Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Nayir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ya sunu alana Allah belasini versin
    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Yedek olarak bile kötü, 33 yaşında adam yerine gelecek vaadeden kuzeyli bir pivot fena olmazdı.

Yorum

işte ertuğrul doğan vizyonu. utanmadan kanal kanal gezip gelirim yok diye ağlıyor. çok kötü transfer. yahu sahaya girmişsin dirisin insan şut çeker, faul alır. ligi biliyorsun üstelik. şu antalya ya karşı bile ayakta duracak halin yoktu. bunu da zengin edip emekli yaparız. 3 5 tane gol atıp poz keser.

Yorum

Topa dokunabildi mi
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Bu adam nasıl transfer edilir.
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Umut Nayır transferi çok eleştiriliyor. Ben doğru bir transfer olarak düşünüyorum. Futbolcu doğru ama alınış biçimi yanlış. Agustoyu 10-15 e gönderirsin önce sol kanatını alırsın sonra Umutu alırsın adam kaçmıyor. Hem o kadar yüksek ücrete de gerek yoktu sonuçta yedek olacak 500 bin yeterdi. Konyadan hatırı sayılır bir bonservis alınmazsa çok kötü kazık yedik demektir. Tıpkı Eren ve Trezegeut transferlerindeki gibi.

Yorum

Onauchu Umut nayir augusto kanatlar işliyorsa iyi kafa vuran oyuncular Antalya maçında zubkovun yerine umut giriyor oliagbede yok kim orta yapacak?

Yorum

sezon sonu fesh, neden alindi kim istedi kim ne gördü les futbolcu

Yorum

bi alt seviyenin oyuncusu 32 yaşına kadar neler yaptığı ortada. ama bizim şu kadronun ayarında değil

Yorum

Verecegi katki budur, zaten bunun icin alindi. Ha daha iyisi var mi ? Var, ama su anki durumda türk olarak direk katki verebilecek bir oyuncuydu ve alindi. Golden önce kendine yer acma sekli cok iyiydi, arkasindaki oyuncuyu hafif iterek.
                      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

2-3 kere çok güzel sırtı dönük servis yaptı. Golde pozisyon alması iyiydi. Hem onuachu hem Augusto ile beraber oynar ki onların yapamadığı 2. Bölgeye gelip servis yapma işini daha iyi yapıyor. Press gücü de iyi.

İlk maçtaki hazır olmayan görüntüsü yoktu zten 24 saat olmuştu geleli. Kişilik olarak düzgün bir insan gibi konuşuluyordu. İsrenen katkıyı verir. Yedekten gelerek ve rotasyon için.

Benim istediğim bir yerli transferiydi. Faydalı olacak, yerli olacak, biraz tecribeli olacak. Fps olarak mıstafa'dan sonraki en iyi yerli olacak gibi.
                        İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                        İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                        Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

Beni yanılttı çok iyi futbolcu bizde bıraksın futbolu.
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Bravo Umut, ihtiyacımız olduğu anda girdin ve maç rahatladı
                            Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

Defol.buyuk.cop.bir mac iyi oynayip 2ac yok
                              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim