Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Şen

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Basın toplantısında Burak abiden Allah razı olsun onun da çok katkıları var buraya gelmemde dediğinde gösterecektik tepkiyi bugün değil
    Torpille iş yapan hangi kurum kuruluş olursa olsun gerilemeye kaybetmeye mahkumdur
    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
    -------------
    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• kadro dışı bırakılmadımı hala bu.
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kadro dışı bırakılmadımı hala bu.
        Niye kadro dışı bırakılsın? Sanki kendi kendini oyun alıyor. Yemin ederim volkanda hiç suç bulmuyorum. Castillo dururken onu oyuna alanda suçu görüyorum. Girdi elinden geleni yaptı. Volkandan ne bekliyoruz ki? Bu kadar yapabilir. Ben gerçekten hiç onda suç bulmuyorum. Futbol hayatı bitmek üzere olan adamı Trabzonspora getiren ve oynatanlarda suçu buluyorum. Volkan'ın bence hiç suçu yok.

Yorum

• Suç sende değil ki sana kızalım,seni takıma alıp para verip üstüne üstlük kadroya alanlarda suç.
          Tek suçlu sen olsaydın tepkiyle mepkiyle o iş hallolurdu.
          Suç sende değil sana umut bağlayıp kurtarıcı diye sahaya süren de...

Yorum

• Buna küfür serbest olmalı.

Yorum

• Hiçbir suçun yok. Seni oyuna alanlar sorgulanmalı.

"Ben girmeyeyim taraftar kızıyor, Castillo girsin hocam" diyemezsin sonuçta.
              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Seni bu takıma alanı Allah bildiği gibi yapsın.
                Hayatımda izlediğim en boş beleş futbolcular arasında ilk üçe girersin Volkan.
                Arbeit Macht Frei !

Yorum

• Volkan'ın şu an katkı verecek hali yok,eğer formda olsa f/p olarak en iyi katkıyı veren oyuncu bile olur.Yeteneklerine şüphe yok.
                  +
                  Eğer tekrar gidecekse de insan gibi gönderilmeli.

Yorum

• tipik taraftar profilimiz

gelmeden tepki koyalim dedik herkes kafasini kuma soktu
                    simdi sövmek serbest olsun

siyaset bu ülkeyi koyuna cevirdi, bu koyunluk bizede bulasti
                    koyun gibi takilip otlaniyoruz, cobanimiz usta ne derse desin kabul ediyoruz

sonrada gelip burada utanmadan agliyorsunuz

ama tek suclu onur recep kivrak, dogru ya

bu kulübü bu duruma düsüren bu karektersiz taraftar toplulugu

artik utanmaya basladim
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• .....
                      En son BERBATOV61 tarafından düzenlendi; 22.10.2017, 15:53.

Yorum

• sorunlu oldugu aşikar. bursa dısında oynamıyor.

Yorum

• Sorun Volkanda değil..Neden alındı acaba..Elde Castillo,Bongonda,Olcay,Abdüş varken.
                          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sorun Volkanda değil..Neden alındı acaba..Elde Castillo,Bongonda,Olcay,Abdüş varken.
                            kendisi söyledi ya burak ağabeyime teşekkür ederim diye sonra menejerime ve kulübe tekrar dönmek istediğimi söyledim demiş yani babasının çiftliği burası. kulübün ihtiyacı var mı yok mu kimsenin umrunda değil. işsiz kalmasın diye maaşa bağladılar.
                            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Idmandan kovulmuş aadafadafgad xD

Yorum

• Bu adama gereksiz tepki veriliyor oyuna alanın suçu ben girmiyorum mu diyecek

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim