Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Şen

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu adamın esamesini okuyanmı var ya

arkadas olcanın yaptığı adam eksiltmektir...

volkanın yapmaya çalıştıgı rakibin böbreklerinden geçmeye çalışmak....

yanlıs mesleği secmiş volkan yapcak bişi yok ...

Yorum

• dün akşam çok ötüydün, pardon dün akşam oynamamıştın değil mi? demekki çok kötüydün
      Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu adamın esamesini okuyanmı var ya

arkadas olcanın yaptığı adam eksiltmektir...

volkanın yapmaya çalıştıgı rakibin böbreklerinden geçmeye çalışmak....

yanlıs mesleği secmiş volkan yapcak bişi yok ...
        Aynen böyle.

Olcan bilinçli çalım atmaya çalışıyor. Volkan kafasını eğiyor topa rastgele adamın duruşuna, eksik yanına falan bakmadan bodozlama dalıyor. Genelde de taç çizgisine götürdüğü için topu bütün topları eziyor orada.
        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Bunu bjkye verelim, karsiliginda sakat Pektemeki alalim. Daha cok isimize yarar gibime geliyor..
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Holosko + 1 miktar paraya yollasak seni alırlar mı?
            #7 Óscar René Cardozo Marin
            #28 Abdul Majeed Waris
            #8 Mehmet Ekici
            #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak Hatice Aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Holosko + 1 miktar paraya yollasak seni alırlar mı?
              Holosko nedir ya.

Volkan'a kendisine güven sağlayacak ortamı oluşturamadı hoca. Arkasında durmadı mesela bir Olcan'da, Yasin'de durduğu kadar. Yetenek anlamında ikisinden de iyi oyuncu. Kaliteli yerli oyuncuların gittikçe ligimizde daha önemli hale geliyor olması gerçeğini göz önünde bulundurursak elden çıkarmamız büyük hata olacaktır. En az bonservis bedeli 3.5 milyon euro'dur. İlla satılırsa. Çünkü biz o paraya aldık. Ben takımda kalmasından kendisine güvenilmesinden yanayım.

Yorum

Tabii, tabii. Millet kadro dışı bıraktığı oyuncuyu 8 milyon Euro'ya satsın, biz Holosko gibi bir kazmaya razı olalım.

Aynı derecede şimarık olan Olcan kadroya alınıyorsa, Volkan da alınmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tabii, tabii. Millet kadro dışı bıraktığı oyuncuyu 8 milyon Euro'ya satsın, biz Holosko gibi bir kazmaya razı olalım.

Aynı derecede şimarık olan Olcan kadroya alınıyorsa, Volkan da alınmalıdır.
                  Kazma dediğin Holosko fırtına gibi başlamıştı lige..
                  Şımarık dediğin Olcan'ın Volkan'dan daha fazla katkısı var. Hadi Olcan'ın Janko'ya attırdığı golü Volkan attırsında görelim.

Not: Volkan Şen düşmanı değilim, önyargılı değilim, artniyetli hiç değilim.
                  #7 Óscar René Cardozo Marin
                  #28 Abdul Majeed Waris
                  #8 Mehmet Ekici
                  #11 Kévin Constant

Yorum

Holosko Ben iptal şuan.

Yorum

• bjk nin vereceği 10 tane inek karşılığı volkan ı versek ben sesimi çıkarmam....

hiç değilse ineklerin etinden sütünden faydalanır takım...

Yorum

• Hüseyin onu yapmıştı bizim yönetim, ama inekten tavuktan hayır mayır gelmedi.Farklı alanlara yönelelim :P
                        9 # Osvaldo'

Yorum

• feda işini versinler ozaman bize o işte iyi para var bak

Yorum

Holosko bu taraftar tarafından beğenilmez Hatice. Ancak benim gözümde bu takımdaki birçok hücum oyuncusundan daha etkili bi oyuncudur. Ayrıca şu anki durumlar göz önüne alındığında Volkan + 1 miktar para karşılığında bile Holosko'yu zor alırız.
                            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• ‎"Holosko konusunda iddialıyım Bugün
                              Chelsea’nin ve Manchester United’ın sağ kanadında oynar Ancak Barcelona ve Real Madrid’de zorlanır" Mithat Halis (Filip Holosko’nun Menajeri)

Yorum

• Volkan bu kafasini ve futbol mentalitesini degistirmedigi surece hic bir sey olmaz Volkan dan,yetenek tamam yetenek var ama futbol akli sifir ve surekli sakatlanan bir adam,maclarda yerden kalkamiyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim