Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak en kısa sürede Başakşehir'e git lütfen,bu şekilde hem sen hem biz daha fazla adileşmeden bu sayfayı kapatalım,geçmişte yaşattığın iyi kötü her şey için de teşekkürler,gerçekten seni taşıyacak kadar mecalimiz kalmadı.
    Senin lafını dinlerler,Onur,Uğur ve Olcay'ı da alıp bize biraz da bonservis ücreti getirirsen sana kendi adıma minnettar olurum.
    Bu takıma çok şey borçlusun,lütfen bu zor zamanlarda bizi daha fazla yıpratma,yardımcı ol.
    • Memento mori

Yorum

• GS ve Başakşehir maçlarında resmen bilerek oynamadı. Belli bir seviyede futboldan anlayan herkes GS maçında bilerek ofsayttan çıkmadığını ve kasti olarak takımı sabote ettiğini görür. Rakibi eksik yakaladığımız ve bir pasla gol pozisyona girebileceğimiz ataklarda bilerek ofsayttan çıkmadı, tam tersi durumlarda ise sürekli kendine top isteyip ofsayta düştü. Ofsayt çizgisine filan da dikkat etmedi bilerek. Sözde kendini geri atıp öyle top istiyor. Azıcık aklı olan yemez bunları. Yusuf'un gol pozisyonunda bile bilerek ofsaytta kaldı, topun arkasında kalsa Yusuf %100 pas atardı ona. Sonra da futbolcuların niyetini okumayın oluyor. Her şey çok açık ortada ama bazılarının dediği gibi "kötü performans" sergiledi deyip geçelim.

Yorum

• Bu eleman hakkında yorum yapmayalı 6 sene olmuş. Son yorumumda defol demiştim.

Hâlâ aynı fikirdeyim.
        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
        FIRTINAİHTİLALEFSANE
        we the north

Yorum

• Burak Yılmazın değerini bilmeliyiz.
          Görevi gol atmaksa atıyor, ofsayta düştüğü pozisyonların nedeni arkadaşlarının zamansız pas vermeleridir.
          Burak olmadığı zaman gol atmayı bırakın poziyona bile giremiyoruz.
          Burak Yılmaz kırmamalıyız.

Yorum

• burağın takımla birlikte çalışma yüzdesini merak ediyorum cidden . 2 gündür idmana çıkmayıp fizyoterapist eşliğinde çalışıyormuş .bu konuda cidden çok profesyonel. Ama bir gerçekte var ki geldiğinden beri takım çalışmalarının herhalde yarısına çıkmamıştır.
            hücum hattında yaşadığımız uyumsuzluğun sebeplerinden biri de burağın takım antremanlarına fazla katılmayışına bağlanabilir diye düşünüyorum . adamla zaten yeterince çalışmayıp bir de tüm oyunu onun üzerine yıkmaya çalışan bir oyun anlayışı da zaten bizi berbat bir futbola götürüyor ne yazıkki .
            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Antrenmana çıksın artık, yeter[emoji35]

Yorum

• Kaplan dövmesi yaptırmış bacağına, kral.
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kaplan dövmesi yaptırmış bacağına, kral.
                  Aslan yaptırsaymış keşke.
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Geldiği günden bu yana kaç defa antremanlara çıktı çok merak ediyorum. Bu kadar az antremana çıkıp, bu kadar fazla süre nasıl alabiliyor büyük merak konusu. Adam babasının çiftliği gibi kullanıyor takımı. Yazık ki buna dur diyecek ne bir yönetim var, ne de teknik heyet. Biz taraftarlar söylemeye kalkınca da linç ediliyoruz adeta.
                    İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                    Karl Marx
                    анархія-мама

Yorum

• Kişiliğinden ben de pek hazzetmem ama kronik kasık sakatlığı var, zorladıkça nüksediyor. E yaş da arttı.

Ayrıca hatır şikesi-kıyak işlerine girdiğine de ihtimal vermiyorum. Ha "sakatlığı bilinen adama bu kadar para bağlanır mı" derseniz haklısınız.
                      BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kişiliğinden ben de pek hazzetmem ama kronik kasık sakatlığı var, zorladıkça nüksediyor. E yaş da arttı.

Ayrıca hatır şikesi-kıyak işlerine girdiğine de ihtimal vermiyorum. Ha "sakatlığı bilinen adama bu kadar para bağlanır mı" derseniz haklısınız.
                        ameliyat işi çözemiyor mu?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ameliyat işi çözemiyor mu?
                          Bilmiyorum abi, yalnız futbol hayatları boyunca Fatih Tekke'nin dizi, Arda'nın baldırı ve Burak'ın kasığı hep sorun olmuştur. Belki de doktor "Hem 5 ay top oynayamazsın hem de garantisi yok" demiş olabilir.
                          BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Erdal Hoş: Burak'ın kulüpte özel garsonu var, bu olamaz
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Pas zamanlamaları doğru olsa 3-4 tane karşı karşıya pozisyonu vardı.
                              90 dakika arkaya koşu yaparak maç da satılabiliyormuş,offf geçin abi geçin.
                              Sorun bu zaten pas zamanlamasını kendisi ayarlayamıyor. Adam topu ayağına alıp kafasını kaldırmadan koşuyu yapmaya başlarsan ofsaytta kalırsın. Koşuya başlayacağın zamanı düzgün ayarlarsan arkadaşın da topu önüne atabilir rahat şekilde.

Burak maç boyunca 1 dakika bile ofsayttan çıkmadı. Gerçekten anlam veremiyorum artık bu yaştaki bir oyuncu nasıl olur da bu kadar fazla ofsayta düşebilir. Oyun stili savunma arkası koşu üzerine tamam ona lafımız yok ama bu ofsayt işinin de cılkı çıkmaya başladı. Kardeşim gerekirse topa yetişeme rakip defans senden önce gitsin topa yada beraber gidin ama her pozisyonda ofsayta düşüyorsun rakip hücum başlatıyor duran toptan tekrar.
                              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Bazilarini anlamiyorum burada. Tabelada ki yerinde duruyorsan bunun en büyük payi Burak Yilmaz'dir.

Iyi oynar, kötü oynar, sakat oynar, gol kacirir, pas vermez vs. bunlar futbolun icinde olan seyler.

Ama niyet okumacilik nedir? Bir kac mimikten kitap yazanlar var. Vay anasini! Kabiliyetinizi forum köselerinde bence harcamayin.

Bu taraftar Fatih Sultan Tekke'yi yemis Burak'ta kim dimi yeaa...

Seneler sonra gol sorununa cözüm olarak yine Burak geliyor ve atiyor da ama adam yine yaranamiyor.

Hayir bu yasindan sonra ne yapmasi gerekiyor bir forvetin cok merak ediyorum.

Futbolculara haddinden fazla deger verip daha sonra yerin dibine sokmayi birakin.
                                Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

Çalışıyor...
                                X