Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Christ Ravynel Inao Oulaï

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu çocuğu tüm camia sarıp sarmalamalı, asla sakatlanmamalı.

Bu tarz bir oyuncu bu takıma kolay kolay rastgelmiyor.
    Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• Şahsına münhasır bi bebe,
      tavırları, sevinci vs çok doğal.
      Ğs maçı sonrası hemşerisi Singo ile yemek yiyor, masada pilav var, bizim uşak elle avuçlayıp yiyor pilavı, özünden kopmaması iyi mi, garip mi bilmem gayri🤷🏻‍♂️

Yorum

• İstanbul geceleri yaramamış, berbat bir performans, bu tarz topçularda bunlara dikkat etmek lazım genç parayı yeni buluyor yasaklanabilir bile İstanbula gitmesi.
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Bu bebeye hiç güvenmiyorum ya tamamen hissel nedense bizi ortada bırakacak gibi ama hayırlısı Kötü performans.

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu bebeye hiç güvenmiyorum ya tamamen hissel nedense bizi ortada bırakacak gibi ama hayırlısı Kötü performans.
            5 yıllık sözleşme imzaladık sıkıntı olmaz.Avrupa kupalarına katılırsak zaten yüklü bir rakama gider.Salatasaray takımı ve oyuncuları ile arasına mesafe konulmalı.

Yorum

• Sinco 60 milyon oulai 30 milyon haberleri çıktıktan sonra bu hafta iyi değildiler

Yorum

• Gs sayfalarını sosyal medyadan beğenmek ne anlama geliyor, hayırdır?

Ciddi uyari lazim sosyal medyada taraftarın tepkisini cekiyor, sevgi aniden nefrete dönüşmesin burası sıradan bir kulüp degil TS ve 3 İstanbullu arasındaki rekabet buna anlatılsın işine odaklansın.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• çocukluk değil ciddiyet lazım her maç, karakter olarak oturmamış daha yaştan dolayı
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İstediğini beğenir uyarı yanlış biz Kuzey Kore miyiz?
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Önce abartarak sevdik şimdide fındık kabuğunu doldurmayacak bir sebebten ötürü nefret etmeye başladık, tam bizlik hareket.
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Milli takımda iyi oynadi..twitterde heryerden videolari paylaşıliyor..insallah uçmaz...

Konusldugu gibi Bayern City filan isterse zaten tutamayiz..insallah satin alma opsiyonu yoktur...

Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Hayatında hiç İstanbul'a gezmeye gitmemiş Abdülkadir Ömür kariyer gelişiminden lazım bu arkadaşa.

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Milli takımda iyi oynadi..twitterde heryerden videolari paylaşıliyor..insallah uçmaz...

Konusldugu gibi Bayern City filan isterse zaten tutamayiz..insallah satin alma opsiyonu yoktur...
                            Bayern,City olaylarının gerçek olduğunu sanmıyorum. Frankfurt,Benfica, Dortmund,Leipzig gibi takımlara 20 milyon euro civarı bir paraya satabilirsek bence büyük iş yapmış oluruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                            Yükleniyor...
                            X