Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• adam gol attı diye oturup ağlayacak arkadaşlar var....onlara inat başarılı olması dileğiyle

Yorum

• 1461 deyken çok kere atmıştı böyle goller

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İnşallah böyle devam eder de bonservisini alırlar.
        almak isterlerse, bizimkiler bedavaya gönderir kesin

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• içimden bir ses frikikten atmasın şimdi bu bize dedim ve
          Lampard attı frikikten
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Tebrik ederim gol için
            Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• Başarılı olmasını gerçekten istiyorum ama başka bir takımda. Bu takımda kesinlikle işi yok.
              8. Kuşatma

Yorum

• Kayserisporun diğer maçlarında daha verimli oynuyordu. Dün bana göre vasat bile değildi.
                Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                (Dozer) Cemil Usta
                Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Maradona o tanrının eliydi demişti, Zeki Yavrıunun golüne de bu açıdan bakabiliriz..

Yorum

• Dün yanlış bir ifade kullandın sen bu takımın oyuncusu değilsin..

Yorum

• Ben takımda 18 kişilik kadroda yer almasını isterim. Fatik Atik olacağına Zeki otursun kulübede.
                      Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• yorumları okuyorumda neden bu halde olduğumuzu daha iyi anlıyorum..adamlar altyapı ve trabzonlu futbolcu düşmani..

Yorum

• Ben Zeki'nin süper lig düzeyinde oynayabileceğini hiç düşünmüyordum, çok şaşırttı beni. Bu sene belli bir çizgide oynuyor, inşallah daha da iyi oynar da Kayserispor alır Zeki'yi.

Yorum

• Zeki bizde orta saha oynarken cok basarılıydı. Keske sahip cıkılsaydı. Asag kanat oyuncusu degıl. Orta sahada gosterdıgı perfırmansın yarısını gosteremıyor sagda. İnşallah basarılı olur. Hakkettiği değeri goremedi bu cocuk. Şimdi aynısı yusufa yapılıyor. Adamı sağa cektık. Beke cektık. Sol axıkta basarılı ıken, gel sen bu adamı ihyiactan baska mevkılere devsir. Olmadı. Yazık oluyor.. hem bu cocuga hem de turk futboluna...

SM-A800F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak mkmoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yorumları okuyorumda neden bu halde olduğumuzu daha iyi anlıyorum..adamlar altyapı ve trabzonlu futbolcu düşmani..
                              Altyapıdan son çıkan iyi topçunu söylesene.
                              8. Kuşatma

Yorum

• Küçük takım topçusu işte neyi tartışıyosunuz? Bi tane frikikten gol attı diye mi sırf?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim