Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hangi takım oyunundan bahsediyorsun İsmail ? Burak yokken ne oynuyorduk da şimdi ne oynayamıyoruz ? Takımın başında teknik direktör yok sen takım oyunu diyorsun.
    O da doğru da bir adam her topu aynı şekilde ister mi ya? Ilk 2 maçında gayet güzel komple santrafor gibi oynamıştı daha sonra tekrar bu saçma stile büründü.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Şike meselesi bizim taraftarı ciddi manada paranoyak hale getirmiş. Ben bunu anladım
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Düştüğü sayısız ofsayt pozisyonu, veremediği paslar, yapamadığı pres.
        Takım acilen Burak'tan arındırılmalı.
        İsterse sezonda 50 gol atsın. Takım oyununu ciddi anlamda bozuyor.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• çekilmez bir adam oldun yine
          aksi, lanet...

inanılmaz kötü. bu kesinlikle fiziğiyle ilgili bir durum değil. kafa olarak bir problemi var.

Yorum

• Bu takımın el frenisin
            Tümörüsün

Gs maçında oynamadın ben yemedim onlar yediler
            Başakşehir maçında tuhaftın ben kötü niyet aramadım
            Bjk maçı öncesi yine cezalisin

Çok şanssız olmalısın
            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
            -------------
            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Burak'ın olmadığı maçlarda gol sıkıntısı yaşadığımız bir gerçek. Ama hazır olmadığı apaçık ortada olan bir Burak'ı oynatarak 10 kişi mücadele etmenin elle tutulacak bir yanı yok. Sosyal medya yiyici timi "geçen hafta Arda'ya bilerek maçı verdi haftaya da tuttuğu takıma karşı bilerek cezalı duruma düştü" söylemleriyle hemen operasyona başlamış. Herkesin eleştirisi saygı değerdir ama bu kadar da nefret tohumu ekmeyin şu oyuna...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Dinlen de 1 hafta bakalım belki düzelirsin.
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Dünya'nın en gereksiz kartını yedin. Yazık o kadar emeğe böyle saçmalıklar.
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Burak'ın olmadığı maçlarda gol sıkıntısı yaşadığımız bir gerçek. Ama hazır olmadığı apaçık ortada olan bir Burak'ı oynatarak 10 kişi mücadele etmenin elle tutulacak bir yanı yok. Sosyal medya yiyici timi "geçen hafta Arda'ya bilerek maçı verdi haftaya da tuttuğu takıma karşı bilerek cezalı duruma düştü" söylemleriyle hemen operasyona başlamış. Herkesin eleştirisi saygı değerdir ama bu kadar da nefret tohumu ekmeyin şu oyuna...
                    Peki son dakika yediği sarı kartı bi izlesene orda adam kafasınida sokmuyorken neden dirsek atıyorsun amaç ne ?

Yorum

• sarıyı bilerek görmemiştir umarım
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Şeytan taşlar gibi Burak taşlayan arkadaşlar gözünüz aydın haftaya yok.

Bakalım haftaya kimi taşlayacaksınız. Önümüzdeki maç kurban olacak oyuncumuzu sabırsızlıkla bekliyoruz.
                        Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• Adam sakat beyler. Normal değil bu hali. Bir hafta dinlensin.
                          *Onur Recep Kıvrak*

Yorum

• Rakibi izliyor, televizyonu kirasim geliyor.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Bilal Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Peki son dakika yediği sarı kartı bi izlesene orda adam kafasınida sokmuyorken neden dirsek atıyorsun amaç ne ?
                              Kafaya şeytan girdi mi çıkaramazsınız. Niyet okumak insan fıtratında var. Mühim olan artniyetli olmamak. 10-11 sezonundaki BJK maçında kırık burunla oynayıp gol atarken kafasında BJK mi vardı. Ha diyeceksiniz ki o zaman şampiyonluğa oynuyorduk. O vakit şampiyonluğa oynamıyorsak bütün oyuncular keyfe göre hareket ediyor demektir. Geçen hafta Başakşehir maçında bileyerek oynamadı şeklinde ithamlara karşı bence en net cevap bugün sahada verildi...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ahhagaa ulan 23.hafta oldu hale daha adam sakat bahaneleri
                                Desenize arkadaş kronik sakat adam aldık
                                10 kere tedaviye girdi bu sezon
                                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                                -------------
                                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X