umut buluta saygım var . küfür yeme rekorunu elinde tutuyor hala ama herşeye ragmen kafa olrak kendini oyuna vermek için büyük çaba sarfedıyordu . antrenmanda seyırcıler tel orgulerın arkasından adama kufredıyordu .
        Sadri sener umut bulutun hemen yanında yuksek sesle etrafındakılere bana bir forvet oner gidip alalım faln diyormus
        Umut yine iyi danyanmıs aga adamda saglam psikoloji varms
        61

Yorum

• Antreman fotoğraflarında da yok. Nerede olduğunu bilen var mı ?
          diğerlerinden farklı...öteki...
          Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
          2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Antreman fotoğraflarında da yok. Nerede olduğunu bilen var mı ?
            Nereye gittiyse Akbaş'ı da alsın yanına, beraber takılsınlar
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Kilit
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Hala bi yere gidemedi galiba ?
                Mustafa Yumlu.

Yorum

• fatih ozturke yetenekleri sınırlı dıyene kusura bakmayın cus den baska bısey denmez... hıc beklemedıgı bır zamanda onur gıbı bır adamın arkadasından kaleye gecınce kaldıramadı bunu onu anladık lakın yeteneksız demek ayıptır ya ayıptır bellıkı hıc takıp etmemıssın barı etmıs gıbı konusma
                  Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    fatih ozturke yetenekleri sınırlı dıyene kusura bakmayın cus den baska bısey denmez... hıc beklemedıgı bır zamanda onur gıbı bır adamın arkadasından kaleye gecınce kaldıramadı bunu onu anladık lakın yeteneksız demek ayıptır ya ayıptır bellıkı hıc takıp etmemıssın barı etmıs gıbı konusma
                    Camiamızın yüzde doksanı bu tiplerden oluşuyor malesef. Fikirleri var, beyinleri yok büyük bir çoğunluğunun.
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Camiamızın yüzde doksanı bu tiplerden oluşuyor malesef. Fikirleri var, beyinleri yok büyük bir çoğunluğunun.
                      yok varda elestırmeyı sevıyorlar ... ne zaman elstırmeyı bırakıp tasın altına elımızı koymaya baslarsak ozmaan sampıyon olacaz sahsen benım bu durumdan hıc umidim yok..
                      Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Lince uğradığını düşünüyorum.
                        Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                        Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Lince ugradi diyemeyiz.

1461'den dolayi kredisi yuksekti. Fakat ustuste cok fazla hata yapti. Ben ilk haftalarda savundum kendisini.Fakat 3 oldu 4 oldu da 6-7 de olmasin yani. Bir de her mac hata sayisi cogalinca haliyle elestirinin boyutlari degisiyor. Belki ozguven eksikligi belki baska birsey, ama gecen sene cidden yeteneksiz bir performans gosterdi.
                          9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aklıma Tolga geldi, o da böyle zamanında linç edilmişti sonra neler yaptığını herkes gördü.
                            Değerlerimizi acımazca eleştirmekte üstümüze yok. Tamam beğenmezsin ama o da insan, gelip buraları okuyordur illa ki, bu adamın psikolojisini düşünebiliyor musunuz?

Şikeden sonra maçları dikkatle izlemiyorum fakat öyle ahım şahım da hata yaptığını hatırlamıyorum ben. İnsanlara haksızlık yapmanın alemi yok.
                            Şenol Güneş ne yaptıysa yaptı Tolga'yı kaleci yaptı.
                            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Nerelerde bu arkadas ???
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Seni herkes unutmus olabilir ama ben unutmadim, kadroda kalabalik yapiyorsun.
                                Daha gitmediysen git artik.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim