Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Benjamin Bouchouari
Daraltma
X
-
Hem de 4 milyon vererek mi?
Yorum
-
Bir futbolcu için en kötü sakatlıklardan birini geçirmiş.
Tam iyileşmeden sahaya sürmek futbolculuk hayatını bitirebilir.
Herhalde 2. Yarı için transfer edilmiş. Yakın zamanda forma giyemesi beklenmiyor.
O zaman neden şimdi 4 milyon verdik?
Devre arası yine bu paralara satın alabilirdik, en azından maaşını ödememiş olurduk.***GeNÇ***
Yorum
-
Fatih Tekke sakatlığının riskini aldığını açıklamış:
Tekke, ' Bouchouari'nin omurunda bir stres kırığı var. Üç ay önce olan bir şey. Bu oyuncu bence sağlamlaşırsa, iyi olursa bizi çok heyecanlandıracaktır. Zaten sakatlanmamış olsa bizim bu maliyetlere Trabzonspor'a gelmeleri mümkün değil. Bu riski ben aldım. Allah'ım inşallah utandırmaz. Bu risk bana ait.' dedi.
Elbette bu futbolcudan edeceğimiz potansiyel zararın bir kuruşunu bile Fatih Tekke karşılamayacak. O zaman ne demeye "bu risk bana ait" diye şövalyelik yapıyorsun? Risk almak böyle bir şey değil.“Beşiktaş için canımı veririm.”
—Şenol Güneş
- Beğen 1
Yorum
-
Neyse adam tatile geldi 3 sene yattigi yerde kazanir ha adamin cani sıkılmasın diye hafta sonra yaylaya et yedirmeye çıkartın. Şaka gibi transfer bile bile lades oynuyoruzYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Trabzonspor hiç bu kadar küçük düşünmedi ve hiç bu kadar küçük düşürülmedi.
Hocam omurgası olan bir başkan lazım bize. Birde omurgası olan U19 topçularına süre verecek yürekli bir hoca.
Omurga kırığı olan oyuncuya verilen para 300milyon lira. Hadi işinize bakınEn son Selim Çoban tarafından düzenlendi; 4 gün önce.trabzonspor bir sevdadir...
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeyse adam tatile geldi 3 sene yattigi yerde kazanir ha adamin cani sıkılmasın diye hafta sonra yaylaya et yedirmeye çıkartın. Şaka gibi transfer bile bile lades oynuyoruz
Hem kaliteli hem sağlam oyuncu alamıyoruz veya bizi tercih etmiyorlar olay bu kadar basit
Marka araba gibi yenisine güç yetiremiyorsun hasarlısını alıp evde bakim yapacaksın misali ya tutarsa?
Yorum
-
Tüm taraftarlar gibi bizimde hayallerimiz var ama birde gerçekler var.
Sakat oyuncuya güven olmaz. Müzmin sakat pina çıkınca takım dağıldı hatırlatırım. Bu adam 4 ay forma giyemez, lig sonuna ligde kalmayı garantilersek 10.sıra maçlarında oynatır hoca.
Kendinizi oyuncunun yerine koyun, milyon dolarlar kazanan işiniz var ve bu durumda kendinizi zorlarmısınız? İnsan engelli kalma uğruna omurgasını zorlar mı? Komik olmayın arkadaşlar gerçekçi olun.trabzonspor bir sevdadir...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum