Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Feridun Sungur

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne garip, bu çocuk 1.5 yıllığına kiraya veriliyor ama büyük Trabzonspor taraftarı bu başlığa hiç uğramıyor... Oysa gencecik bir futbolcumuz, yarın efsaneyi yaratanlar diye anılacaktır, kim bilir...

Takımımız sporcularından Feridun Sungur kiralık olarak 1.5 yıllığına Samsunspor’a verildi. Buna göre Feridun, 31 Mayıs 2008 tarihine kadar Samsunspor forması altında görev yapacak. (Kaynak: Resmi Site)

Feridun,a başarılar diliyorum. İnşallah bu 1.5 yıl hem onun için, hem de Trabzonsporumuz için faydalı olur ve yeniden bordo-mavili formayı, bir daha çıkarmamak üzere giyer...

Yorum

• evet şuan en çok sağ beke ihtiyacımız var.inşallah o 1.5 yılda kendisini çok iyi geliştirir ve döndüğünde formayı kapar
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne garip, bu çocuk 1.5 yıllığına kiraya veriliyor ama büyük Trabzonspor taraftarı bu başlığa hiç uğramıyor... Oysa gencecik bir futbolcumuz, yarın efsaneyi yaratanlar diye anılacaktır, kim bilir...

Takımımız sporcularından Feridun Sungur kiralık olarak 1.5 yıllığına Samsunspor’a verildi. Buna göre Feridun, 31 Mayıs 2008 tarihine kadar Samsunspor forması altında görev yapacak. (Kaynak: Resmi Site)

Feridun,a başarılar diliyorum. İnşallah bu 1.5 yıl hem onun için, hem de Trabzonsporumuz için faydalı olur ve yeniden bordo-mavili formayı, bir daha çıkarmamak üzere giyer...
        ben bu konudan hiç umutlu değilim ama, feridun 2 sene önce de elazığspora verilmişti...artık umudu kestim..

Yorum

• denizlispor'da feridun'u istiyordu. Biz gittik 2. lige verdik..
          Herneyse hayırlı uğurlu olsun, bana formasını vermişti hala dolabımda..
          BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben bu konudan hiç umutlu değilim ama, feridun 2 sene önce de elazığspora verilmişti...artık umudu kestim..
            Cengiz Abi Musanın oynayabildiği bir Takımda Feridun Şakır şakır oynayabilir
            Kaldıki Eskişehir maçında fırsat verilince ne yapabileceğini gösterdi
            Ziya gider Feridun , Ali , Ufuk , Enis geri gelir

Yorum

• Feridunun yetenekleri ne yazıkki hırsıyla paralellik göstermiyor, ve bu takımda oynıyacak kapasitede değil. Elazığspordayken olimpik milli takımla Akdeniz oyunlarındaki başarısından sonra oldukça umutluydum kendisinden, ama sonu yine aynı oldu. kendisine Samsunspor da başarılar diliyorum...

Yorum

• takımda kalmalı ve oynamalıydı hiçbir genç oyuncuya yeteri şansı vermiyoruz inşaallah 1.5 sezon içinde çok daha iyi olarak geri döner

Yorum

• parlıyolar ve öyle kalıyorlar. daha sonra kendilerini geliştirebilseler,
                  inşallah samsunda bnun yapabilir ve en kısa zamanda döner.

Yorum

• Feridun bize lazım olacak oyuncuların başında geliyor bize döndüğünde büyük katkı yapacak başarılar diliyorum kendisine

Yorum

• kendisine yeni takımı olan samsunspor da başarılar diliyoruz onun gönderilmesi sanki yeni bir sağbek alacakmışız izlenimi uyandırdı bende

Yorum

• senin gitmeme uzuldum sen kaliteli bi futbolcusun ziya hoca sana bi sanş daha vermeliydi...
                        Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• peki samsunda olup da izleyen arkadaş olmadı mı?

Yorum

• inşallah samsun da başarılı olur tekrar başarılar

Yorum

• samsunspor 2-0 kazanmış feridun 90 dakika oynamış

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim