bu oyunuc hic görmedim bir oynatsada görsek
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yavuz Ender Yilmaz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak BordoMavim tarafından gönderildi
İlk olarak $FIRTINA61$ tarafından gönderildibu oyunuc hic görmedim bir oynatsada görsek
en azindan bu yil göremicen de sanirim....kendisi suan ERZURUMSPOR'da kiralik olarak oynuyo...diger yazilari takip edersen görceksin...
kardes seni ne zaman gorecez bu forumda peki????[img]smileys/smiley2.gif[/img]
hadi cabuk donde bizde icimizden cikan deger diye etrafa caka satalim biraz[img]smileys/smiley1.gif[/img]HERSEY YALAN OLSA BILE
EN GUZEL ASK ZOR OLANMIS
Yorum
-
İlk olarak shipbroker61 tarafından gönderildiİlk olarak BordoMavim tarafından gönderildi
İlk olarak $FIRTINA61$ tarafından gönderildibu oyunuc hic görmedim bir oynatsada görsek
en azindan bu yil göremicen de sanirim....kendisi suan ERZURUMSPOR'da kiralik olarak oynuyo...diger yazilari takip edersen görceksin...
hadi cabuk donde bizde icimizden cikan deger diye etrafa caka satalim biraz[img]smileys/smiley1.gif[/img]
Elimizden geleni yapiyoz...hayirlisi artik nasip kismet...
Yorum
-
İlk olarak BordoMavim tarafından gönderildiİlk olarak shipbroker61 tarafından gönderildiİlk olarak BordoMavim tarafından gönderildi
hadi cabuk donde bizde icimizden cikan deger diye etrafa caka satalim biraz[img]smileys/smiley1.gif[/img]
Elimizden geleni yapiyoz...hayirlisi artik nasip kismet...
neyse uyari almadan son mesaji atimde tuyelim burdan
insallah senin kritiklerinide yazariz burdan kardesim[img]smileys/smiley2.gif[/img]HERSEY YALAN OLSA BILE
EN GUZEL ASK ZOR OLANMIS
Yorum
-
İlk olarak BordoMavim tarafından gönderildiBu sezon basinda kiralik olarak gittigi Erzurumspor'da aradigi huzuru bulamayan Yavuz geçtigimiz günlerde kendisini sezon sonuna kadar 3.Lig temsilcilerimizden Arsinspor'a baglayan sözlesmeye imza atti...bilginize..
sagol---hay. olsun...karadeniz'de de yazmisti...*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum