Beşiktaş ile Volkan Şen + 1-2 milyon avro = Mustafa Pektemek konusunda anlaşabilir miyiz dersiniz?
Hiç zannetmiyorum adamlardaki tek yerli santrafor Mustafa. Daha Samet Aybaba'nın geleceği meçhul o yüzden ben BJK transferine ihtimal vermiyorum adamlarda zaten para yok. Daha öncede dedim 1.5 milyon euroya satılmasına bile razıyım...
Hiç zannetmiyorum adamlardaki tek yerli santrafor Mustafa. Daha Samet Aybaba'nın geleceği meçhul o yüzden ben BJK transferine ihtimal vermiyorum adamlarda zaten para yok. Daha öncede dedim 1.5 milyon euroya satılmasına bile razıyım...
BJK sermaye artırımından 73 milyon tl kasasına koydu.fedalarıda bitti.Volkan hala BJK'nin gündemindeyse üçe beşe bakmadan göndermek lazım.insanın başını belaya sokar bu tip oyuncular.
Adama koskoca bursa dar geldi.Sahadan çıkar ergen tripleri atar.Bu camianın akıllı insanları onu transfer ederken ertuğrul hocanın bile canından bezdiren bu oyuncuları hiçmi incelemedi..Otobüs şöförü olsam yanımda oturtmam bu gamsızı..Yüzüne baksam hayattan bezip şarampole yuvarlanırım diye...Biz bu karakterlere layık değiliz.2 yıldır yatıyor beyzade.
Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
ALlah aşkına Yusuf'tan ne farkı var. Yusuf buna 10 basar
yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
ölümüne ....BORDOMAVI...
Adama koskoca bursa dar geldi.Sahadan çıkar ergen tripleri atar.Bu camianın akıllı insanları onu transfer ederken ertuğrul hocanın bile canından bezdiren bu oyuncuları hiçmi incelemedi..Otobüs şöförü olsam yanımda oturtmam bu gamsızı..Yüzüne baksam hayattan bezip şarampole yuvarlanırım diye...Biz bu karakterlere layık değiliz.2 yıldır yatıyor beyzade.
Imza. Bizi Trabzonspor yapan, ozel kilan karakterli oyuncularimiz, karakterli hocalarimiz, temiz yonetimimizdir. Istanbul takimlarindan farkimiz bu olmali. Onlara benzememeliyiz, ozenmemeliyiz
Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61
aklından neler geçiriyor acaba 3 kişi arasına bodoslama girerken, cidden çok merak ediyorum. bu kadar mı beceriksiz olunur, bu kadar mı ruhsuz! paşam birde taraftara cevap veriyor sanki kendisi çok başarılıydı da biz eleştirdik!
Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Yorum