Vahid hocamim asla gitmesini istemiyorum!!! Daima arkasindayim!.. Yaziklar olsun bu futbolculara!!! Nasil yüzleri var hiç utanmiyorlar.Insanin bir gururu bir onuru olur bunlarda hiç birsey yok!..ALLAH bizlere sabir versin,ALLAH sonumuzu hayirli etsin!..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TD: Vahid Halilhodzic
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Tanimadigin bilmedigin bir ülkeye gidiyorsun. Sana bir efsaneden bahsediyorlar. Bu öyle bir takim ki 10 yila 6 lig sampiyonlugu sayisiz kupalar sigdirmis. Avrupa maçlarinda adi sani duyulmayan bir ülkenin takimi olarak en büyüklere kafa tutmus. Bugünlerde ise bazi aksilikler sonucu kötü duruma düsmüs. Maç kasetlerini izliyorsun evet bireysel olarak fena degil futbolcular, hele bazilari kalbur üstü gerçekten. Diyorsun ki tamam ben bu takimi adam ederim ama bana istedigim oyunculari alacaksiniz. Herseye tamam deniliyor ve takimin basina geçiyor.
Ilk maç tam hayal kirikligi kendisine anlatilan ve izletilen takimla sahadaki takimin hiç alakasi yok. Eksikler sakatlar katilinca eski haline döner, hele bir de bir iki takviye ile is yapar diye düsünüyor adamcagiz. Ama içine girdikçe olayin farkli boyutlari çikiyor, disiplinsizlik almis basini gidiyor. Kaleciye topu dogru tut dediginde aldigi cevap ben bunca yillik kaleciyim topu nasil tutmam gerektigini biliyorum oluyor. Antreman temposunu begenmeyen futbolcu ileri geri konusuyor. Yönetimin ne olacagi belli degil, taraftar baskisi had safhada.
Bu durumda yapilacak sey kardesim bana anlattiklarinizla içinde bulunulan durumun alakasi yok. Hadi size kolay gelsin diyerek pilisinipirtisini toplayarak gitmek. Adam inatçi, hani derler ya laz damari iste öyle bana göre. Kalip biseyler yapacagim diyor. Yeni gelen yönetim büyük vaadlerle geliyor, stadlar yildizlar vaadler girla gidiyor. Ama isbasina gelince kazin ayaginin öyle olmadigini görüyor ve Vahid Halilhodziçin çok önceden söylemis oldugu ara transferde iyi futbolcu almak zor iyi oynayani takimi birakmaz lafini kullaniyor ve transferi geçistiriyor.
Simdi ise durum daha da karisti. Taraftar bugüne kadar Vahid hocanin arkasindaydi, tam destek halindeydi ama artik çatlak sesler de var hocaya karsi.
Simdi siz Vahid hocanin yerinde olsaydiniz? Maddi kayginiz olmasaydi (aldigi tazminati hepimiz biliyoruz) Futbolculariniz dünyanin en olmadik islerine imza atsalardi, yönetiminiz batan gemiye dolan suyu çay bardagi ile bosaltmaya çalisiyor olsaydi ve taraftarin size yavas yavas arkasini döneceginizi görseydiniz ne yapardiniz?
A) Hemen o ülkeyi terk mi ederdiniz?
B)Sonuna kadar iyi olmasi için mücadele edecegim mi derdiniz?A R H A V İ L İ
Yorum
-
Vahid hocaolsaydi B derdi çünkü bu adam ilk günden bisyler yapacagini belli etti. Takimda huzursuz tavirlar yaratan oyunculari kadro disi birakti. kendi agirligini koydu ama bazi kendini bilmez yatmaya alismis oyuncular yüzünden Hocamizin hakki yenmeye baslandi. Bu yüzden benim tanidigim VAhid hoca B der...
Ben sabirsiz oldugum içn A derdim. bu takim bisey yapamaz deyip giderdimBarış Memiş - İbrahima Yattara yeni ikili...
Yorum
-
hodziç gitsin yeter bu artik hiç güvenim kalmadi.senol günese bu kadar tahammül etmedik.ilk malübiyetinde gönderdik.yeter ben biktim.her maç saç bas yoluyorum yaaaaaa[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]inadına TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---
Yorum
-
Ula_ senin kariyerin nedir be allah seni nasil biliyoisa öyle yapsin.Sen git Sebatsporu çalistir.Allah için o kadar maçini izledim senin futbolla alakan olmadigini gördüm.Bi sistemin yok be yaziklar olsun sana .Trabzonspor son 5 senedir hiç bu kadar rezil duruma düsmedi.De__l"Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Yorum
-
yuapmayin beyler bende elestiriyorum ama silip atmayin bu adami önce mantalite degismeli bu yönde adimlarini begeniyorum, saha içi taktik anlaminda su ana kadar bisey vermedigi dogru ama bu sezon ölçü degil sezon sonu takviyeler bu defa hazirlik kampina yetistirilmeli adamin eline kadro verilip al bunlari takim yap denilmeli. Tam manasiyla konsantrasyon saglanmali bunu yapabildigimiz ölçü de rüzgari arkamiza aliriz.
Yorum
-
''Artik ne yazik ki hocanin kaderi yeni yönetime bagli.Bu sezonu bitirebilir.Ama seneye ? Yönetim istifa etmesi zamanda birakip gitmedigi için önümüzdeki sezonda yeni bir hoca gündeme gelebilir.O ne zaman transfer yapacak sistemi projesi ne olacak ? Baslamadan kaybolan bir yil dahami var ufukta. Umarim seneyede bu hocayla devam ederiz.Çünkü artik hoca degistirmekten midem bulaniyor.''
demistim 22 Kasim'da 2 ay geçti ve dediklerimin arkasinda duramiyorum.Çünkü hocahep ön planda kendisini tutuyor.Simdi yönetim ve hoca karar vermeli Trabzonspor'un uzun yillar basarisi için bir plan ve program dahilinde bugünden itibaren çalisilmaya baslanmali.Trabzonspor herseyin üstündedir.Tarihe bir baksin hoca onun kariyeri mi Trabzonspor mu daha önde ?
Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" UNABLE="on" width="100%">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"> Yapacak fazla birseyinin oldugunu düsünmüyorum inanilmaz kisitli bir kadro var....bu yogurttan bu kadar cacik olur...</TD></TR>
<TR UNABLE="on" hb_tag="1">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
Yorum
-
hoca gönderilirse futbolcularda "vay be, bakin bu sene kaçinci hocayi gönderdik..bize uymayan hoca gider" hissi kuvvetlenecektir..o yüzden ne olursa olsun vahid hoca ile en azindan bir yil daha gidelim diyorum..ama hoca da artik biraz daha dikkatli ve saglam adim atmali..Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
-
teknik direktorun oyuna katkisi 100 de 10 u gecmez. is hocayla degil futbolcularda. hoca gitmeyecek hep futbolcular gidecek bundan sonra. hazir transfer donemi bitmden gnis bi kadro kuralim ki sirasi gelince kime olursa olsun ceza veebilelim. yeter artik. ben kim olursa olsun hocanin yanindayim..."Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer
BMN l TRABZON
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum