Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ernest Muçi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şut felan çok iyi eyvallah onun dışında bir numarası yok.
    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Dün oynamış he
      Hiç duymadım
      https://twitter.com/cemcaglaryavuz
      Beşirli/TRABZON

Yorum

• Sirf sut atiyor.diye bonservisini alirlarsa yaziklar olsun ft birakirsak kalmasini ister
        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İyi hoş kadife ayaklı da kardeşim sürekli kayboluyor maç içinde bu çocuk. Skor üretmediği her an boşluk. Bonservisine 3 milyon verirsin üzülmem. Sakın ola 6-7 verilir. Seneye göndermek için kırk takla atılır.
          #Dik oyna

Yorum

• Alinmasin yoksa elimizde patlicak. 8tas zaten istemiyor, giderse geri adamlar fesh edicek kontratini. 8tasin begenmedi adami biz niye alalim?

Yorum

• Eğer 15 milyon euro seviyelerinde teklif varsa suya sabuna dokunmadan 6-7 milyon euromuzu alıp keyfimize bakalım.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eğer 15 milyon euro seviyelerinde teklif varsa suya sabuna dokunmadan 6-7 milyon euromuzu alıp keyfimize bakalım.
                Arap takimlarindan mutlaka ilgi olacaktir...alip satmak lazım...
                Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Bunun arkasına 8 numaraya Gustavo Hamer'i al, bu uşak o zaman uçar.

Ben sezon sonu alınması gerektiğini düşünüyorum.
                  Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• sağ kanatta aktı resmen. yeni yerini buldu.

Yorum

• Kim ne derse desin şu an takımdaki 3 en güçlü hücum oyuncularından biri.
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Kanatlarda daha iyi oynuyor sanki.
                        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Haydi Muçi ligin 2. yarısı başlıyor ve sana güveniyoruz.Takım arkadaşların ile hep birlikte yılmadan sonuna kadar mücadele ederek Trabzonspor ile birlikte kariyerinde çok şampiyonluklar kazanacaksın ve efsane başarılar yaşayacaksın...

Yorum

• Bakasetasa benzetiyorum ben muçiyi. Onun için de oyun içi katkısı az gibi eleştiriler çoktu ama çıkıp uzaktan 1 tane sallayıp puan tablosuna +3 yazdırıyordu. Ben böyle kilit açabilen bir oyuncunun kesinlikle kadroda tutulması gerektiğini düşünüyorum. Yaşına ve verdiği performansa bakarsak bonservis bedeli de uygun.

Yorum

• Ne kadar sahada mücadelesini beğenmesem de adam şu kötü maçlarda hep sırtladı bizi tebriği hakediyor. Şu adam olmasa ft yaylada mangal yakıyordu
                              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Yugoslav şutör hemen alınmalı....
                                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim