Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Benjamin Bouchouari

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Sakat olmasaydı alamazdık" denilen adam sağlam olduğu dönemler dahil ülkesinin A milli formasına bir kere bile layık görülmemiş. Bakın Brezilya, İspanya, Almanya milli takımı değil bu. Alt tarafı Fas milli takımı. Yedek olarak bile düşünmemiş bunu adamlar. Aldığımız takım da Fransa liginin asansörü St Etienne.

Böyle düşük profilli bir futbolcunun normal şartlar altında sağlamken bile Trabzonspor'a layık olup olmadığı tartışma konusu olacakken, sakat sakat transfer edilip üzerine bir de "sağlam olsa alamazdık" denilmesi adamın da üzerine ekstradan gereksiz yük bindirdi.

Yorum

• Sir F.Tekke şahsi kefaleti ile yapılmış transferdir. Eleştirilemez.
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Ligin ilk 4-5 sans veriyorum.Düzelmese sutla gitsin.Büyük ihtimal 4-5 mio girdi bize
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• hoca harika bekleyin falan dedi ama ruh gibi birşey...
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Flavio bundan iyiydi bu adam çok yetersiz.
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Acele yorumlar geldiğini düşünüyorum. Şu an taraftarın hocanın ve oyuncuların motivasyonu sıfır. Gs maçı yüzünden değil. Gs maçı arttıran nir sebep. Kırılgan bir takımız. En önemli oyuncular yok. Bouchari yaz kampı görmemiş, yeterli maça çıkmamış, ideal bir ilk 11 içinde yer almamış, motivasyonu düşük, mücadele gücü buna bağlı azalmış, kreatif oyuncu sayısı az, koşu mesafesi ve teması az bir takımda hazır olmayan nir oyuncu. Maç içinde yaptığı olumlu işlerine odaklanmak lazım. 3 lü orta sahada fark yaratacaktır.

Düzelecek. Ha transfer edilmesi yanlıştı o ayrı. Ben yerine maestroyu istedim.
              İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
              İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
              Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Sıradaki adam daniashvili bonservisi 15 milyon onu da alacağız sanırım.
                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Olai ve boucharinin alınma sebebi bizim orta sahada agir kalan adam eksiltemeyen dikine topla gidemeyen oyuncularin yapamadiklarini yapsınlar diye alındı ve olai şimdilik süper durumda bouchari şimdilik alıp verme ekseni etrafında dönme işlerini iyi yapıyor ancak defansif ve ofansif adam eksiltme işlerinde yok üzerine koyamazsa umut güneşi aratır

Yorum

• oğlum faslılar senin için çıldırıyor sen neymişsin bize messiyi göster gerçekten potansiyelin var.

Yorum

• Çocuk aslında kötü oyuncu değil, topu aldığı gibi ileri taşımaya çalışıyor ama maç veya antrenman eksikliğinden galiba çok top kaybediyor. Beklemeye değer bence.

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ligin ilk 4-5 sans veriyorum.Düzelmese sutla gitsin.Büyük ihtimal 4-5 mio girdi bize
                        4-5 milyon euro para değil en kötü 2-3 milyon euro civarı potansiyeline alıcı bulur.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çocuk aslında kötü oyuncu değil, topu aldığı gibi ileri taşımaya çalışıyor ama maç veya antrenman eksikliğinden galiba çok top kaybediyor. Beklemeye değer bence.

oulai gibi topla adam eksilterek gitmesi lazım yoksa piyasa yapamaz
                          6 numara oynuyorsa defansif yönü kuvvetli olması lazım henüz iki yönlü oyunda yok ama teknik kıvrak kısa kısa al gülüm ver gülüm işlerine iyi yeterlimi ?..
                          En son objek tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çocuk aslında kötü oyuncu değil, topu aldığı gibi ileri taşımaya çalışıyor ama maç veya antrenman eksikliğinden galiba çok top kaybediyor. Beklemeye değer bence.
                            Bas baya kötü oyuncu. Şu özelliği iyi diyebileceğimiz bir özelliği yok. Siopis - Enis Bardhi arası bir topçu. Siopis kadar mucadeleci değil kesici değil . Enis Bardhi 'nin tekniğinin yarısı bile yok kendisinde. Cılız vasat bir 8 no.

Yorum

• Merkez ikilide oynayan oyuncu sürekli top isteyecek top tasiyacak, oyun kuracak, SORUMLULUK alacak.

Bu adam tıpkı Ozan Tufan gibi etliye sütlüye karışmadan KAÇAK oynuyor, rakibe uzak kalıyor. Al-ver ile oynuyor. Sırtındaki numarasi 8 ama oynadigi oyun numaraya çok ters bir oyun.

5 milyon verilen oyuncu dikine oynamali, cift yonlu calismali, surekli oyunun icinde olmali. Birkaç maç daha kredisi var, bekliyoruz...
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Topla 360 derece dönebiliyor. Sakat olmasa kesin alamazdık.

Sene sonuna kadar zamanı var. Olaigbe'den bir tık önde.

(:
                                . .
                                . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                                . .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim