Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Emrah KOL

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    FM 07'de baya iyi yapmışlar.
    Bir maçını izledim inanılmaz hızlı ve güçlü bir çocuk,ayağına hakim.İnşallah kaybolmaz,kendini futbola verir.
    Geleceği çok güzel eğer bozmazsa kendini.Fırsatım olsa Sarıyer'in maçlarına gideceğim ama çok uzak.Eğer oralarda oturan varsa kaçırmasınlar bu fırsatı derim.
    Amatör ruh,profosyonel düşünce
    İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

ETİMESGUT ŞEKERSPOR: 1 - SARIYER: 2
      Stat: Ostim
      Hakemler: Ferhan Kestanlıoğlu, İbrahim Albayrak, Cumhur Atay
      Etimesgut Şekerspor: Armağan, Erdem, Güngör, Faruk, Ahmet Yıldırım, Evren, Umut (Dk. 76 Rıza), Musa (Dk. 67 Hacı Mustafa), Fuat, Sergen, Ahmet Dursun (Dk. 64 Serhat)
      Sarıyer: Haluk, Tuncay, Birand, Uğur, Eyüp, Ali, Gökhan, İlker, Orhan (Dk. 64 Erhan), Levent (Dk. 81 Atahan), Emrah (Dk. 89 Onur)
      Goller: Dk. 14 Orhan, Dk. 70 Emrah (Sarıyer), Dk. 27 Evren (Etimesgut Şekerspor)
      Sarı Kartlar: Dk. 28 Umut, Dk. 45 Sergen (Etimesgut Şekerspor), Dk. 18 İlker, Dk. 30 Haluk, Dk. 32 Birand, Dk. 59 Uğur, Dk. 73 Levent (Sarıyer)
      Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

Merak ediyorum valla.. Oynayanlardan ne kadar eskiği var acaba..
        BORDO MAVİ

Yorum

İNEGÖLSPOR: 3- SARIYER: 1

Stat: Şehir

Hakemler: Taner Gizlenci xxx, Serdar Çiftçi xx, İbrahim Bozbey xx

İnegölspor: Ercüment xxx, Aydın xxx, Barış xxx, Ramazan xxx, Murat xxx, Hayrullah xxx, Caner xxx, Onur xxx (Dk. 83 Muhammet x), Arif xx (Dk. 67 Özgür), Mesut xxx (Dk. 90 Cemal ?), Hüseyin xxx

Sarıyer: Murat x, Ali x, Tolga xx, Tuncay x, Birant xx, Emrah x (Dk. 75 Umut x), Ayhan x (Dk. 41 Utku xx), Gökhan xx, Emrah xxx, Onur xx (Dk. 67 Atahan x), Levent xx

Goller: Dk. 59 Emrah (Sarıyer), Dk. 62 Murat, Dk. 72 ve 82 Caner (İnegölspor)

Sarı kartlar: Dk. 37 Emrah, DK. 51 Gökhan, Dk. 80 Atahan (Sarıyer), Dk. 44 Özgür, Dk. 65 Ercüment (İnegölspor)

Emrah bugünde golünü atmış,Sarıyer yenilmiş en yakın rakibine 1-0 öne geçmelerine rağmen.
          Amatör ruh,profosyonel düşünce
          İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

helaal olsunn
            bu uşak sarıyerde kiradamı oynuyo yoksa oraya sattılarmı??
            ha birde ali güzeldalı harcadıkları gib harcamasınlarda..

Yorum

bu yetenekleri ortaya çıkaracak bir yönetim istiyoruz....

Yorum

İlk olarak demokles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu yetenekleri ortaya çıkaracak bir yönetim istiyoruz....
                usta böyle yeteneklere bizim taraftar 45 dakika anca dayanir 45 dakika icinde 3 gol atamasza o kötüdür,yok hic atamaz da 1 tanede kacrirsa bütün stad küfür eder adamin sülalesine inanmassan umut bulut icin yazilanlara bak.

Yorum

İlk olarak SarR52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  helaal olsunn
                  bu uşak sarıyerde kiradamı oynuyo yoksa oraya sattılarmı??
                  ha birde ali güzeldalı harcadıkları gib harcamasınlarda..
                  Kiralık olarak gitti.

Kaynak: www.tff.org

Yorum

inşallah kaderi Ali Şen Kandil gibi olmaz.Trabzonsporumuzun özevlatlarına ihtiyacı var.Lider vasıflı oyuncularımızı kendi içimizden çıkarmamız şart.Fatih Tekke, Hami Mandıralı, Ali Kemal Denizci ler şart bize.
                    İşte taraftar budur.

Yorum

Emrah GOL...
                      BORDO MAVİ

Yorum

Emrah KOL KOL KOL .Emrah Cimboma da KOY

Yorum

böyle gençleri tam hazır olmadan alıp takıma koyuyoruz.sonrada harcayıp atıyoruz.1 -2 mactaparlayan oyuncuların hemen omzuna a takımda yuk yuklemek yerıne onları alıstırarak oynatmak bence en dogrusu.

Yorum

İlk defa duydum valla. Okuduklarımdan anladığım kadarıya iyi bir topçu. İnşallah diğer gençler gibi kaybolup ve harcanıp gitmez.

Yorum

Emrah Kol'un kiralık olarak forma giydiği Sarıyer, Türk Telekom Lig A'ya çıkabilmek amacıyla Yükselme Grubu'nda mücadele ediyor. Sarıyer bugün gruptaki 3. maçıında kendi evinde Kartalspor ile oynadı ve maç 1-1 berabere bitti. Sarıyer'e beraberliği getiren golü Emrah Kol attı.

Kendisini tebrik ediyorum. Umuyorum ki Trabzonspor'a geldiğinde adından söz ettirecek bir performans sergileyecektir, çünkü kendisi takip ettiğim kadarıyla Sarıyer'de güzel işler yapıyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim