Milan Stepanov

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • MehmeTS_ADANA
    • 26.06.2007
    • 1668
    • Adana

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
    Yönetim iyi futbolcuları araştırmaya devam ediyor... Transfer çalışmaları son hızla sürüyor... Aman Gökdeniz ile Yattara'yı saklayalım
    iyide iyi futbolcularıda satıyor neye yaradı
    Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• Faik Yılmaz
      Trabzonspor Kongre Üyesi
      • 01.09.2004
      • 26228
      • Trabzon

Bunların her şeyi yalan dolan üzerine kurulmuş...

Tarihimzin en siyasi , en beceriksiz yönetimi bu......

Siyasi olmasalar şimdiye kadar giderlerdi......
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Travelair
        • 09.01.2005
        • 36195
        • İstanbul

İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi
        iyide iyi futbolcularıda satıyor neye yaradı
        Zaten araştırdıkları bizim futbolcular
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Mesut AKYILDIZ
          • 07.07.2004
          • 1332
          • Vergi Müfettişi
          • İstanbul

Gecen yıl chelsea ye 10 milyon euro luk teklife ragmen satılmamıştı yanılmıyorsam şimdi ne olduda 4 milyon euro ya portoya satılıyor madem satıcaktın gecen yıl niye satmadın bu kadar basiretsiz iş bilmez bir yönetim gelmemiştir tarihimizde bundan sonrada gelmez resmen sıradan bir anadolu takımı yaptılar trabzonsporumuzu aralıkdaki kongrede görüşecegiz sayın albayrak....

Yorum

• Jester
            • 24.07.2006
            • 3057
            • İstanbul

Burada herkes 4 milyon az diye tepki gösteriyor ama Can Karyağdı'nın bildirdiğine göre 4 milyon bizim istediğimiz, 2.5 milyon da adamların verdiği para. Yani 4 falan da yok ortada. Eğer haber doğruysa işi 3.250'ye bağlarlar bence.
            Milan'ın gitmesinin şampiyonluk şansımızı fazla etkilemeyeceğini düşünüyorum, sorun yalnızca Avrupa Şampiyonası'nı bekleyip değerine satamama sorunudur. Bekleseydik 6-7'ye satardık.
            Milan'ın gideceği zaten tahmin ediliyordu ama anlaşılan çok sıkışık durumdalar.Ve eğer bu kadar sıkışıklarsa yerine alacakları adam ya bonservissiz olur(Tolga Seyhan) ya da en fazla 1 milyon verirler.
            Hocanın stoper isteyeceğini varsayarsak ben topu oyuna iyi sokabilen tecrübeli bir yabancı almalarını isterim ama pek ihtimal vermiyorum çünkü zaten o tip iyi bir adam da 2.5-3'ten aşağıya zor. Türkiye'den alınacaksa yerli olarak Yasin Çakmak, yabancı olarak da Kratochvil düşünülebilir.
            Transferde önümüzdeki günlerde çok ciddi bir hareketlenme olacağını düşünüyorum.3-4 yabancı kontenjanı boşalacak zira. Sanırım galati maçlarının sonucunu bekleyecekler. Panik transferi olmaz inşallah.
            Bu arada herkes Milan işine tepkili ama asıl bomba febe Fatih Tekke'yi alırsa patlar herhalde.
            Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• ShadoW
              Forumdan Uzaklaştırılmıştır
              • 29.05.2004
              • 420
              • Web

İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi
              Eğer şampiyonluğu oynayacaksan Stepanovun satılması aptalca bir düşünce olur....

Yok eğer 4.lük ve sonrası hedefinizdeyse para için yapmayacağınız şey yoktur....

Onlara bi şey demiyorum hala körüne körüne savunan arkadaşlar varya bu işin asıl suçlusu onlar...
              İmza.

Hani Transferi "KAPATMIŞTIK"? Hani takım "YETERLİYDİ". Eğer "YETERLİ" ise, mühim bir oyuncuyu satarak takımı "YETERSİZ" Bir konuma getirmiyor musunuz? "Çok iyi" diyebileceğiniz bir kadronuz olsaydı, sizin de onadığınız yönetim olarak. Bu satışa amenna derdim, ama sizin bile en iyimser tahminle "YETERLİ" gördüğünüz kadrodan "YETENEKLİ" bir oyuncu satılıyor.

Kapatın şu transferi. Geçtim alacağınız oyuncudan da... Allah belanızı versin. Askerin bedduası tutar inşallah...

Yorum

• ErtuGrul

Bu ziya doganin aymana yer acmak icin sattirmayacagi vede yedek birakmayacagi adam yok...
                BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• My
                  • 09.06.2004
                  • 24592
                  • Aydın

Aralık aralık diyoruz da aralık gelinceye kadar kulübün eder eden her şeyini bunlar elden çıkarıp çar-çur ediyorlar. Böyle kulüp yönetmekte ne vardı ki. Paralı başkan dedik aha işte paralı başkan Nuri ALBAYRAK. Geriye sadece kulaklarda çınlayan vaadler, sözler kalacak.

Yumruk atacaaaaz Yıldızlar alacaaaaz, stat yapacaaaaz

En son ne diyorlardı: kapımıza gelmeyin, hiç bir futbolcumuzu satmayacaaaaaz!
                  "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• engts61
                    • 22.01.2007
                    • 359
                    • serbest
                    • İstanbul

Bugün önce Stepanov un satıldığı sonra da Fatih Tekke nin fenere gittiği haberlerini duyabiliriz.Yani ne yazacağımı da bilmiyorum çünkü böyle bir şey olursa artık maç da seyredilmez.Utanç verici bir şey,şu an en iyi adamlarından birini satıyorsun ve Tekkeyi de fenere kaptırıyorsun sonra da şampiyon olacam diyorsun.Ya sizin şampiyonluğunuz da lazım değil bizi bu heriflere ezdirip durmayın yettiniz artık ya.Çekin gidin adam gibi biri gelsin artık ya.Tekke Türkiye ye dönecekse onu fenere yar etmeyecek yönetim lazım bize hatta fenerden oyuncu koparacak yönetim lazım bize.Yönetimmisiniz nesiniz bırakıp gidin artık bela oldunuz başımıza be.

Yorum

• Emre B.
                      • 08.09.2005
                      • 8147
                      • Turizm
                      • İstanbul

Hem şampiyon olcaz diyosunuz hem de defansın en iyisini satıyosunuz.

Yorum

• WERTHeR

Ulu Manitu sayın bay mantalite capello ziya hani stoper eksiğimiz var diyordu...

Yorum

• My
                          • 09.06.2004
                          • 24592
                          • Aydın

Stepanov Elden Uçtu
                          Trabzonspor yönetimi Porto kulübüyle prensip anlaşmasına vardı
                          19 Temmuz 2007 07:46

Trabzonspor yönetimi Porto ile el sıkıştı. Portekiz takımının Türkiye Temsilcisi Saffet Sancaklı yaptığı açıklamada 4 milyon Avro karşılığında Trabzonspor yönetimi ile prensip anlaşmasına vardıklarını söyledi.

Trabzonspor'un Sırp Futbolcusu Milan Stepanov'a talip olan Portekiz'in Porto takımı istediğini aldı. Porto kulubünün Türkiye'deki menejeri Saffet Sancaklı Trabzonspor yönetimi ile ilgili her türlü prenspip anlaşmasına vardıklarını belirterek, bir iki gün içinde Stepanov'un Porto'ya gidebileceğini söyledi.

atakankadioglu@haber61.net
                          "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• hasanzihni
                            • 20.08.2004
                            • 62
                            • gayrimenkul
                            • İstanbul

sayın başkan lig sonunda yaptığı açıklamada yapacaklarımızın %51 ini tamamladık demişti busene küme düşürebilirse hem hedefi tutturur hemde Tayyip abisini mutlu etmiş olur.Bu yönetim trabzona yapılan siyasi bir linçten öte bişey değildir.
                            hasanzihnisancak

Yorum

• My
                              • 09.06.2004
                              • 24592
                              • Aydın

Stepanov Porto'da
                              Trabzonspor'un stoperi Stepanov, Porto'lu gibi. Portekiz'in güçlü ekibinin Sırp oyuncu için bir süredir İstanbulspor Başkanı Saffet Sancaklı aracılığı ile yürüttüğü görüşmelerde Trabzonspor'la büyük ölçüde anlaştığı belirtildi. Porto'nun futbolcu için 4 milyon euro ödeyeceği ve Trabzon'un bu para ile kaleci Martinez ile Tolga Seyhan'ı alacağı belirtildi. (Fotomaç)
                              Murat

Yorum

• Mert67
                                • 01.04.2006
                                • 5845
                                • İngiltere

İlk olarak My tarafından gönderildi
                                Stepanov Porto'da
                                Trabzonspor'un stoperi Stepanov, Porto'lu gibi. Portekiz'in güçlü ekibinin Sırp oyuncu için bir süredir İstanbulspor Başkanı Saffet Sancaklı aracılığı ile yürüttüğü görüşmelerde Trabzonspor'la büyük ölçüde anlaştığı belirtildi. Porto'nun futbolcu için 4 milyon euro ödeyeceği ve Trabzon'un bu para ile kaleci Martinez ile Tolga Seyhan'ı alacağı belirtildi. (Fotomaç)
                                tolga mı? bence hiç bir işe yaramaz.
                                gerçi haberi fotomaç yapmış pek inanılmazda
                                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                                Kazım Koyuncu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...