Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Barış Özbek

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gerçekten çok üzüldüm, çok şey bekliyordum bu sezon ondan. İnşallah yalanlama falan gelir ama sanmıyorum. Bu arada 'iyi olmuş' taraftar zihniyetine............... Neyse..

Yorum

• İlk olarak waalwijk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Super olur.
      açıkçası üzüldüm, şanssızlık, sözleşmeyi fesh edermiyiz etmezmiyiz sanırım mr dan sonra netleşecek ama sporx fesh edilecek yazdı
      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• geçmiş olsun...
        TRABZONSPOR

Yorum

• umarım bir an önce feshedilir sözleşmesi
          FOREVER TRABZONSPOR!!!!

Yorum

• Bi yattara takasi istemiyoruz artik direk feshedilmesi lagzim.

Yorum

• Başka kaynakta var mı bu haber?
              - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Öncelikle geçmiş olsun.

Sözleşmesi feshedilmeli bence. Kendi hatası sonucu sakatlanmış (yani antremanda veya sahada değil) 6 yok deniliyor zaten, geldiği zaman ne verir bilinmez.
                Fırtına İhtilal Efsane

Yorum

• Geçmiş olsun.Bilmediğimden soruyorum düşmeyle bu kadar kolay çapraz bağ kopar mı?
                  -1461 TRABZON-

Yorum

• Güler misin aglar misin Gecmi$ olsun Bari$!
                    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• ben ağlamam gülerim, belli işte dışarda top oynarken sakatlanmış,nasıl bir tamirki bu sporda bile ağıor darbelerde hasar oluşan çapraz bağlar gidiyor...
                      Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geçmiş olsun.Bilmediğimden soruyorum düşmeyle bu kadar kolay çapraz bağ kopar mı?
                        Yüksek bir yerden tek ayağının üzerine düşerse büyük ihtimal kopar.Bana top oynarken kopardığı fikri daha mantıklı geliyor o ayrı.
                        Bordomavi.net

Yorum

• Büyük geçmiş olsun. Allah kimsenin başına vermesin özellikle ekmeğini bu yolla çıkaranlara hiç.

İnşallah bir an önce eski sağlığına kavuşur.

Yorum

• Geçmiş olsun Barış..

O kadar para alıyorsun da tamir işi sana mı kaldı..Macera başlamadan bitecek gibi gözüküyor.

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Geçmiş olsun.Bilmediğimden soruyorum düşmeyle bu kadar kolay çapraz bağ kopar mı?
                              Çapraz bağ kopması en ciddi bağ yaralanmalarından biri ve diz dönmesi durumunda gerçekleşiyor. Düştüğü anda destek aldığı ayağının zıt yönüne savrulmuşsa bağlarının kopmuş olması mümkün.

İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yüksek bir yerden tek ayağının üzerine düşerse büyük ihtimal kopar.Bana top oynarken kopardığı fikri daha mantıklı geliyor o ayrı.
                              Ne yazık ki aynı fikirdeyim Fatih.
                              En son Özkan Erdem tarafından düzenlendi; 20.06.2011, 21:11.
                              BORDO MAVİ

Yorum

• ilk önce geçmiş olsun.ancak çapraz bağları kopan bi futbolcu direk 2. lig statüsüne düşer.onun için daha yarar sağlamaz.bir an önce fesh edilmeli zararın neresinden dönersek kardır
                                Manuel Fernandes&Gustavo Colman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X