Dalga geçiceksiniz ama bence onazinin yerini dolduracak tep topçu bu şahıs şu an kadroda. sosanın yanına koşan, bozan sahada basadık yer bırakmayan biri lazım. pas kalitesi olarak zaten herkes onaziden iyidir. ama şok pres konusunda onazinin üstüne yok. maalesefe onazinin sakatlıgı biziçok etkileyecek. umarrım yeri dolar. geçmiş olsun onazi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeki Yavru
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Tabiki dalga geçeceğiz saçmalamayın..İlk olarak belkalemmi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDalga geçiceksiniz ama bence onazinin yerini dolduracak tep topçu bu şahıs şu an kadroda. sosanın yanına koşan, bozan sahada basadık yer bırakmayan biri lazım. pas kalitesi olarak zaten herkes onaziden iyidir. ama şok pres konusunda onazinin üstüne yok. maalesefe onazinin sakatlıgı biziçok etkileyecek. umarrım yeri dolar. geçmiş olsun onazi
Yorum
-
Peki onazinin yerini kim doldurur şu an kadroda. Sadece merektan soruyorum.İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabiki dalga geçeceğiz saçmalamayın..
Yorum
-
Boş kalsın daha iyi zaten oynamadığı maçlarda yokluğunu aramadık Sosa geri dönsün biri bulunur oraya..İlk olarak belkalemmi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki onazinin yerini kim doldurur şu an kadroda. Sadece merektan soruyorum.
Yorum
-
dostum boş kalsın diye cevap mı olurİlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoş kalsın daha iyi zaten oynamadığı maçlarda yokluğunu aramadık Sosa geri dönsün biri bulunur oraya..
Zekiden nefret ederim ama oraya sert bir oyuncu lazım. şu an kadroda kucka ve zeki var. kucka çok yavaş ve ağır vasıta. poko badji djedje gibi biri lazım oraya
Yorum
-
Anlamadın sanırım Zeki olunca da boş kalıyor zaten kontenjanı boşa harcamış olmayızİlk olarak belkalemmi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledostum boş kalsın diye cevap mı olur
Zekiden nefret ederim ama oraya sert bir oyuncu lazım. şu an kadroda kucka ve zeki var. kucka çok yavaş ve ağır vasıta. poko badji djedje gibi biri lazım oraya
Yorum
-
Trabzonspor un sağ tarafı çok zayıf.Zekilerle olcaylarla çörekçilerle olmaz sadece yaşı da ilerlemiş Pereira ile tek başına yetmez bu, şampiyonluk için çok yetersiz bir sağımız var.Zeki nin neden alındığını anlamadık ki zaten gönderilmesi kesinkez gerekiyor ve yerine de eften püften bir adam değil Pereyra yı kesebilecek ve gerçekten as bir sağ bek bulup almamız şart.Bu geleceğe dair ileriye yönelikte bir adım olduğundan tartışmasız bir gerekliliktir keza Pereyra da artık iyice yaşlandı ve O oynamadığı zamanlar büyük sıkıntılar çekiyoruz.
Kamil ahmet te yetersiz olunca durumun vahameti de ortada ve kesinlikle bu noktaya bir hamle yapılması acilen gerekli.Bu sırf bu sene şampiyon olabilmek için değil, geleceğin şampiyonluk adayı takımın iskeleti içinde çok önemli bence.ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!
Yorum
-
Gel vazgeç bu sevdadan.
Halısaha sabit kadromuza yazalım seni..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum