Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ernest Muçi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ernest Muçi

Nedense başlık hala açılmamış. Hayırlı olsun, açıkçası ben katkı sağlayacağını düşünüyorum.

Ernest Muçi, 2001 doğumlu Arnavut futbolcudur. Ofansif orta saha/forvet olarak oynamaktadır. Kariyerinde Tirana, Legia Varşova ve Beşiktaş formaları da giymiştir.

Bende katkı sağlayacak diyorum ama bizim topçumuz değil parlatıp 8jk ya geri vermek ED nin misyonu
    trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

buna dünya para vernişti bjk süper yıldız diye şimdi ellerinden çıkarmaya çalışıyorlar. izlediğim kadarıyla yavan bir futbolcu. tek yapabileceğimiz fatih tekkenin onu çok istemesine güvenmek

Yorum

Bazı futbolcular bazı yerlerde olmuyor yada zamanı henüz gelmemiştir Burak Yılmaz gibi uç örnek vermek istemem ama umarım benzer etki yapar.
        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

İyi oynayıp Trabzonspor'un bonservisini almasını diliyorum demiş. Bence çok istekli. Benim de soru işaretlerim var ama diğer transferlere bakarsak bence en olumlu transferimiz gibi

Yorum

Onun için de bizim için de zor. Yüksek bir bonservisle gittiği takım kaostan kaosa savruldu. O ortamda kendisini göstermezdi. Bizde de durum farksız. O sebeple işi zor. Belki ikinci şans olarak görüp sıçrayabilir.

Bizim açımızdan ise camianın beklentileri farklı ve yüksekti oyuncu konusunda. Cham bile istatistiklerine rağmen tabir-i caizse taşlandı. Hoca çıkıp "On mon yok, benim istediğim oyuncu profili şu" demediği ve basın her gün isim üstüne isim pompaladığı için ve de bir de "Saul'den iyisini alacağız" dedikten iki ay sonra bile isteye sakat durumda oyuncu gelince... Bu baskıyı kendileri yarattı. Baskıyı dağıtmak için bir çabaları da yok. Demek ki rahatlar...O zaman zorluğu da göğüslerler.

Hayırlısı olsun.

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Ne millinmede oynadigi takimlarda 90 dakika az oyniyan oyuncu alip yonetimi alkisliyqn var. Bunun bardhi den ne varki var. Biz mendy 250 bine kiralik verdik acaba biz bjk ne kadar gömdük. Bardhi vol2
              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

1 milyon Euro kiralama bedeli satın almak istersek 8.5 milyon Euro daha var. Hiç mantıklı bir iş olmamış. İyi oynasa 8.5 milyona yazık. Kötü oynasa senelik 1 milyon Euro kiralama bedeli alacak 4 haftada geçti. Birde maaşını biz ödeyeceğiz.

Yorum

Oyuncunun performansından bağımsız açıklanan şartlara göre berbat bir anlaşma. 1m kiralama 8,5m opsiyon toplam 9.5m. Muhtemelen kullanılmayacaktır. Tutmazsa çöpe 3m euro attık, tutarsa bjk’ye oyuncu yetiştirdik.

Yorum

Bu arada benim düşüncem kötü futbolcu değil 5 milyon Euro civarında bir bonservis iyi olurdu. Ben çok katkı vereceğini düşünüyorum. Bize gelmek için çok çalışacak. BJK de yediği kazığı bizden çıkarmaya çalışmış. Umarım iyi olur. Kaleciye Onana falan diyorlar daha Altaydan formayi alamıyor. Kaleci almaya gerek yok ille alacaklarsa Volkan Babacan'i alsınlar gençler beceremezse geçer kaleye.

Yorum

Ersenst Muçi hayırlı olsun ve Trabzonspor'umuza hoşgeldin.Muçi pes etmeyen, yılmadan sonuna kadar mücadele eden, çok karakterli bir futbolcudur ve takım arkadaşları ile hep birlikte, tarih yazarak efsane başarılar ve şampiyonluk kupaları kazanacaktır ve çok başarılı olacaktır.Haydi Muçi sonuna kadar mücadeleye devam ve İnşaAllah hep birlikte efsane şampiyonluklar kazanacağız...

Yalnız şöyle bir istatistik var.Beşiktaş'tan transfer ettiğimiz futbolcular genelde çok başarılı oldu.İşte Olcay Şahan ve Dorukhan Toköz gibi ve zaten Dorukhan'ı anlatmaya gerek yok çünkü lig şampiyonu olduğumuz sene çok kritik asistler ve kritik goller ile şampiyonluğun mimarlarından bir futbolcuydu...

Ama transfer şartları biraz Beşiktaş'a yaramış gibi burada biraz hata yapıldı.Daha dengeli iki taraf için güzel bir transfer anlaşması olabilirdi...

Yorum

Bakalım, Arnavutluk milli takımının 10 numarası Rizespor'da oynayan Qazim Laçi ve 8 numara çıkışlı olmasına rağmen 10 oynuyor sanırım. Muçi yedekte. Hasan Arat da bu adamlara nasıl 10 verdiniz diye topa tutulmuştu. Neyse hoca istemiş diyorlar, bir bildiği var sanırım(?)

Yorum

Ft degilmiydi pahali oyuncu istemiyoruz diye bu adama 1 milyon kiralik ve maas transfer edersek 8,5 milyon daha bu bjk çöpün neresi ucuz. Allah akil versin ya bjk k9ntenjan acmak icin oyuncu aldik
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Bjk'ye hiç gitmemiş bir Muçi'ye itiraz etmezdim. Yahut da Avrupa'da başaltı takımları deneyip tutturamamış bir Muçi'ye de eyvallah ama senin ülkende senin seviyeni deneyip kaosta bocalamış Muçi'ye 10 milyon bağlamayı göze almak falan korkunç işler.

He oldu da Muçi tuttu. Performans verdi çocuk, ulan kalsa iyi olur dedik. Bu sefer de bonservis deve dişi gibi duracak önümüzde.

Neyse. Hayırlı olsun. Katkı versin...
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

Hayırlı olsun demek düşer bize ama benim hiç içime sinmeyen bi transfer oldu

Sanki şampiyon mu olacağız da bjk nin oyuncusunu kiraladık, oynarsa alamayız, oynamasa dert.

FT nin de ne dediği belli değil, hangi planın parçası bu Mıçı hiç bi izahı yok, ucuz desen değil, sağlıklı desen değil, fark yaratır desen değil, oynasa 8,5 milyon verebileceğin bi para değil.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim