Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Christ Ravynel Inao Oulaï

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Daha sahaya inmeden taraftarı kendine düşman etti, buyuk tepki var. Yani bunun yaşla falan ilgisi yok, ciddi yatirim yapilan oyuncu düşük zekaliysa yandık.

Transfer olacak diye yedek oturtulan oyuncusun, mac bitecek ve ucakla yeni sehrine, takimina gideceksin. Senin neyine Bastia fanatikligi, ilişkin bitmiş orayla. Adam anana mı sövdü amacın neydi ki?

TFF ile avukatlarla, Fransizlarla konuşsunlar şu konuyu, Antalya maçı kaçtı bari diğer maçları kurtarsinlar. Ceza 3 maça inerse hepsinde oynayabiliyor. UEFA da Türk temsilcimiz yok mu ne işe yarıyor bu herif?
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Şu işi cozemeyen Yönetim istifa etsin çok büyük bir rezillik daha yazdı haneye
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Şu başımıza gelenin dünyada başka bir takımın başına gelip gelmediğini çok merak ediyorum.

İşin ilginci ne tff, ne kulüp ne de başka resmi kurumun açıklaması da yok. Durduk yere bunu cezalı yapıp oynatmamazlık etmesek bari.
        YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

mesele oyuncunun ceza alması degıl. lıerıye donuk olması ıyı hamle olsada asıl yapmamız gereken: transfer ıslerının coktan bıtmıs olması lazımdı.

full kadroya bakınca nokta atısları Trabzon gıbı buyuk klube yakısmıyor.

bu baglamda bjk transferlerını cok begendım. genel anlamda. bızımkılerın yamalı transferler yapmak yerıne bjk gıbı guzel transferler yapması lazım.

sacmalıyoruz ıyıce.
          "Annuit cœptis"

Yorum

çok komik yahu düştüğümüz durum

En son pReN@_61 tarafından düzenlendi; 5 gün önce.

(UEFA)

Yorum

Bu konuya hiç dokunmayışımızın sebebi "aman trabzonspor korunuyor demesinler" düşüncesi mi merak ediyorum.
              OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

İtirazı Fransa mı yoksa TFF mi değerlendirecek? Aptal gibi 3 maç daha beklemek bana saçma geliyor, şu olayı çözememek ortada yönetim olmadığının en büyük kanıtıdır.

Cezayı 1 maç indirtsek kalan cezasi direkt silinmis olacak. Biz şu an Fransa'yi mi neyi bekliyoruz hiç bilgi de yok.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...
                X