Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tesekkürler Michael Petkoviç

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

petkoviç su anda TR liginin en formda ve ii kalecisi bence o...

ama buna ragmen eksik olan bir yönü var oda yan toplardaki zaaafi...belkide zaafta denmeyebilir, gözümüze bu kadar batmasinin nedeni bu tip yedigi gollerle sürekli son dakikalarda puan veya puanlar kaybetmemiz olabilir...zaten bu yönünüde kuvvetlendirdigi an herhalde en saglamsurumuz olacaktir...

Yorum

Bazen kendine asiri güvenden saçma sapan goller yedigi oluyor ama Türkiye'deki en iyi kaleci olduguna ben de katiliyorum.Üstelik yas olarak ta Cordoba,Mondragon,Rüstü ile kiyaslarsak hepsinden daha genç.

Bir de bu adami geçen sezon nerdeyse gönderip yerinekendisinden 5-6 yas büyük baska bir kaleci getirmeyi düsünüyorlardi.Allahtan yapmadilar.

Mutlaka yine hatali gol yedigi olacaktir.Ama vazgeçilmemeli.Çünkü hatalarini düzeltebilme kapasitesi fazlasiyla var.

Yorum

Bence okadarda iyi degil.

Ikinci yarida performansi takimin cikisiyla yükseldi ama bence Samp.Ligi için yetersiz[img]smileys/smiley19.gif[/img]
        61>34

Yorum

BJK istiyormus, zor alirlar...
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi
            BJK istiyormus, zor alirlar...

Posterini yollariz[img]smileys/smiley36.gif[/img]
            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

BJK ONNUN AYAKKABISINI BILE ALAMAZ....

WE LOVE YOU PETKOOOOOOOO
              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Fatih, Gökdeniz, Tolga ve Hüseyin'le birlikte takimin olmazsa olmazlarindan, bence...

Yorum

esinden ayrildi...Insallah moralini Bozmaz....

Yorum

İlk olarak Outlaw-61 tarafından gönderildi

Isabet oldu...Petko ile karisini yan yana gördügümde sok olmustum.Morali falanda bozulmaz esinden ayrilan birtek o degil dünyada...

PETKO SENI SEVIYORUZ...Arada bir yapilmayacak hatalar yapiyorsun ama her zaman diyorum" 11 MAÇ = 5 GOL" Bu herseyi gösteriyor!
                    Simdi iyi niyetlerimi bir bir yargilayip asiyorum..
                    Bu son olsun,bu son olsun!

Yorum

İlk olarak Magnolia tarafından gönderildi
                      İlk olarak Outlaw-61 tarafından gönderildi

Isabet oldu...Petko ile karisini yan yana gördügümde sok olmustum.Morali falanda bozulmaz esinden ayrilan birtek o degil dünyada...

PETKO SENI SEVIYORUZ...Arada bir yapilmayacak hatalar yapiyorsun ama her zaman diyorum" 11 MAÇ = 5 GOL" Bu herseyi gösteriyor!

Esra senin Petkoyu seven bir Fenerli kiz arkadasin vardi dimi??

Ona gün dogdu desene[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

Kizcagiz Petko'nun askindan TS Dergisine abone oldu ne diyorsun[img]smileys/smiley1.gif[/img]Fenerli kizlar aptaldir diye bosa demiyorum,sirf Petko'nun resimleri var diye Trabzonspor dergisi aliyor.Ve utanmadan fenerliyim diye ortalikta dolaniyor[img]smileys/smiley7.gif[/img]

ANTU.COM daki serefsizler bizim topiclere gülüyorsunuz ya. Bunlarida okuyun da kendi kizlarinizin beyinsizligine gülün diye yazdim!!!
                        Simdi iyi niyetlerimi bir bir yargilayip asiyorum..
                        Bu son olsun,bu son olsun!

Yorum

Petkonun kardesi var mi Dergi satisi artsin[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

*
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Arkadaslar foruma baktim genel kani Petkoviçin basarli oldugu yönünde. Dogrudur bende basarili oldugu kanisindayim. Zaten istatiskler de bu görüsü destekliyor. Söyle bakiyorum geçen sezonTS.Süper ligin en az gol yiyen takimi. Takimin yedigi gol sayisi 38 ....Sebat, Samsun,BJK,(Ilk maç) veG.Birligi maçlarinda kalede Hasan vardi.Bu maçlarda yenen gol 9.Yani Petkoviçin Oynadigi maç 30, yedigi gol 29, ortalama0,9rakamlar yalan söylemez.

Yorum

Güvensem mi güvenmesem mi ? güvensem mi güvenmesem mi ? Güvensem mi güvenmesem mi ?..............

Güveniyorum sana petko.Ama toplara bos çikip güvenimizi bosa çikarma lütfen.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X