Dikine top sürmesi, topu ön alana taşıması, paslarıyla oyunu açması, hız, çeviklik, hırs. En sevdigim orta saha tipi, tam bir maestro. Zor bulunan çift yönlü box to box merkez orta saha.
Samsun merkezini dün Folcarelli ile delip geçtiler. Darısı fenere.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
hiç oyalanmıyor topla bir oyuncu topu ne kadar hızlı ayağından çıkarabilirse o kadar hızlı ve düzgün çıkarıyor. topla dripling yapıp bi anda etrafında dönüp tekrar ileriye gidip adam geçmesi de imza hareketi olacak
Topla dönüşleri ve özellikle top sürüşlerinin ilk metreleri elit seviyede. O an dengesi, yere basışı falan ben iyiyim diye bağırıyor. Bu top sürüşlerinin mesafesini uzatır ve asistle golle bitirmeye başlarsa, iş bambaşka yere gider. Bu tip oyuncular sık faule maruz kalır, dikkat etmeli.
Çok seri, çok sakin, çok profesyonel.
Topla kendi ve rakibi ekrani etrafında dönüşü muazzam.
Samsun maçında ön taraftada çok güzel çıkışlar katkılar verdi.
FB maçı vitrin maçı olacak. Kendini gösterirse muazzam satış yapacağız
Bir futbolcunun bedelini seviyesini oynadığı lig + takım + kupa belirler. Ts nin bir futbolcuyu maks getirebileceği seviye ve fiyat belli. Ben istiyorum ki bizden reale citye adam gitsin, oynasın 100 olsun 200 olsun.
kalıp abdülkadir ömür gibi yer sofrasında yemek fotoğrafları atmasın, hüseyin gibi serkan gibi elimizden geleni yapıyoğ yağğ moduna girilmesin
Özgüveni müthiş seviyede. Yattara rakibi çalımlayıp gelmesini beklerdi, bir kez daha çalımlardı. Oulai de aynısını görüyorum. Celil'i falan zaten futbola küstürdü, yok gibi davrandı da Ntcham'ı bu kadar ezmesini beklemiyordum.
Yorum