Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Benjamin Bouchouari

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benjamin Bouchouari

Benjamin Bouchouari, 13 Kasım 2001 doğumlu, orta saha oyuncusudur. Belçika'da doğan Bouchouari, Fas milli takımında forma giymektedir.

1,65 boyunda orta saha mı alıyoruz
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Hem de 4 milyon vererek mi?
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Almışız hayırlı olsun inşallah ne diyelim
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Bir futbolcu için en kötü sakatlıklardan birini geçirmiş.
          Tam iyileşmeden sahaya sürmek futbolculuk hayatını bitirebilir.
          Herhalde 2. Yarı için transfer edilmiş. Yakın zamanda forma giyemesi beklenmiyor.
          O zaman neden şimdi 4 milyon verdik?
          Devre arası yine bu paralara satın alabilirdik, en azından maaşını ödememiş olurduk.
          ***GeNÇ***

Yorum

Fatih Tekke sakatlığının riskini aldığını açıklamış:

Tekke, ' Bouchouari'nin omurunda bir stres kırığı var. Üç ay önce olan bir şey. Bu oyuncu bence sağlamlaşırsa, iyi olursa bizi çok heyecanlandıracaktır. Zaten sakatlanmamış olsa bizim bu maliyetlere Trabzonspor'a gelmeleri mümkün değil. Bu riski ben aldım. Allah'ım inşallah utandırmaz. Bu risk bana ait.' dedi.
            Oyuncunun bize maliyeti 7 milyon € oldu. "Bu risk bana ait" ne demek şimdi? Oyuncu sakatlığından dolayı oynayamazsa 7 milyon €'yu cebinden mi karşılayacak Fatih Tekke? Olay 7 milyon € ile de bitmiyor. Adam yabancı kontenjanı işgal ediyor. Bu kontenjanı boşa kullanmamızdan dolayı ortaya çıkacak zararı da Fatih Tekke mi karşılayacak?

Elbette bu futbolcudan edeceğimiz potansiyel zararın bir kuruşunu bile Fatih Tekke karşılamayacak. O zaman ne demeye "bu risk bana ait" diye şövalyelik yapıyorsun? Risk almak böyle bir şey değil.
            “Beşiktaş için canımı veririm.”
            —Şenol Güneş

Yorum

Omurumda kırık var iyileşirse iyi olacak😊😡 Dünyada bu bücürden başka bunun işini yapabilecek futbolcu olmadığı için sende haklısın hoca.

Yorum

Neyse adam tatile geldi 3 sene yattigi yerde kazanir ha adamin cani sıkılmasın diye hafta sonra yaylaya et yedirmeye çıkartın. Şaka gibi transfer bile bile lades oynuyoruz
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Trabzonspor hiç bu kadar küçük düşünmedi ve hiç bu kadar küçük düşürülmedi.
                  Hocam omurgası olan bir başkan lazım bize. Birde omurgası olan U19 topçularına süre verecek yürekli bir hoca.

Omurga kırığı olan oyuncuya verilen para 300milyon lira. Hadi işinize bakın
                  En son Selim Çoban tarafından düzenlendi; 4 gün önce.
                  trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

Sakatlığını atlatırsa burada çok özürler diletecek yeteneğe sahip olduğuna inanıyorum.
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Neyse adam tatile geldi 3 sene yattigi yerde kazanir ha adamin cani sıkılmasın diye hafta sonra yaylaya et yedirmeye çıkartın. Şaka gibi transfer bile bile lades oynuyoruz

Hem kaliteli hem sağlam oyuncu alamıyoruz veya bizi tercih etmiyorlar olay bu kadar basit
                      Marka araba gibi yenisine güç yetiremiyorsun hasarlısını alıp evde bakim yapacaksın misali ya tutarsa?

Yorum

Tüm taraftarlar gibi bizimde hayallerimiz var ama birde gerçekler var.
                        Sakat oyuncuya güven olmaz. Müzmin sakat pina çıkınca takım dağıldı hatırlatırım. Bu adam 4 ay forma giyemez, lig sonuna ligde kalmayı garantilersek 10.sıra maçlarında oynatır hoca.
                        Kendinizi oyuncunun yerine koyun, milyon dolarlar kazanan işiniz var ve bu durumda kendinizi zorlarmısınız? İnsan engelli kalma uğruna omurgasını zorlar mı? Komik olmayın arkadaşlar gerçekçi olun.
                        trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

Ayrıca bu transferle birlikte sağlık kontrollerinin de yalandan yapıldığı ortaya çıkmış oldu. Bu adam kırık omurla sağlık kontrolünden nasıl geçti?
                          “Beşiktaş için canımı veririm.”
                          —Şenol Güneş

Yorum

Basarili olacagina inaniyorum..Umarim denilenden erken döner..
                            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Futbolcunun lakabı küçük enişte olsun.
                              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X