Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeki Yavru

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enes K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu foruma ne zaman girsem sizin olumsuz yorumlarınızı her başlıkta görüyorum. Kimse bu gidişattan memnun değil de , sanki sizin bi kuyruk acınız var. Her başlığın altına sıra sıra yorum yazmak... Enteresan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Hee Enes kardeş benim kuyruk acım var Trabzonspor da zirve mücadelesi veriyor. Oldu mu?

Belli ki sen ve senin gibiler bu tablodan memnunsun, Ben memnun değilim ve olmayacağım.

Yorum

• Şu futboluna iyi diyecek hale geldiysek bizede yazık

Yorum

• İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hee Enes kardeş benim kuyruk acım var Trabzonspor da zirve mücadelesi veriyor. Oldu mu?

Belli ki sen ve senin gibiler bu tablodan memnunsun, Ben memnun değilim ve olmayacağım.
        Ben memnun olsam maç sonunda çıkıp dışarıda yarım saat tek başıma vakit geçirmezdim. Hepimizin psikolojisi bozuldu şu takım yüzünden kimse memnun değil de ben yıkıcı
        olmak yerine yapıcı olmayı tercih ediyorum.

Yorum

• Kendisinden nefret etsem de bu rezil kadroda en istekli futbolcuydu.
          O kadar yani. Başka artısı yok zaten.
          Zeki bu...
          Hamiş

Yorum

• İlk olarak Enes K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben memnun olsam maç sonunda çıkıp dışarıda yarım saat tek başıma vakit geçirmezdim. Hepimizin psikolojisi bozuldu şu takım yüzünden kimse memnun değil de ben yıkıcı
            olmak yerine yapıcı olmayı tercih ediyorum.
            Kardeşim yapıcı olacak bir mevzu yok artık, bundan yapıcı bişey çıkmaz.

Yorum

• Zeki'ye bir nefret var. Bu nefret yüzünden kimse sahdaki performansını objektif eleştiremiyor. Bence ne çok kötü ne de çok iyi bir oyuncu. Vasat bir bek. Ofansif becerileri iyi sayılabilecek düzeyde, defansif özellikleri ise zayıf. Bu kadar.

Bu sezonki maçların hiçbirinde en zayıf halka Zeki değildi, hatta takımın en iyilerinden olduğu maçlar da çıkardı. Sahada gerginlik vs çıkarmasa sırıtmaz ama öyle bir problemi var maalesef, tepkiyi üzerine çekiyor bu yüzden. Ama futboluna bakarsak, mevkisinin tek adamı olduğu bir dönemde fena iş yapmadı.
              yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Zeki Yavru Trabzonsporda oynayamaz. Ne ilk onbirde, ne yedekte ne tribünde olmamali. TRabzonsporda oynuyorsa bilin ki yerlerde sürünüyoruz.

Yorum

• Zeki sonuçta çok şeyapmamak lazım.
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• takımdaki en iyi bek niye böyle oluyor, ersun yanal gibi bir adam niye beksiz sezona başlıyor. dr. outker reklamındaki kız çocuğuna döndük, kafamızda deli sorular.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      takımdaki en iyi bek niye böyle oluyor, ersun yanal gibi bir adam niye beksiz sezona başlıyor. dr. outker reklamındaki kız çocuğuna döndük, kafamızda deli sorular.
                      "Şener gelmesin akıllı oynamıyor" deniyordu forumda hey gidi günler
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• 12 maçlık periyotta takıma bakınca kötünün iyisi. Ama asla yeterli değil.
                        KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• "dünkü maç için" zekiyi eleştiren goygoycudur..
                          Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Şu sezon oynadığı tüm maçlarda hücum anlamında hiç katkı vermemiştir ama hiç bir fahiş hata yapıp da gole sebep olduğunu da hatırlamıyorum. trabzonsporun futbolcusu kesinlikle değil, kötünün en iyisi.

Yorum

• ortada 6 Adam varken biriyle bulusturamaz topu. sacma sapan yerlere keser. tebrikler.

Yorum

• Beyinsiz japon askeri

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim