Allah'ına gideyim uşak, sen neymişsin 👏
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Christ Ravynel Inao Oulaï
Daraltma
X
-
Gol güzel ama o pozisyonda golden daha değerli bir şey var. Top saviç, pina, batagov arasında yana oynanırken, bu kara oğlana geldiği anda direkt tobu önüne alıp ileriye hamle yapması. Biz alışmadık böyle işlere. Normalde orada ön liberolar tekrar stopere döner. Biz bu vasatlığa alıştık yıllarca
- Beğen 2
Yorum
-
Geçen youtube da bir gazeteci yada youtuber, yönetimin olainin sözleşmesini revize etmek istediğini 40-50 m euro çıkış bedeli koymak istediğini söylemişti nekadar doğru orası ayrı ama demekki bişiler var dediğin gibi.İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe zaman Oulainin sözleşmesindeki şok serbest kalma maddesi haberiyle güne merhaba diyeceğiz merak ediyorum ?. Benden duymuş olmayın da ben birşeyler duydumNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
18 milyon euro gibi bir para duydum ben.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Geçen youtube da bir gazeteci yada youtuber, yönetimin olainin sözleşmesini revize etmek istediğini 40-50 m euro çıkış bedeli koymak istediğini söylemişti nekadar doğru orası ayrı ama demekki bişiler var dediğin gibi.
- Beğen 1
Yorum
-
İsmi ilk çıktığında ne kadar heyecanlandığımı hatırlıyorum. Öyle heyecanlandırmıştı ki başlığa da "dünyanın en iyi transferini yapmışız gibi hissediyorum" yazmıştım.
Yalnızca futbolcu olarak değil, hayatımda bu kadar beklenti içine girdiğim ve hayâl kırıklığı yaratmayan ender şeylerinden biri oldu benim için.
Maşallah. Kocaman maşallah.
Yorum

Yorum