Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Benjamin Bouchouari

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Başladı yine boş muhabbetler.

Yorum

İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mesela maçlara Heavy Metal dinleyerek çıksa da rahatsız olacak ve perfromansını bu etkiliyor rahatsız oluyorum diyecek miydin? Bu bakış açınızı futbolada bulaştırmayın siyasetinizi ve Kuran düşmanlığınızı lütfen gidin başka mecralarda yapın ?
      Heavy Metal müzik türünün dini inanç ile ilgisi nedir sevgili Gökhan Bey?

Ayrıca anlamamakta ısrar ediyorsunuz ama beni kimsenin dinî inancı, maçtan önce Kur'an dinlemesi ya da kilise müziği rahatsız etmez.

Tekrar söylüyorum, bunu gösteriş aracına dönüştürmesi eder.

Son derece rasyonel bir şey söylüyorum ama "din elden gidecek" korkusu nasıl bir vaziyete sokuyorsa İslâm'la, Müslümanlıkla hiçbir derdi olmayan beni direkt din düşmanı ilan edebiliyorsunuz. Hayırlısı diyelim.
      En son BatuhanB tarafından düzenlendi; 02.11.2025, 16:32.

Yorum

F.tekke bu kadar guveniyorsa buchuari de katkı verecektir.

Yorum

İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Heavy Metal müzik türünün dini inanç ile ilgisi nedir sevgili Gökhan Bey?

Ayrıca anlamamakta ısrar ediyorsunuz ama beni kimsenin dinî inancı, maçtan önce Kur'an dinlemesi ya da kilise müziği rahatsız etmez.

Tekrar söylüyorum, bunu gösteriş aracına dönüştürmesi eder.

Son derece rasyonel bir şey söylüyorum ama "din elden gidecek" korkusu nasıl bir vaziyete sokuyorsa İslâm'la, Müslümanlıkla hiçbir derdi olmayan beni direkt din düşmanı ilan edebiliyorsunuz. Hayırlısı diyelim.
          Güzel kardeşim söylediğin şey niyet okumak nerden anladınız gösteriş yaptığını? benden ona binaen dedim ki Heavy metal dinleseydi aynı tepkiyi verip, aynı şekilde gösteriş yapma diyecek miydiniz? yoksa sadece bu davranışı mı gözünüze battı?

Yorum

Aslında bu çocukta da sanki Oulai gibi alıp gitmek özelliği var. Bu forumda hep yazarım topcudan anlarım diye. Bekleyelim bakalım ne olur kumaşı fena gelmedi bana.

Yorum

millet yine sonradan pişman olacağı şeyleri yazmaya başlamış. arkadaşlar bu çocuk bildiğin yaz kampı geçirmemiş. malesef benim tahminim en az 1 ay daha hazır olamaz. aralıktan sonra toparlar. siopis'in topu bilen versiyonudur.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Puan kaybına sebep olmadığı için yaptığı amatörlük fazla tepki çekmedi ama ileride tekrarlanmaması için çekmesi gerekiyordu.

Fas A milli futbol takımında bir kere bile forma giymemiş bu arada.

Yorum

Emin degilim daha.Oyuncu hazir degil daha.Devre arasinda kamp yesin sonra görürüz.Su an fizik olarak iyi degil oyun alisikligi yok.2. yari daha iyi degerlendirlir.
                  çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

değerlendirmek için erken. bekleyelim görelim.
                    "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

süre vermeye çalışıyorlar gidiyorsun gereksiz bi hareket yapıp kırmızı görüyorsun bravo

Yorum

Hepinizi utandiracak adam, heyecanla bekliyorum )

Yorum

Oulai transferi sonrası değeri anlaşılacak transefer bir anda müthiş bir projeye dönüşebilir.
                          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

(UEFA)

Yorum

Artı ve eksi olarak yorumlarsak, gunumuzde buyuk takimlarin merkezde kullandigi hizli, cevik, öne ok gibi fırlayan, top taşıyan, çift yönlü pasör maestro özelliklerine sahip gozukuyor. Geriden oyun kurabilir, topu rakip sahaya hızlı taşıyabilir.

Eksileri, fizik güç ve kondisyon kazanması lazım, en ufak temasta kendini bırakırsa olmadık anlarda başımız yanar. Torreira gibi hücum katkısı lazım. Kedilerin tempolu hucum futbolunda Torreira kilit rolde.

Herkes Sosa, Hamsik diyor ben de istiyordum ama kadro baska bir yere gitti, Oulai ve Benjamin mevcut sistem için daha uygun profiller. Bize 8 degil Jaja profili 10 lazım.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

oynadığı dakika özelinde söylüyorum...Beklemeye değecek bir adam değil...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X