Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Öztürk

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AW: Fatih Öztürk

Ha yalnız üçüncü golde Onur o çıkışı yapsaydı kesin alırdı o topu. Bunuda es geçmemek lazım.

Gesendet.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Gollerde hatanın büyüğü ondaydı diyemeyiz ama dünkü maçta Onur olsa üç gol yemezdi
      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Fatih Öztürk

İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yanlış mı sezdim bilmiyorum ama ayakları titriyor..

Yaşı yaklaşmış 30a. Süper ligde oynamanın belki son şansı bu. Bunu bilerek senin ayakların titremezmi?
        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Ynt: Fatih Öztürk

Stoperler sürekli ayağına kadar top almaya geldiler, Fatih'de gelmeyin dibime kadar topu ben de kullanabilirim gibi hareketler yaptı. Ama stoperler bu uyarılara rağmen sürekli gelmeye devam ettiler. Ayrıca top tekniği de iyi gibi gözüküyor.

Fatih'i dünyanın en iyisiyle karşılaştırırsak büyük hayal kırıklığına uğrarız. The Bear, Muslera ve Tolga ile karşılaştırmak daha mantıklı olur.

Yorum

• Onur muhtemelen o golleri yemezdi ama Onur normalin üstü bir kaleci, Fatih'in yapacağı birşey yok.Onur çıktığı zaman kararsız kalmıyor cesaretle üstüne gidiyor gelen adamın fark burada. Ama takımın yenilmesi iyi oldu Onur olsa yine berabelik olacaktı belki takımın kötü oyunu görülmeyecekti.

Yorum

İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Stoperler sürekli ayağına kadar top almaya geldiler, Fatih'de gelmeyin dibime kadar topu ben de kullanabilirim gibi hareketler yaptı. Ama stoperler bu uyarılara rağmen sürekli gelmeye devam ettiler. Ayrıca top tekniği de iyi gibi gözüküyor.

Fatih'i dünyanın en iyisiyle karşılaştırırsak büyük hayal kırıklığına uğrarız. The Bear, Muslera ve Tolga ile karşılaştırmak daha mantıklı olur.
              dünyanın en iyisi kaptan mı?

Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum

İlk olarak drose61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                dünyanın en iyisi kaptan mı?

Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                evet

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  evet
                  kisilik olarak evet, ama kaleci olarak Top 10 bile olmaz. Malesef sadece cizgide iyi olmak top class kaleci olmak icin yeterli degil.

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kisilik olarak evet, ama kaleci olarak Top 10 bile olmaz. Malesef sadece cizgide iyi olmak top class kaleci olmak icin yeterli degil.
                    ben top tekniği iyi olan, zaman zaman libero gibi oynayan, önde top kesebilen kalecilerin abartıldığını düşünüyorum. bence bu tarz kalecilerin bu özellikleri hoşumuza gittiği için çizgide ki performanslarını görmezden geliyoruz.

mesela neuer, onur'un çizgideki performansının yarısını gösteremez ama yaptığı ekstra işlerden dolayı dünyanın en iyisi olarak gösteriliyor.

bu ekstra özellikler iyi bir antrenman programıyla rahat bir şekilde kazanılabilir ama kalecilik yetenekleri sonradan kazanılmaz.

tabi bunlar benim düşüncelerim. bu konu da herkesden farklı düşünüyorum

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben top tekniği iyi olan, zaman zaman libero gibi oynayan, önde top kesebilen kalecilerin abartıldığını düşünüyorum. bence bu tarz kalecilerin bu özellikleri hoşumuza gittiği için çizgide ki performanslarını görmezden geliyoruz.

mesela neuer, onur'un çizgideki performansının yarısını gösteremez ama yaptığı ekstra işlerden dolayı dünyanın en iyisi olarak gösteriliyor.

bu ekstra özellikler iyi bir antrenman programıyla rahat bir şekilde kazanılabilir ama kalecilik yetenekleri sonradan kazanılmaz.

tabi bunlar benim düşüncelerim. bu konu da herkesden farklı düşünüyorum
                      Neuer kaleciligin her alaninda mükemmel isler yaptigi icin en iyisi olarak gösteriliyor. Kusursuz bir kaleci diyebiliriz. Onurun cok büyük aciklari var, yan toplarda vasat ve futbolcugu cok kötü (top kontrolü ve degajlar). Cizgi üzerinde iyi refleks göstermek kaleciligin en kolayi, bakin afrikada tüm kaleciler cizgidi süper ama hava toplarinda kafasiz tavuk gibi ceza sahasinda dolaniyorlar.

ama konu Onur degil, insallah yakinda düzelir ve kalede yerini alir. Fatih insallah 1461'de gösterdigi performansi bizdede gösterir. Süper lig icin iyi bir kaleci ve ilk heycani atlattiktan sonra Onuru sahada cok fazla aratmayacagini düsünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Neuer kaleciligin her alaninda mükemmel isler yaptigi icin en iyisi olarak gösteriliyor. Kusursuz bir kaleci diyebiliriz. Onurun cok büyük aciklari var, yan toplarda vasat ve futbolcugu cok kötü (top kontrolü ve degajlar). Cizgi üzerinde iyi refleks göstermek kaleciligin en kolayi, bakin afrikada tüm kaleciler cizgidi süper ama hava toplarinda kafasiz tavuk gibi ceza sahasinda dolaniyorlar.

ama konu Onur degil, insallah yakinda düzelir ve kalede yerini alir. Fatih insallah 1461'de gösterdigi performansi bizdede gösterir. Süper lig icin iyi bir kaleci ve ilk heycani atlattiktan sonra Onuru sahada cok fazla aratmayacagini düsünüyorum.
                        Onur Kıvrak iyi bir kaleci. Ama çok iyi bir kaleci değil. Bizim onurumuz, gururumuz, orası başka mevzu. Onur'un yeri bambaşka.

Yan toplarda zayıf, genel olarak yükselen toplarda karambolü engelleyemiyor, uzaktan feci goller yiyor, topu oyuna sokması ise çok kötü. Degajı yok.

Onur Avrupa'da en iyi 10 kaleciden birisi diyenlere sadece aklıma gelen 2-3 kaleci ile yanıt verebilirim. Brad Guzan, Simon Mignolet, Hugo Lloris. Dikkat ettiyseniz sadece EPL. Başka liglere daha bakmadan bunu söyleyebiliriz değil mi?

Onur ayrı konu, yine söylüyorum. Bizim gözbebeğimiz, kaptanımız. Ama bu sebeple gerçekleri görmezden gelemeyiz. Onur büyük bir lige gider ve bambaşka seviyede iyi bir idman programı ile o liglerde kendini geliştirirse çok üst düzeye çıkabilir. Bunu söyleyebiliriz onun için.

Fatih konusunda katılıyorum. Lige alışıp o donukluğu attığı zaman iyi performans gösterecektir.
                        En son Çağatay_ tarafından düzenlendi; 06.10.2014, 14:21.
                        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Onur Kıvrak iyi bir kaleci. Ama çok iyi bir kaleci değil. Bizim onurumuz, gururumuz, orası başka mevzu. Onur'un yeri bambaşka.

Yan toplarda zayıf, genel olarak yükselen toplarda karambolü engelleyemiyor, uzaktan feci goller yiyor, topu oyuna sokması ise çok kötü. Degajı yok.

Onur Avrupa'da en iyi 10 kaleciden birisi diyenlere sadece aklıma gelen 2-3 kaleci ile yanıt verebilirim. Brad Guzan, Simon Mignolet, Hugo Lloris. Dikkat ettiyseniz sadece EPL. Başka liglere daha bakmadan bunu söyleyebiliriz değil mi?

Onur ayrı konu, yine söylüyorum. Bizim gözbebeğimiz, kaptanımız. Ama bu sebeple gerçekleri görmezden gelemeyiz. Onur büyük bir lige gider ve bambaşka seviyede iyi bir idman programı ile o liglerde kendini geliştirirse çok üst düzeye çıkabilir. Bunu söyleyebiliriz onun için.

Fatih konusunda katılıyorum. Lige alışıp o donukluğu attığı zaman iyi performans gösterecektir.
                          Zaten dedim, kisilik olarak bir numara, bunu konusmaya bile gerek yok ve insallah kariyerini bitirene kadar bizde kalir. Onur Bundesliga'da ilk 5e bile giremez, ama bu baska bir konu fazla tartismamiza gerek yok.

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi
                            göster bana nerde dedim Tolga Onur'dan iyidir? Yada Neuer'in mal mal bir cikisini? Dünyanin acik ara en iyi kalecisine mal mal cikislari var demek ancak sana yakisir

Burda 2 tanesi mevcut fazlasını istersen gönderebilirim, Real Madrid'e rezil oldukları maçıda açıp izleyebilirsin Neur dediğin kaleci Casillas gibi abartılmış bir balondur ortalama bir kalecidir.

Bundesliga'da Onur'dan iyi 5 kaleci var demek bunu söylemekte ancak sana yakışır.

Yorum

• neuer tartismasiz dünyanin en iyi kalecisi
                              fakat gercekten olur olmaz yerlerde sacma sapan cikislarida var

YANLIZ bunu burada konusmak ne kadar mantikliki?

fatih tabiki bir onur degil ama oynadikca acilacaktir. 1461de cok iyi maclar cikarmisti...ben güveniyorum kendisine
                              Forvete: Tencere Hill
                              Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Kaleciden beklenen sadece top tutması, zor topları çıkarması falan değildir. Dünyanın en iyi takımları yıllarca ortalama kaleciler ile oynatmislar. Barcelona Valdes le, M.United De Gea ile, Arsenal Schezny( böyleydi herhalde) ile oynadı ve oynamaya devam ediyor. Çünkü bu takımlar futbol oynama sistemli takımlar oldukları için kalecide topu oyuna iyi sokmasi , ayağını iyi kullanması ve top tekniği olması özelliklerini arıyorlar. Onur birebir de Dünyanın sayılı kalecilerindendir ama komple kalecilik özelliklerine bakılınca zayıf olduğu yönleri var.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim