abi bizim taraftar oyle iyi gunde herkes kral sonra formu dusunce ondan rezili yok taraftarlik bu degil
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Kürsat Bekiroglu
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
adamin okadar emegi gecti ama giderken bi anasina sovmedigimiz kaldi artik bu yuzden nefret ediyorum bu taraftar anlayisindan fatih akyel gelmeden once millet kufur ediyodu geldi yarim devre iyi performans sergiledi kral oldu ama simdi adam nerdeyse takimdaki tek suclu inamayan acsin sayfalara goz atsin ne yazikki biz bu kafayla hic bi b.k yapamayiz
Yorum
-
Ya bu adamın adını gördüm bide bazı arkadaşların (!) onun geri gelmesi gerektiğini yazınca kafamın tası attı.. Bu adam Trabzonspordaki kazmalardan biri değilmiydi? Emrah, volkan, celaleddin, mehmet yılmaz.... bunlar değilmiydi haketmedikleri halde tonlarca para almalarına rağmen fatih, gödenizve yattaranın sayesinde takım başarılı şampiyonluğa oynuyo bizde daha çok para isteruk! diye isyan bayrağı açanlar? nasıl unutursunuz bunları arkadaşlar.. Bırakın bunları lütfen o takımdan bir tek celo kaldı onuda bu yönetim inşallah... (tabi sonra gelen musa, ersen, f.akyel, çağdaş..vs. yide)
Bu takıma volkana kalacak kadar düşmedi arkadaşlar onun yerine eminim içimizden biri 1 ay antrenman yapsa ondan daha iyi oynar bu takımda.........J U S T W A I T I N G........
Yorum
-
İlk geldiği sene performansı iyiydi. Sonra ne olacağım demek yerine ne oldum dedi.. İlk oynadığı sezon ile bir sonraki sezondaki kilo farkı resimlerden bile anlaşılır oldu. Merak edenler bi baksınlar. İyi kötü takıma katkısı oldu. Gençlerbirliği'ne 40 metre topsu sürüp 30 metreden attığı gol ve Konyaspor'a kupa maçının son dakikasında attığı gol Volkan dednilince aklıma gelen bir kaç güzel şeyden ikisi.. Volkan'ın oynayacağı takım Trabzonspor değil. Yolu açık olsun, bizden uzak olsun..Fırtına olarak başladı, sahici bir ihtilâle dönüştü, uzun zamandır “sadece” bir efsane..
www.fikirbahcesi.net
Yorum
-
ya kimse volkan icin cok ahim sahim iyi bi futbolcu demiyo ama bu takima iyi kotu katki yapti benim demek istedigim bir futbolcuyu iyi gunde kral yapiyosak kotu zamaninda arkasindan sovmeyelim yaptiklarini gormemezlikten gelmeyelim giderken iyi dileklerle ugurlamak foruma iyi bir soz yazmak o oyuncu hakkinda yaptiklari icin tesekkur etmek cok mu zor allah askina ya
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum