Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burak ısrarla özür dilemiyor ama resmi site çıkıyor hatasının farkında özür dileyecek diyor başkan çıkıyor menajeri ile görüştüm hatasını kabul ettiğini söylüyor diyor .

Yönetim seferber oldu Burak'tan pişman olmasını istiyor
    3 gün geçti özür diletemediler
    Büyük rezillik,eziklik

Bu saatden sonra etse ne olur etmese ne olur. Onu mactan hemen sonra yapacakti. Ama tabi bu beklenti icinde olmanin saflikla aciklanacagi icin bizlerde hicbir beklentiye girmemeliyiz.
    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• ne demek menejeri ile görüştüm o özür dilediğini söylüyor tam fiyasko. burak denen karaktersizi savunanlar iyi görün bunları size si.tiri çeken özür bile dilemiyor. bunu kendinize yediriyorsanız afiyet olsun.

neyse ki devre arası defolup gidecek takımdan bu saatten sonra duramaz orada. zaten burak gitmek istiyor malum transferi olmayınca sinirlenmişti bazılarının kralı. yönetimde üstünü çizmiştir kesin sözleşmesinden dolayı susuyorlar yinede dokunuyor adama bu

az kaldı.
      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ne demek menejeri ile görüştüm o özür dilediğini söylüyor tam fiyasko. burak denen karaktersizi savunanlar iyi görün bunları size si.tiri çeken özür bile dilemiyor. bunu kendinize yediriyorsanız afiyet olsun.

neyse ki devre arası defolup gidecek takımdan bu saatten sonra duramaz orada. zaten burak gitmek istiyor malum transferi olmayınca sinirlenmişti bazılarının kralı. yönetimde üstünü çizmiştir kesin sözleşmesinden dolayı susuyorlar yinede dokunuyor adama bu

az kaldı.
        Burak Yılmaz bize değil ona küfür edip yuhalayan kişilere s... çekti.

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hiç kusura bakma. Şike davasında Trabzonun yüzde 61 i sandıkta şike yoktur kurumlar ve kişiler ayrılmalı dedi. Nokta. Yani Trabzon sandıkta zaten cevabını verdi. Daha niye üsteleniyor anlamış değilim.
          6222 nin 58. maddesinin değişiminde, yani şikede bahsettiğiniz ayrımın yapılmasında mecliste hangi parti yasanın değişmemesi, yani fenerin ceza alması yönünde tavır aldı?
          Eğer böyle bir parti varsa Trabzon olarak oraya yönelirlerdi zaten.

Tüm partilerden bağımsız konuşuyorum. Hiçbir konuda birleşemeyen siyasi partiler bu meselede kenetlendi resmen.
          Fenerin arkasında durmayan bir siyasi parti grubu mu var?

Vaziyet bu iken %61 sandıkta şike yoktur dedi de diğer %39 ne dedi?

Bak tekrar söylüyorum, eğer sandıkta Trabzon halkının oy verebileceği herhangi bir parti (buradan ne kast ettiğim anlaşılır herhalde) bu davada fenerin karşısında durdu ise, ona yönelerek haksızlığa taraf olana tepki koyulabilirdi.
          Peki bu parti kim?

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            TL ile verdiğini Euro ile aldığı konusunda Ağaoğlu'nun ve yönetiminin bir açıklaması vardı gönderdiğin linkte bunun böyle olmadığını söylüyor Ağaoğlu tamam bu konuda anlaştık..Yazdığım o kısmı siliyorum..

Transfer yasağı kulübün lisans alamama tehlikesi Burak ile yapılan sözleşmenin detayları gibi onca geçerli sebep var Usta'yı eleştirmek için bunları buraya yazıp başlığı şirazeden çıkarmayalım..

Sonuç...Burak'ı Usta transfer etmiştir ve sözleşmesi de skandal bir sözleşmedir..Şu anda yönetim Burak'la ilgili adam gibi bir cezai müeyyide uygulayamıyorsa sebebi Usta'nın Burak'ın önüne koyduğu sözleşmedir...
            Yine yanlış bilinenleri düzeltme maksadıyla yazıyorum.
            Trabzonspor maddi bir sebeple transfer yasağı almadı,kulüp içinde Muharrem Usta'ya tuzak kuran hainlerin FIFA'ya göndermesi gereken e-maili zamanında göndermemesi nedeniyle teknik bir nedenden dolayı ceza aldı.
            Lisansla ilgili sorun TFF'nin önce lehimize verdiği ama sonradan Sadi Tekelioğlu'nun ihaneti nedeniyle verdiği cezalar sebebiyle,bu cezaların ödemesi için imza istediler,Özer,Aykut,Ersun hiç biri imza vermediği için lisans yasağı tehlikesi ile karşı karşıya kaldık.

Burak'ın sözleşme detayına gelince,Çin'de 8 milyon avro kazanan birinden bahsediyoruz ve takıma yıldız transferi olarak getiriliyor,bu şartlar oluyor ama ne kadar sevmesem de şu anda satsan bu ekstra parayı çıkarırsın.

Bir diğer konu da Sosa,Kucka ve Burak'ın transferleri taksitle yapıldığı için sanki Muharrem Usta bu paraları ödememiş gibi bir algı yapıdlı,öyle bir şey yok.
            UEFA zaten takipte,borcu ödemesen ceza kapıda ve transfer yasağı da.

Sonuç,Burak'ı taraftarın baskısı yüzünden Usta getirmek zorunda kalmıştır,bu ergeni Hocaları yönetemeiştir,altında ezilmişlerdir.
            Buna rağmen Usta bana satın demiştir,Ağaoğlu bu teklifin altında ezilmişir,olayı çarpıtmıştır ve yalan söylemiştir.

İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Burak'ın Trabzonspor'a imza attığı törende Burak kendi ağzıyla stad açılışına geldiğinde Muharrem Usta'nın kulağına eğilip seni alacağım dediğini söyledi. Yani Burak'ın stad açılışına katılmak istiyorum ama tepkiden çekiniyorum işleri işin tiyatrosuydu. O anlaşma Burak stad açılışına gelmeden önce ama yazılı ama sözlü yapılmıştı.
            Maalesef hala tüm stada, taraftara, hocasına si..r çeken hala savunuluyor ya. Cidden şike davasında neden hakkımızı alamadığımızın bir göstergesidir bu olay. Orada da tüm şehir ölü taklidi yapmıştık, burada da bize si...r çekeni hala savunuyoruz. Maalesef hem ülke olarak hem Trabzon şehri olarak karakter profilimizde ciddi gerileme görüyorum...Allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun, herhangi bir istanbul takımı oyuncusu tüm stada si...r çekebilir mi? Burak efendi şu hareketlerini gs'de iken yapabildi mi? Ya da oradaki hocasına herhangi bir kararı yüzünden herhangi bir tepkisi oldu mu? Ya da gs'de tüm alacakları vaktinde mi ödendi? Hiç gs'yi TFF'ye şikayet etti mi?
            Yönetim madem kadro dışı kararı almadı, Ünal hocanın yerinde olsam bundan sonraki ilk 2-3 maçta Burak efendiyi yedek soyundurup 92. dakikada oyuna sokar sonra da forma yüzü göstermez, devre arası da öyle veya böyle biryerlere zararına da olsa satılmasını isterdim...
            Burak'ı Usta'nın kafasına sokan kim?Ersun Yanal ve taraftar değil mi?
            Nedense her suç Muharrem Usta'nın üzerine kalıyor.
            Rıza'yı getiren yönetim kurulu,Usta ise yabancı bir Hoca getirelim diyor ama suç yine Usta'nın.
            Adamın şansı yok.
            Bir de sanırım Burak'ı savunan olarak beni kastetmiyorsun,çünkü şaka gibi bir şey olur.Burada yazdıklarımı okumadın sayıyorum.
            En son sasone tarafından düzenlendi; 07.11.2018, 16:29.
            • Memento mori

Yorum

tekrar tekrar izle sonra bir daha izle ve yine izle şu surat ifadesini yakıştırıyorsan sana diyecek sözüm yok. http://tr.beinsports.com/haber/burak...tarla-tartisti

yuhalayanlar dediğin stadın ezici çoğunluğu olan taraftar.

inşallah devre arası gidince sizlerde onla beraber gidersiniz belediye takımına veya diğer ist. takımlarından birine.
              sadece aşk bizimkisi

Yorum

Okudukça neler çıkıyor aman yarabbim.
                Bir oyuncunun kendisini protesto eden taraftara küfür etme hakkı mı var?

Bu kösele surata ne zaman eriştiniz yahu?

Seçeneği olmayan Trabzon halkını % bilmem kaç şikeden tarafla durmakla suçlayan kitleye bak hele...

Nerdeydi muhteremin cesareti Gs tribünleri Selçukla ikisini paçavraya çevirirken?

Bırakın hala daha aynı mavrayı.

Tribünler yuhalar.
                Futbolcu buna tepki olarak sövemez, bitti.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  6222 nin 58. maddesinin değişiminde, yani şikede bahsettiğiniz ayrımın yapılmasında mecliste hangi parti yasanın değişmemesi, yani fenerin ceza alması yönünde tavır aldı?
                  Eğer böyle bir parti varsa Trabzon olarak oraya yönelirlerdi zaten.

Tüm partilerden bağımsız konuşuyorum. Hiçbir konuda birleşemeyen siyasi partiler bu meselede kenetlendi resmen.
                  Fenerin arkasında durmayan bir siyasi parti grubu mu var?

Vaziyet bu iken %61 sandıkta şike yoktur dedi de diğer %39 ne dedi?

Bak tekrar söylüyorum, eğer sandıkta Trabzon halkının oy verebileceği herhangi bir parti (buradan ne kast ettiğim anlaşılır herhalde) bu davada fenerin karşısında durdu ise, ona yönelerek haksızlığa taraf olana tepki koyulabilirdi.
                  Peki bu parti kim?
                  Anlıyorum dediklerini. Ama yinede şike sahaya yansımadı ve kişiler ve kurumlar ayrılmalı diyen kişiye ders olsun diye x bir partiye oy verile bilirdi. Diğer iki muhalefet partiside Fenere haksızlık yapıldı dedi. Hatırlıyorum. Ama Fenerbahçe ceza almasın ve küme düşmesin diye Platiniyi Türkiyeye davet etmedi. Sponsorluk anlaşması rüşvet niyetine imzalamadı. Yani bunlar diğer partilerin söylediklerinden daha ağır.

Bu rüşvet niyetine verilen para yüzünden bu partiye oy vermezdim. Ve o partide ve onun başındaki kişide yanlış yaptık derlerdi. Ama oy onların doğru yaptığını belirledi. Trabzon halkı bize haksızlık yapılıyor diye hiç sevmediği partiye oy vere bilirdi. Yani protesto olarak. Ama treni kaçırdı.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Okudukça neler çıkıyor aman yarabbim.
                    Bir oyuncunun kendisini protesto eden taraftara küfür etme hakkı mı var?

Bu kösele surata ne zaman eriştiniz yahu?

Seçeneği olmayan Trabzon halkını % bilmem kaç şikeden tarafla durmakla suçlayan kitleye bak hele...

Nerdeydi muhteremin cesareti Gs tribünleri Selçukla ikisini paçavraya çevirirken?

Bırakın hala daha aynı mavrayı.

Tribünler yuhalar.
                    Futbolcu buna tepki olarak sövemez, bitti.
                    Sana sokakta biri küfür etse veya yuh çekse sen ne oluyor sen kimsin demez misin?

Burak Yılmaz tabiki para cezası almalıydı. Aldı ve konu kapandı.

Yorum

Sana sokakta biri küfür etse veya yuh çekse sen ne oluyor sen kimsin demez misin?

Orası sokak değil.
                      Ben cebine bilmem kaç milyon lira para geçen kişi değilim.
                      Sokakta bana küfreden kişi de o paranın da kaynağı olan alış-verişi ve isim hakkını ortaya çıkaran unsur değil.
                      Karşılaştırılacak bir durum değil sokaktaki adamın bana küfrü ile bu.

Ceza konusunda hemfikirim.
                      Adamın sözleşmesi bilmem ne...
                      Zaten bahane arıyor şikayet dilekçesi için.

Devre arasına kadar bir şekilde gidilip gönderilmesi gerekiyor.

Yorum

tekrar tekrar izle sonra bir daha izle ve yine izle şu surat ifadesini yakıştırıyorsan sana diyecek sözüm yok. http://tr.beinsports.com/haber/burak...tarla-tartisti

yuhalayanlar dediğin stadın ezici çoğunluğu olan taraftar.

inşallah devre arası gidince sizlerde onla beraber gidersiniz belediye takımına veya diğer ist. takımlarından birine.
                        İzledim. Link için sağol. Neden ben çıkıyorum diye şaşırdı ilk önce. Sonra dişarı gelirken teknik ekipden biri ona birşey dedi. O da sinirlendi ve hadi ordan dedi. O anda neden taraftar hoca ve oyuncunun arasında olan olaya karışıyor? Engin Baytar Şenol Güneş ağır küfürler ederek sahadan çıktı. Bu yuhalayan kişiler zamanında onu neden yuhalamadı? Bırakın bu işleri. Burak bu maça çıkmadan önce forumdaki yorumları okuyun. Adam bu kulübün futbolcusu olduğu halde saygısızlık yapılıyor. Taraftar dediğin futbolcusuna sahip çıkmalı. Haksızlığa karşı gelmeli. Burağın numarasını tabelada görünce Ünala tv başında ben neler dedim bir bilsen. Rodallega sahada gezinirken Burağı çıkarmak takımı satmaktır. Sonuçta gol yedik ve 3 puan alamadık. Kim haklı şimdi?

Yorum

İzledim. Link için sağol. Neden ben çıkıyorum diye şaşırdı ilk önce. Sonra dişarı gelirken teknik ekipden biri ona birşey dedi. O da sinirlendi ve hadi ordan dedi. O anda neden taraftar hoca ve oyuncunun arasında olan olaya karışıyor? Engin Baytar Şenol Güneş ağır küfürler ederek sahadan çıktı. Bu yuhalayan kişiler zamanında onu neden yuhalamadı? Bırakın bu işleri. Burak bu maça çıkmadan önce forumdaki yorumları okuyun. Adam bu kulübün futbolcusu olduğu halde saygısızlık yapılıyor. Taraftar dediğin futbolcusuna sahip çıkmalı. Haksızlığa karşı gelmeli. Burağın numarasını tabelada görünce Ünala tv başında ben neler dedim bir bilsen. Rodallega sahada gezinirken Burağı çıkarmak takımı satmaktır. Sonuçta gol yedik ve 3 puan alamadık. Kim haklı şimdi?
                          teknik ekipten biri ona ne dedi ? duydun mu? ben öyle bir olay görmedim hiç. savunmak için uydurma bir şeyler. burak sanki top oynadı o dakika'ya kadar forvet arkası oynayan hugo attı golü karşı karşıya burak kaçırdı.

burak ektiğini biçiyor yaptığı 1 değil 10 değil. oyundan çıkarken zaten gergin olan takımı iyice gerdi tıpkı iyi giderken kulübü şikayet edip bozduğu hava gibi yine takımın ritmini bozdu.

senle konuşmaya gerek bile yok dediğim gibi devre arası büyük ihtimal defolup gidecek takımdan istanbul'un gece alemlerine
                          sadece aşk bizimkisi

Yorum

teknik ekipten biri ona ne dedi ? duydun mu? ben öyle bir olay görmedim hiç. savunmak için uydurma bir şeyler. burak sanki top oynadı o dakika'ya kadar forvet arkası oynayan hugo attı golü karşı karşıya burak kaçırdı.

burak ektiğini biçiyor yaptığı 1 değil 10 değil. oyundan çıkarken zaten gergin olan takımı iyice gerdi tıpkı iyi giderken kulübü şikayet edip bozduğu hava gibi yine takımın ritmini bozdu.

senle konuşmaya gerek bile yok dediğim gibi devre arası büyük ihtimal defolup gidecek takımdan istanbul'un gece alemlerine
                            Dışarı yürürken kızgın bir şekilde kulübeye bakıyor. İzlesene. Onda ne diyorlar ne hareket yapıyorlar bilemem. O anda Burak hadi ordan diyor. Bir kez daha izledim.

Yorum

kiyasladigin seyin gercekten ayni durum oldugunu mu dusunuyorsun yoksa sirf savunmak icin mi savunuyorsun..sokakta durup dururken kim niye sana yuh ceksin..konuyla bir alakasi yok ama gunumuz dunyasinda yolda yururken yuhlanan bir adami nerde gordunde bunun kiyaslamasini yapiyorsun..
                              cok degisik,enteresan,tuhaf dusunceleriniz var.senede 30 milyona yakin maas aldigin bir kulupte onlarca kez haddini asacaksin sonra isliklandiginda yine sen hakli cikacaksin..
                              burak terbiyesizin onde gidenidir, onu savunanin karakter olarak ondan bir farki yoktur..bilerek veya bilmeyerek kendinizi abuk subuk bir dusurmeyin.
                              ahmet agaoglu'nu destekleyen biri olarak en buyuk hatasinin yaz transfer doneminde bu karakter fukarasini gereksiz yere tutmasi oldugunu dusunuyorum..

Yorum

• Burağı takımdan göndermek isteyenler... ilk önce daha iyisini bulun ondan sonra gönderin. Öyle klavye başında bol keseden atmaya benzemiyor bu işler. Santraforsuz GS, BJK ve FB nin hallerine bakın.

Burak yanlış mı hareket etti. Para cezası verirsin olur biter. Futbolcular ancak paradan anlar. Para az gelince birdaha o hatayı yapmaz. Trafikte hız limitini aşarsan ehliyeti mi hemen alıyorlar. Hayır. Ceza veriyorlar. Sizde ceza verin. Bu kadar kolay. Ayrıca Burağa bir pskolog lazım.

Yorum

Çalışıyor...
                                X