Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Benjamin Bouchouari

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sebebini bilemiyorum ama adam sürekli boşa kaçsa da takımın pas opsiyonunu içinde yer almıyor, sanki bilerek pas vermiyor gibiler.
    Kötü oyuncu olduğunu düşünmüyorum ama takıma seviye atlatacak bir futbolcu da değil.
    ***GeNÇ***

Yorum

• İstanbul maçında kötü değildi kesinlikle acele etmeyelim.

Yorum

• Bir yerlerde okumuştum sanırım kendisi fizk gücünün hala yüzde 50 lilerde olduğunu söylemiş.
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İşleyen bir takımdaki parçalardan biri olabilir. Ama ben bu adamın tek başına bir maç kazandıracağı performansı hayal bile edemiyorum maalesef. Rotasyonda kalabilir. En azından sezon sonuna kadar performansını izleyelim. Umarım beni şaşırtır.

Yorum

• şu maçtaki 15 dakikalık oyununu tüm maça yaydığında buraya özür mesajları gelecek.

Yorum

• Vallahi faslılarin yalancısıyim adam fasin messisi imiş çıkış yaptığında öyle diyorlar. Bu adam gelişecek ve büyük paralara gidecek .
              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• ümitliyim en az tekke kadar
                Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Büyük oyuncu olacak inşallah. Faslılar yeni messi diyorlar.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                  Yükleniyor...
                  X
                  WhatsApp Resmi İletişim