Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Karel D?Haene

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zanoylu tarafından gönderildi
    Adam resmen elimizde patladi.Baksaniza geçen yil oldugu gibi bu yilda kulüp bulamadi.Bu takimda 18'i bile zorlayamaz..

katiliyorum ama tolganin yerine düsünülen tayfun un karelden farkli bi yani olmadigini düsünüyorum. özgür desen form bulamadi daha. o mevkiye oyuncu alinsin. ondan sonra gönderilsin.

Yorum

• İlk olarak Bora Sönmez tarafından gönderildi

2yil sonra Bayern Münih'te Ajax'ta veya Barcelona'da görecegimiz bir futbolcu...

Yazik oluyor yazik..
      bravo pamuk,ilk defa akilli bi laf ettin[img]smileys/smiley32.gif[/img]

TUTI MUCIZE GUYEM NE DESEM LAF DEGIL
      ÇERH ILE SÖYLESEMEM AYINESI SAF DEGIL
      EHLI DILDIR DIYEMEM SINESI SAF OLMAYANA
      EHLI DIL BIRBIRINI BILMEMEK INSAF DEGIL...

Yorum

• Karel?in sözlesmesi karsilikli feshedildi
        Belçika?li oyuncumuz Karel Adriaan Roby Korneel D'Haene?nin sözlesmesi karsilikli olarak feshedilmistir. Kendisine bundan sonraki futbol hayatinda basarilar dileriz.

Kaynak:Resmi site...

Yorum

• Bmn olarak aramizda para toplayip kurban kesmemizi öneriyorum.. hesap numarasini açiklasin adminler bir an önce.. benden 20 ytl çalisir[img]smileys/smiley36.gif[/img]
          #7 King of Kings

Yorum

• ewet iyi kötü günler yasadik.futbol hayatinda basarilar diliyorum.
            HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi

Karel?in sözlesmesi karsilikli feshedildi
              Belçika?li oyuncumuz Karel Adriaan Roby Korneel D'Haene?nin sözlesmesi karsilikli olarak feshedilmistir. Kendisine bundan sonraki futbol hayatinda basarilar dileriz.

Kaynak:Resmi site...

Zafer (Kaiser Soza)'nin D'haene formasi açik arttirmada satiliktir, açik arttirmayi baslatiyorum; 5 ytl [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• Selcuk Abi 5 YTL çok ya...Benden helalinden 1.5 YTL...[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• Dehane sevdigim futbolculardan biriydi..Efendi kisiligiyle ön plana çikiyordu..Buraya kadarmis..Yolu açik olsun

Yorum

• TesekkürlerKarel , yolun açik olsun...
                    Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
                    Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

• Hani okullarda çaliskan,temiz yüzlü,efendi,parlak suratli çocuklar vardir ya ben de o kadar çok hata yapmasina ragmen ne sövüyor,ne de kizabiliyordum bu adama. Teknigi meknigi de yok ve en çok mücadele edilmesi,en çok çamur olunmasi gereken mevkide oynuyor. Neyse,Allah yolunu açik etsin.
                      BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• çok yazik çok .....

senol günes anlamiyo futbolcunun hasindan[img]smileys/smiley36.gif[/img]

eminim 2 sene sonra belçika milli takiminda olacak...

hayatinda futbol oynamamislar da yorum yapiyo ya ona kil oluyorum..

TUTI MUCIZE GUYEM NE DESEM LAF DEGIL
                        ÇERH ILE SÖYLESEMEM AYINESI SAF DEGIL
                        EHLI DILDIR DIYEMEM SINESI SAF OLMAYANA
                        EHLI DIL BIRBIRINI BILMEMEK INSAF DEGIL...

Yorum

• İlk olarak KaiserSoza tarafından gönderildi
                          çok yazik çok .....

senol günes anlamiyo futbolcunun hasindan[img]smileys/smiley36.gif[/img]

eminim 2 sene sonra belçika milli takiminda olacak...

hayatinda futbol oynamamislar da yorum yapiyo ya ona kil oluyorum..

Evet hayatimda futbol oynamadim.100.000 nüfuslu bir mahalle(!)nin yildiz,14-16 ve genç takiminda geçen 7 senem disinda hiç bir tecrübem yok. Zaten Karel içinAnderlecht,St.Liege,Brugge ve diger Avrupa kulüpleri siraya girmisti ama biz sözlesmesini fesh ettik.

Yani ayni görüste olmayabilir,begenilmeyen bir adami begenirsin de Türkiye'deki bütün futbolcularin kayitlari mi var sende? Yok lisansim da 5 senedir bos duruyo da iptal mi ettiler?
                          BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• ELLER dos santos ve tüm yabancilar gelir karsilama törenleri düzenleriz.Sonra giderken arkalarindan teneke çalariz.Adami begenir begenmezsiniz ama en küçük bir problem çikarmadan otur demisler oturmus, çik oyna demisler oynamis yada elinden geldigini yapmis.Büyük taraftarimiza ve BMN üyelerine bu üslup yakismiyor.GÜLE GÜLE KAREL
                            ASKIMA ÖRNEK GEREK,YASAMAK GÖRMEK GEREK,BU ÖYLE BIR SEVDAKI,YASARKEN ÖLMEK DEMEK

Yorum

• bence iyi bir futbolcuydu. defansta hava toplarinda hakimiyeti iyiydi. biraz da fazla oynayamadigindan olsa gerekmidir veya gençliginden kaynaklanan tecrübesizlikten midir bilmem ama istikrarli degildi.

ama ne olursa olsun Trabzonspor'dan iyi bir sekilde ayrildigindan dolayi da onu hala bagrimiza basmamiz gerekir. en azindan Trabzonspor'a karsi bir hatasini duymadim.
                              <center><font face=\"Courier New, Courier, mono\"><font size=\"2\">Düsünmek ve söylemek kolaydir, fakat yapmak ve basari ile sonuçlandirmak çok güçtür!.. </font></font></center>

Yorum

• trabzonsporumuza yaptigi tüm katkilari için tesekkürler!

allah yolunu açik tutsun!

bu konu da kapatilsin!

FATIH SULTAN TEKKE
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X