Korner efsaneydi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeki Yavru
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Aynen bende! Ama adam Lampard aga laf yok.İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHâlâ o kornerin etkisinden çıkamadım.
Fakat beni en cok etkileyen ve caresiz birakan onun forma numarasi."61" örnek futbolculara verilir sanki bizimkiler numaranin degerini bilmiyorda her gelene veriyor.
Trabzonsporun ölmüs! Zeki = 61 tamam artik net görüyorum TS gercekten ölmüs!!!
Yorum
-
Korneri kullanmak için topun başına geldiğinde o topun ön direği geçmeyeceğim den adım gibi emindim. Hatta yanimdakilere de söyledim topu ön direkteki adamın karşılayacağını, komedi filmi karakterleri gibi futbolculara sahibiz.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Gece rüyalarıma giriyor attığın o korner, böyle hayatın ağzına diyerek uyanıyorum.En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 19.07.2015, 13:13.
Yorum
-
Sabah sabah bir baktım, dünyam karardı: Mehmet Ekici: Tövbe estağfurullah@
Oscar Cardozo: Ne işi var Trabzonspor'da?
Onur Recep Kıvrak: Varlığı bile idamlık suç.
Yavroğun Zeki: Oh be gözüm futbolcu gördü de intihar düşüncesinden kurtuldum.
Viva Xeki,
Long live Xeki,
Jesus Christ bless you Xeki!
Yorum
-
Bü başlığın ilk 15 sayfasından sonra ( Tapatalk ile giriyorum ) ne olmuş ise yorumlar ve görüşler tamamen değişmiş. Öyle ki futbol bilgisine çok güvendiğim bazı forumdaşlarim bile ilk zamanlar Zeki den çok ümitli görünüyor lardı. ITIRAF ediyorum ben de öyleyim. Ama benim fikrim son Adam ken rövanş yaptığı bir maç vardı o.maçtan sonra değişti. Duaya devam gönderene kadar. Cavanda nın gelmesi de yetmedi, son maç sağ açık olarak oyuna girdi. Tehlikeli bir durum.
Yorum
-

Allah da seni güldürsün Yaşar Hocam. Lakin dua ede ede herifi hücûm bölgesine kaydırdık. Ve o meşhur korneliyle yeni bir futbol stili icat etmek üzere...
Dualarımız Cenab-ı Hakk katında nasıl işleme konuyorsa ben korkmaya başladım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum