Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• atletik olmadigi için göze batiyor yoksa hucuma cikma zamanlaması, pas oyununa katilmasi, yine hucumda gelisi guzel ortalar degil ,yerden isabetli derin paslar denemesi belli seviyeye ulastigini gösteriyor. ozellikle pas kanallarini görmesi hoşuma gidiyor. ben caner gibi haddinden fazla top kullanan oyunu yönlendirmeye calisan bek oyununu sevmem. topu 10 numaraya veya merkez orta sahaya vereceksin.

defansta hala sorunlar var tabi, kaymalarda donuslerde daliyor.oynadikca gelisebilir . tempo artinca sapitir normalde ama suanlık kondusyonu iyi, aksine ani preslerle yüksek tempoya katki sagliyor .

maksimum bu civarlarda olur hizli olmadigi icin. haddini bilir doğru oynarsa duzgun bir futbolcu olabilir ama simarir, abilik taslamaya baslarsa, basladigi yere doner. nedense zeki'ye hic güvenmiyorum bu konuda.

zeki icin bu kadar konusmaya gerek yok, 50 tane daha iyi sagbek bulunur deriz ama bulunmuyor iste, süreklilik saglayamiyorlar. bir iki senelik iyi oyunculardansa 5, 6 yıl fazla değişmeyecek bir defans dortlusu daha iyidir. defansif kurgu bunu istiyor malesef. en azindan gecisleri daha saglikli yapmak lazim . her sene defansta 3 oyuncu degismez.

Yorum

• bencede fena oynamior...abartılı işlere bulaşmamali...geliştiği belli..Yeter mi yetmez ama iyi bir yedek olur bence...
      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• zeki yavru cok kötü bir futbolcudur. bir tane ortasi adamini bulmaz mi, birakin allah askina senerin gs macinda van persie ye yaptigi asisti bu 40 yilda yapamaz.
        cok zor olmamasina ragmen. Ama zeki bir oyuncu degil iste, onun icin zor. Savunmasi da kötü. Acilen sag bek alinmali ve zeki gönderilmeli.. kurtulun artik su " idare eder " " yedek olarak kalsin " mantigindan. Trabzonspor da oynayabilecek kalitede mi degil mi. onbir, 18, antrenman oyuncusu önemli degil.
        En son kanterts tarafından düzenlendi; 23.12.2016, 15:39.

Yorum

• inanilir gibi degil. Birde hala iyi oynadigini zanneden 3-5 tipler var.....

Yorum

• cöpüne dön zeki, keske diego costa ya böyle dayilansada güzel bi dayak yese

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Yorum

• Rezalet bir performans daha. Teşekkürler Zeki.

Her pozisyonda eller kollar ayrı oynuyor. Hepsinde itiraz edecek bir şey buluyorsun bu da ayrı bir konu.
              En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 26.12.2016, 23:50.
              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• bugün trabzonsporun en kötü ilk 5 futbolcusu arasında zeki yoktu.trabzonspor bu kadar kötü ise bunda en az suçu olan futbolculardan biri.bu takım mehmet ekici yüzünden yusuf yüzünden ndoye okay onazi yüzünden gol atamıyor.zeki bindirmiyor diye değil.veya zeki yüzünden her maç şu kadar gol yemiyoruz.zeki'nin yerine dani alves'i getirsen şu kadro yine bir nane yiyemez.ama 10 numarada fovette yapacağın tek hamle çok şey değiştirir.zeki bu lig için ortalama sağ bektir.gerisi ön yargıdır.
                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                -------------
                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Zeki kaç ortası var her topu ona atıyor defans ney bilmiyor ama Trabzonspor da oynuyor
                  Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Zeki kaç ortası var her topu ona atıyor defans ney bilmiyor ama Trabzonspor da oynuyor
                    Zeki ne orta yapabildiği için, ne de defans bildiği için bu takımda
                    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• 50 isabetli orta da yapsa.50 çalım atıp da geçse 50 gol de atsa tıpkı diğerleri gibi ts ye yakışmıyor. lens gibi futbolcudan utandım bugun
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• %500 zamlı sağbek,

Bu yönetimin oyuncu almasını istememe sebebi budur.

Yorum

• Senle karadeniz dershanesindeyken halı saha maçinda oynadiydik o zaman da takimima almazdim. Bir ara olur mu lan dediydim ama bu 2 3 sene önceydi sanirim. Az sevgin varsa git bu takimdan zaten dünyalıgıni yaptin bari haketmedigin parayla ahireti sıkıntıya sokma?

Yorum

• kötünün iyisi, sadece o kadar

Yorum

• Allah herkese bu cocukta olan sansi versin.Futboldan anlayan kimse yok herhalde kulupte kac yildir kadronun degismezi oldu
                              Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Yedekte durur.
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim