Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Şen

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• volkan şen evlendi futbol hayatı bitti
    Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Beşiktaş ile Volkan Şen + 1-2 milyon avro = Mustafa Pektemek konusunda anlaşabilir miyiz dersiniz?
      Més que un club!
      Nil Satis Nisi Optimum..
      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Teknik sifir...

..
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Futbol olarak 0 asil kadro disi kalmasi gerekenlerin basinda geliyor ama torpil oldumu oynar Jankonun günahi neydi ya
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beşiktaş ile Volkan Şen + 1-2 milyon avro = Mustafa Pektemek konusunda anlaşabilir miyiz dersiniz?
            Hiç zannetmiyorum adamlardaki tek yerli santrafor Mustafa. Daha Samet Aybaba'nın geleceği meçhul o yüzden ben BJK transferine ihtimal vermiyorum adamlarda zaten para yok. Daha öncede dedim 1.5 milyon euroya satılmasına bile razıyım...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bi çılgınlık olsa da Oğuzhan için seni ve para verip güzel bir takasa imza atsak.

Yorum

• Acaba herhangi bir kulübe Volkan+1-2 milyon € teklif etsek Volkan'ı alırlar mı ?

Evet biz bu ve Colman oyunda kaldığı süre 9 kişi oynarken rakip 13 kişiydi. Hadi böyle futbolcuların varken çıkta yen şimdi.
                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Acaba herhangi bir kulübe Volkan+1-2 milyon € teklif etsek Volkan'ı alırlar mı ?

Evet biz bu ve Colman oyunda kaldığı süre 9 kişi oynarken rakip 13 kişiydi. Hadi böyle futbolcuların varken çıkta yen şimdi.
                  Ben bir kulüp yöneticisi olsam üstüne para versen almam. geldiği zaman da hiç istememiştim zaten.

Sıradan ötesi...
                  Colmandante

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hiç zannetmiyorum adamlardaki tek yerli santrafor Mustafa. Daha Samet Aybaba'nın geleceği meçhul o yüzden ben BJK transferine ihtimal vermiyorum adamlarda zaten para yok. Daha öncede dedim 1.5 milyon euroya satılmasına bile razıyım...
                    BJK sermaye artırımından 73 milyon tl kasasına koydu.fedalarıda bitti.Volkan hala BJK'nin gündemindeyse üçe beşe bakmadan göndermek lazım.insanın başını belaya sokar bu tip oyuncular.
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Adama koskoca bursa dar geldi.Sahadan çıkar ergen tripleri atar.Bu camianın akıllı insanları onu transfer ederken ertuğrul hocanın bile canından bezdiren bu oyuncuları hiçmi incelemedi..Otobüs şöförü olsam yanımda oturtmam bu gamsızı..Yüzüne baksam hayattan bezip şarampole yuvarlanırım diye...Biz bu karakterlere layık değiliz.2 yıldır yatıyor beyzade.
                      Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                      UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• ALlah aşkına Yusuf'tan ne farkı var. Yusuf buna 10 basar
                        yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
                        ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

• İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adama koskoca bursa dar geldi.Sahadan çıkar ergen tripleri atar.Bu camianın akıllı insanları onu transfer ederken ertuğrul hocanın bile canından bezdiren bu oyuncuları hiçmi incelemedi..Otobüs şöförü olsam yanımda oturtmam bu gamsızı..Yüzüne baksam hayattan bezip şarampole yuvarlanırım diye...Biz bu karakterlere layık değiliz.2 yıldır yatıyor beyzade.
                          Imza. Bizi Trabzonspor yapan, ozel kilan karakterli oyuncularimiz, karakterli hocalarimiz, temiz yonetimimizdir. Istanbul takimlarindan farkimiz bu olmali. Onlara benzememeliyiz, ozenmemeliyiz
                          Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61

Yorum

• aklından neler geçiriyor acaba 3 kişi arasına bodoslama girerken, cidden çok merak ediyorum. bu kadar mı beceriksiz olunur, bu kadar mı ruhsuz! paşam birde taraftara cevap veriyor sanki kendisi çok başarılıydı da biz eleştirdik!
                            Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• 1 milyon Euro bile etmez şu haliyle.
                              Bordomavi.net

Yorum

• Tam anlamıyla rezalet, bu adamı göndersinler bir an önce

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim