Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ernest Muçi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sergen maç sonu konuşmasında Muçi düşündüğümüz bir isim değil dedi , ilginç gerçekten. Bakalım sezon sonu nasıl bir yol izlenecek.
    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Adam eksiltme yok, kilit pası geçtim rakip ceza sahasına pas yok, 7de 0 orta isabeti, ceza sahası yayını bile sana bırakmış rakibe birkaç şut denemesi ve bi kontrada savunmaya yardım.

8 milyon mu? Asla

Yorum

• Gol vuruşları mükemmel, topla kat etme var ama pas anlamında koca bir sıfır gelişir mi bilmiyorum.
        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Bititiciligi iyi ama aradığımız 10 nummara degil..
          bardhi gibi..yaratici veya güçlü degil...skor yapamazsa vasat görünür...
          Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• yine attı helal olsun

kontrada o geri deparı çok değerliydi 2-4 olabilirdi orda
            En son pReN@_61 tarafından düzenlendi; 15.12.2025, 17:57.

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adam eksiltme yok, kilit pası geçtim rakip ceza sahasına pas yok, 7de 0 orta isabeti, ceza sahası yayını bile sana bırakmış rakibe birkaç şut denemesi ve bi kontrada savunmaya yardım.

8 milyon mu? Asla
              Adamlar kaleci dahil 8 kişi ceza sahasına gömülmüş ordan şut atmak imkansıza yakın artı bizim oyuncular da vardı, içerisi 40 dakika 10 adam ile doluydu, iş artık sadece serseri toplarla karambol yapmaktı onu da beceremedik.
              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Bjk Sergenle devam ederse (zor görünüyor) Muci için 4-5 milyon euro civarına alınması için uğraşılabilir. Günümüz futbolunda uzaktan şutla gol atmak çok değerli bir olay. Ama 8.5 milyon euro işi biraz zor gibi. İkinci devredeki maçlarda da şuanki form durumuna devam etmesi gerekir. 6 gol 1 asist oldu. Bakalım sene sonundaki istatistik ne olacak 12-13 gol 4-5 asist olursa kafamız çok karışacak gibi duruyor.

Yorum

• Muci rahat 10 milyon eder artık enflasyon var 20 yıl önce 3 milyon Euro şimdi 10 milyon Euro. Yani makul al gec.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Muci rahat 10 milyon eder artık enflasyon var 20 yıl önce 3 milyon Euro şimdi 10 milyon Euro. Yani makul al gec.
                    Kesinlikle etmez.... Millet bedavaya kozlowskiyi aliyor....
                    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kesinlikle etmez.... Millet bedavaya kozlowskiyi aliyor....
                      Kozlowski iyi oyuncu hakikaten Antep nasıl almış o adamı.
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Başkan bunun bonservisi için 6.5 m Euro 5 taksit dedi. 4 falan olsa yok demezdim.
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başkan bunun bonservisi için 6.5 m Euro 5 taksit dedi. 4 falan olsa yok demezdim.
                          Ben 2-3 falan olursa düşünülür diyorum ama 4 de mantıklı gibi duruyor son yaptıklarından sonra.

Ama biz 4 vermesek dünya üzerinde tek 1 kulüp çıkmaz Muçi ye 4 verip alacak.

Biz bi enayilik yapmazsak süreç şu olur,
                          bjk mecbur serbest bırakacak,
                          Muçi de ama Türkiyede ama Avrupanın düşük seviye liglerinden birinde en fazla 1 milyona bi takım bulup oynayacak.

Hoca Muçi yi çok istiyorsa çok istekli olduğunu belli etmemeli yani, yoksa çok milyon eurolarımıza mal olur.

Yorum

• Kap'a yapılan bildirimde 8.5 mlyon euro satın alma opsiyonu görünüyor.
                            Başkan yayında emin olmamakla beraber 6.5 milyon euro demiş.
                            Muhtemelen kiralama için ödediğimiz 1 milyon euro 8.5 milyon euro'nun içindedir. 7.5 'da çok. 4-5 'den fazla vermemeliyiz.

Yorum

• 10 kişi bjk ye karşı ilk yari çektiği gol olan şut hariç herhangi bir hucum aksiyonunu hatirlamiyorum. Sikan ve Augusto etkisizdi ama 10 numaramız Muci de 2. Yari vasattı, şutunu veya forvetlerle verkaç vs aksiyonunu hatırlayan var mı? Zubkov önde tek başına savaştı.

Bjk de gozden dusmus oyuncuya 5 civari opsiyon koysalar neyse de 8.5m euro opsiyon koyulmaz, hata en başta yapildi. Yönetimin iş bilmezliği. Ederi maksimum 5 milyondur, fazlasi degil. Almaya kalksan rakibine buyuk para vereceksin, çok kötü bir sözlesme oldu.

Kendini geliştirirse ve maç kazandiran oyuncu dedirtmeye başlarsa sezon sonuna dogru tapusunu alabiliriz ama şimdilik izlemeye devam edelim.
                              En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 17.12.2025, 13:39.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Pas özelliği zamanla gelişir mi bilmiyorum?
                                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim