Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Benjamin Bouchouari

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoca seni fena ateşe attı, kol kırılır yen içinde kalır atasözümüz var ama hocamız patavatsız. Senden bir beklentim yoktu ama bu muamelede hoş değil. Naparsın bilmem artık
    YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Fatih Tekke: "Dani Sikan ile ilgili devamlı sorular geliyor. Genç bir oyuncu. Belli bir maliyeti olduğunu biliyorum. Mikrofonların veya kameraların karşısında bir şeyler söylemek oyuncularımı rencide edebilir. Bunu 15 mayısta dedi.
      En son jpositve tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sakatlıktan yeni çıkmış kamp yememiş adam, fiziğini sevmediğim futbolcu tipi olmasına rağmen bende kredisi var yüzde yüzünü görmeden kötü filan demem.
        Düşüncem değişmedi çok büyük sakatlıktan döndü eskisi gibi zirve olur mu bilmiyorum, adamı alırken kafamız nerdeydi. Bu saatten sonra bizde iş yapar mı zor.

Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Güya horta Aral ve Oğuz aydına teklif yapılmış son saatler artık . Yarın bitiyor sanırım transfer.
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Geldiginde pişkin piskin konuşup sakat olmasa alamazdik diyen kefil olan ft simdi yuzune bile bakmiyor bunun zararini ft derhal odemeli. Birileri ft egosuna, kibirine inadina dur desin
            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
            Yükleniyor...
            X
            WhatsApp Resmi İletişim