Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oha! Harbiden almışız Zeki'yi
    [MENTION=2760]Travelair[/MENTION] bunu demişti

Derin Trabzon abimiz Ali Sirmen'i de tebrik etmek lazım bu transferde
    "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• bu gereksiz şimdi Abdülkadir den fazla para da alır yazıklar olsun bunamış HH ya
      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Bu adam alt yapidan geldiginde, bundan caciga tuz bile olmaz dedigimde az küfür yememistim burada. Yerlicilerin yerli prensiydi.

Yorum

• Tamam gereksiz bir transfer de bu tepki neden, bedavaya yedekte duracak iste. Neden abartiliyor bu kadar
          #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tamam gereksiz bir transfer de bu tepki neden, bedavaya yedekte duracak iste. Neden abartiliyor bu kadar
            Bedava???
            1 dk bile süre almasa 600 bin tl kazanacak bu adam oturduğu yerden.

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Tamam gereksiz bir transfer de bu tepki neden, bedavaya yedekte duracak iste. Neden abartiliyor bu kadar
              700 bin tl'ye "bedavadan" yedekte duran Zeki varken ilk 11'de 250 bin tl'ye oynayan Abdüş ve Yusuf'a tepki göstermek daha doğru olurdu.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Takım bu sene en az 40 maç yapacak. Kadroya girmesi şartıyla 1 dk bile süre almasa 40*20.000 TL.

Yorum

• Eleştiriyorsun anlamıyorlar. Tepki koyuyorsun anlamıyorlar. Artık beni bile sövecek noktaya getirdiler atamıyorum sinirimi
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• 700 bin tl dediginiz para 100 bin euro.

Bugun Nwakaeme'ye 1.1 milyon degil de 1.2 milyon maas verilse kim rahatsiz olurdu.

Bu rakam futbol piyasasi icin bedavadir. Bu net. Abdulkadir ve Yazicinin maasinin yukseltilmesi konusunu da hep savunmusumdur o ayri bir mevzu.

Altini cizerek vurguluyorum, gelmesine gerek yoktu. Ama bedavaya gelmis yedekte duracak adam icin bu kadar buyuk bi tepki verilmesini anlamiyorum.
                    #Dik oyna

Yorum

700 bin tl dediginiz para 100 bin euro.
                      O zaman yurtdışında 100.000 euro alabileceği bir yere gitseydi. Neden Trabzonspor?

Yorum

• 1.lig takımlarının tenezzül etmediği bir futbolcuya sözleşme veriyoruz. Alacağı 1 lira da olsa bunun adı kepazeliktir.
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Zeki Yavru ilk 11e alinmadi. Sagbek icin 3. alternatif. Alacagi para da kalitesi de bu baglamda oldukca normal.

Bu kadar tepki varken yonetim neden aldi bu oyuncuyu veya ne gerek vardi konusu tartisilir. Ama dunyalar basimiza yikilmis gibi tepki gosterilmesi gereksiz.
                          #Dik oyna

Yorum

• Burası serbest kürsü olsa bari

Yorum

• @must61

Bakış açını anlıyorum, ancak bu takımda 3. alternatifi olan başka bir bölge var mı? Forvet ve kale hariç.

Yorum

• yedekte dursun sıkıntı yok bence.
                                Önce TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim