Gerçekten çok üzüldüm, çok şey bekliyordum bu sezon ondan. İnşallah yalanlama falan gelir ama sanmıyorum. Bu arada 'iyi olmuş' taraftar zihniyetine............... Neyse..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Barış Özbek
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
açıkçası üzüldüm, şanssızlık, sözleşmeyi fesh edermiyiz etmezmiyiz sanırım mr dan sonra netleşecek ama sporx fesh edilecek yazdıİlk olarak waalwijk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSuper olur.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
Yüksek bir yerden tek ayağının üzerine düşerse büyük ihtimal kopar.Bana top oynarken kopardığı fikri daha mantıklı geliyor o ayrı.İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçmiş olsun.Bilmediğimden soruyorum düşmeyle bu kadar kolay çapraz bağ kopar mı?Bordomavi.net
Yorum
-
Çapraz bağ kopması en ciddi bağ yaralanmalarından biri ve diz dönmesi durumunda gerçekleşiyor. Düştüğü anda destek aldığı ayağının zıt yönüne savrulmuşsa bağlarının kopmuş olması mümkün.İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçmiş olsun.Bilmediğimden soruyorum düşmeyle bu kadar kolay çapraz bağ kopar mı?
Ne yazık ki aynı fikirdeyim Fatih.İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYüksek bir yerden tek ayağının üzerine düşerse büyük ihtimal kopar.Bana top oynarken kopardığı fikri daha mantıklı geliyor o ayrı.En son Özkan Erdem tarafından düzenlendi; 20.06.2011, 21:11.BORDO MAVİ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Gecmi$ olsun Bari$!
Yorum